Levita atteikšanās kandidēt uz otru termiņu

Andis Atvars

Naivi domāt, ka Levits to darīja pēc savas iniciatīvas. Vienotības un NA rīcība jau dīvaina bija pagājušā gada rudenī, jo AS jau pirms vēlēšanām paziņoja, ka tas par Levitu nevēlēs, tad kādēļ koolīcijas partneres tomēr apsolija Levitam atbalstu? Politiķiem tā kā bija jāparedz sekas, ko tāds lēmums izraisīs. Ja šāds solis tika sperts, lai arī Pīlēns atsauktu savu kandidatūru, tad nevis Levitam bija savu kandidēšanu jāatsauc, bet vispirms bija JV un NA jāatsakās atbalstīt Levitu. Es esmu par to, lai tādu dārgu un monarhijas karikatūrisku institūciju likvidētu un iekams nav Prezidenta institūcija reorganizēta - prezidents formē MK un nes politisku atbildību par izpildvaras darbību, tikmēr  prezidenta vēlēšanas atlikt, kas nenozīmē, ka Levita pilnvaras tiktu pagarinātas. Levits ļoti labi parādīja, ka tāda institūcija vispār nav vajadzīga, par ko viņam pat paldies varētu teikt. 

10.maijs 2023, 22:52
V ilis Gutmanis

Kāpēc Levita kungs negrib kandidēt uz otro termiņu? Atbilde ir gaužām vienkārša tāpēc ka visi pēdējā laika Latvijas prezidenti nav ne domājuši par Latviju, ne ko darijuši Latvijas labā. Visas sīs prezidentūras ir tāda parodija uz valsts galvu un visas pēdējā laika runas par tautas vēlētu prezidentu to vēl vairāk pastiprina. Tā kā visas prezidentu runas par to ka nesīšu Latvijas vārdu pasaulē beidzās ar iedzīvošanos uz valsts rēķina. Levita kungs tīri labi saprot ka nav neko vērtīgu izdarijis priekš valsts izņemot to ka uzlabojis samu mantisko un sociālo stāvokli. Saprotot to viņs zin ka labāk ir aiziet nekā tevi iznes.

11.maijs 2023, 8:21
Marcis Dzelme

Neta piders Vilis Gutmanis un visi Latvijas prezidenti pirms Egila Levita bija Latvijas valsts cienigi un Levitam vienigajam bija Latvijas tautas reitings - 64% maksimli tikai Andrim Berzinam sakuma reitings nokrita uz -20%.

11.maijs 2023, 15:01
Marcis Dzelme

Un tads pats neta piders ir Andis Atvars un ar Gutmanu dva sapaga para.

11.maijs 2023, 15:03
Stāstnieks

Pārāk dārgi maksā Latvijai visu prezidentu uzturēšana, bet labuma no viņiem gandrīz nav.

11.maijs 2023, 18:30
Andis Atvars

Es jau šo esmu rakstījis vairākas reizes, bet īpaši apdāvinātiem atkārtošu vēlreiz - liecība par otru, pirmkārt, ir liecība par liecinātāju. Par cik vēl Mārcis "liecina" par pilnīgi nepazīstamiem cilvēkiem, tad viņa liecība vēl jo vairāk ir par viņu pašu.

11.maijs 2023, 20:42
Andis Atvars

"labuma no viņiem gandrīz nav" (C)

Patreizējā izskatā tā ir monarhijas karikatūra un Latvijā nav vajadzīga. Latvijā ir jābūt vēlētam Ministru prezidentam. Latvijas lielākā problēma ir, ka pie varas, VISPĀR, nav politiķu. Galvenais skaļi ļerkstēt pret Krieviju un tā ir indulgence jau priekš visiem noziegumiem un Latvijas totālu izzagšanu.

11.maijs 2023, 21:04
Marcis Dzelme

Tu piders Andis Atvars un tu debilas idiots un kada tav Latvijas ir morarhija un tu pats esi viena un liela dabas kluda un tadi ka tu neta ir 85% debilie.

12.maijs 2023, 10:54
V ilis Gutmanis

Dakter vienu nomierinošu špricīti jums atlal agresīvs slimnieks brīvsolī.

12.maijs 2023, 12:14
Marcis Dzelme

Tu piders Gutmanis atbalsti Krieviju un Putinu ar savi neta draugu pideru Atvaru un VVF Latviju ieveda NATO un ES.

12.maijs 2023, 14:10
Andis Atvars

"VVF Latviju ieveda NATO un ES." (C)

Jūs ar VVF domājiet to, kuru zem rokas Saimā ieveda Latvijas vienīgais čekists Bojārs un kura kāda cita vdk aģenta sabakstīta aizskrēja pie Putina pēc beigtā ēzeļa ausīm?

12.maijs 2023, 19:07
V ilis Gutmanis

Mārcis Dzelme ir tikai tāds maziņš sīkumiņš, ko Latvija ir ieguvusi no ieIešanas NATO un ES. Jūsu mīļotā ASV uz doto brīdi stāv bankrota priekšā un kad ASV uzliks uz sabiedrotajiem savas problēmas pastāv 60% iespēja ka šis militārais bloks pajuks. Jūs runājat par ES kā par kaut kādu spēcigu ekonomisku organizāciju un arī šeit diemžēl nākās jūs nolaist no debesīm uz zemi. Principiāli visu ES uztur divas lielākās valstis Vācija un Francija. Diemžēl visas pārējas ES dalībnieces ir vairāk vai mazāk liekēži. Ja kaut viena no šim valstīm pametīs ES tad pec domino principa sabruks arī pats ES kāršu namiņš. Jūs protams negribēsit atzīt ka Latvija pati sevi nevar ne ekonomiski ne militāri aizsargāt taču diemžel tas tā ir. Zelta zivtiņa aizpeldēs tālēs zilajās un jūs paliksiet pie sasistas siles.

12.maijs 2023, 19:08
Marcis Dzelme

Ej tu debilas pederasts dirst un vacies uz savu etnisko dzimteni Rossija pie sava slima drauga Putina un Latvija nebutu NATO, tad butu jau Krievijas guberna un debilas pederasts, jo ES un NATO nakad nesabruks, bet Putina Krievija jau 2024-2025 gada pati sabruks un debilas pederasts Andis Atvars panem savu sirds draugu pederastu un kopa emigre savi dzimteni Rossiju un debilas piders, ko lidz 2014. gadam daudz ES prezidenti bija 9 maija Sarkanaja laukuma parade ko ar Vladimiru Putinu un vispar debilas saproti, cik gruti Latvijas iestaties NATO.

12.maijs 2023, 21:28
V ilis Gutmanis

Marcis Dzelme es taču jums ieteicu izgatavot plakātiņu, nu bet tā jau ir jūsu darīšana. Jums ko ieķīlējies šis netradicionāļu nosaukums? Tas ka ES nesabroks ir jūsu slimie sapnīši, Vācija jau sāk apsvērt kā iziet no šis savienības kas kā svaru bumba velk viņus uz grunti ir vēl arī dažas citas ne tik nozīmīgas valstis. Palikusi viena Francija arī aizmuks no šis savienības kopā ar Nīderlandi. Kas paliks jūsu nebrūkošajā ES Polija kas jau sen nedzīvo uz saviem ienākumiem vai varbūt trīs latvijas milži kas tērē naudu kas viņiem neoieder? Bet lai nu paliek vēle saglabāt ES kur katrs šo mazo sedziņu grib vairāk uzvilkt uz sevi. Kad ASV iestāsies bankrots uz kura sliekšņa viņa jau stāv. ASV pārstās interesēt NATO jo pašu problēmas saglabāt savu stāvokli stāvēs augstāk par pārējo. Nu nav tai Nato nekādas saliedētības viss balstās uz ASV zaļo papīrīsu rēķina. Pagaidiet mazliet Mārci un tad jūs ieraudzīsit kā jūsu rozā sapnīši izgaist tālēs zilajās (NEMĒĢINAT ŠOS VĀRDUS SISTĪT AR NETRADICIONĀLI ORIENTĒTIEM PERSONĀŽIEM)

12.maijs 2023, 22:10
Jelena Sergejeva

Par politiķiem un kandidatūru... Atvaram 100 % piekrītu.

13.maijs 2023, 1:24
Aleksandrs78

Tukša kremļa algotņu smirdoņa, jo nekas cits barbaru impērijas atliekas vergiem neatliek, kā melot! Jo fakti ir citi un ik dienas krieveļi savā idiotiskajā karā pret Ukrainu zaudē dzivo spēku, zaudē militāros resursus un zaudē jēgu tur mirt tūkstošiem putina ļaunuma un stulbuma dēļ. Un kremļa vergiem nekas cits neatliek, kā tikai arī sevi krāpt ar uzmundrinošu muldoņu par "ļaunās Amerikas" finansu krahu un liliputina drīzo uzvaru ar ik pa laikam dižā "brīnumieroča" pieminēšanu! 

13.maijs 2023, 2:07
Marcis Dzelme

Tev debilajas idiotam 100% ir vieta psihiatrijas slimnica Vilis Gutmanis un tas pats tavam debilajam draugam Andim Atvaram un abi  Krievijas un Putina agenti un Jelena Sergejeva esi homofobiska pastala un homoseksualisms nav slimiba un VVF bija izcila prezidente un ir viss labaka, kada Latvijas vesture ir bijusi.l

13.maijs 2023, 6:08
V ilis Gutmanis

AB Skolotājs nelasiet informāciju tikai no portāla Jauns.lv. Paskataties uz rietumu informācijas avotiem  nedomāju taču ka visus viņus Kremlis ir nopircis. Kaut gan ja jūs tam ticat jums arī kā Marcis Dzelme ir nepieciešams plakātiņš.

13.maijs 2023, 8:34
Andis Atvars

"kada tav Latvijas ir morarhija" (C)                                                                                       Šizofrēnijas saasinājuma momentos jums, Mārci, forumu vērt vaļā nevajadzētu, jo tas jūsu psihei par labu nenāk, ja jau nesapratāt, ka Latv ijā nav monarhijas, bet tiek iecelts prezidents kā monarhs, tādēļ monarhijas karikatūra

"Latvija nebūtu NATO, tad būtu jau Krievijas guberņa" (C)

Ja būtu bijusi 1% iespēja, ka Krievija varētu Latvijai uzbrukt, tad NATO Latvijā nebūtu. Somija kaut kā par Krievijas guberņu bez NATO 80 gadu laikā nekļuva un pat NATO tagad ievilkta, Krievijā par to neviens nestreso. Interesanti būtu tagad saprast, kādēļ Somiju tā centās NATO ievilkt... lai radītu ilūziju, ka NATO ir nākotne? Es domāju, ka pēc Ukrainas jau NATO vairs nebūs, tādēļ arī 2022. gadā atstāja NATO šefa amatā Stoltenbergu, jo aliansei neredz nākotni un ir paredzēts likvidēt. NATO vietā ir radīts AUKUS (Australia, United Kingdom, United States) . Bet ar to arī ir interesanti - tās nosaukums jau to ir ierobežojis un tādēļ tai vairs nav iespējams neko pievienot, jo nevienam negribās būt kā piedevai pie jau esošā, tādēļ nobruka iecere par Indijas pievienošanos un Japana izliekas kurlmēma, kad runas ir par tās pievienošanos AUKUS.                                                  

"Krievija jau 2024-2025 gada pati sabruks" (C)  

Iemeslu arī variet minēt... un kas būtu jāsaprot ar "sabruks"?

"lidz 2014. gadam daudz ES prezidenti bija 9 maija Sarkanaja laukuma parādē" (C)

VVF braucienam bija īpaša priekšvēsture

"saproti, cik grūti Latvijas iestāties NATO." (C)

Tas grūtums bija kāds - bija jāpierāda, ka NATO nevajadzēs Latvijas dēļ karot ar Krieviju?     

"VVF bija izcila prezidente un ir viss labaka, kada Latvijas vesture ir bijusi." (C)

Tā izcilība kā izpaustos, ka ar viņas sākās Latvijas sabrukums? Šodien Latvija ir kolonizēta, dotējama, okupēta teritorija, kuru nākotnē apdzīvos vēl sveštautieši.

"homoseksuālisms nav slimība" (C)

Jā, un kas tā būtu?

13.maijs 2023, 9:20
Marcis Dzelme

Ejiet dirs abi divi slimie gondoni un debilas kremins te dirs, ka NATO sabruks un Somija ar Zviedriju ir ES un kopa piedalas visas NATO macibas debilas Vilis Gutamanis un Rietumu informacijas kanali saka 100% taisnibu un Kas Jauns ir baumu un melu dzeltena prese.

13.maijs 2023, 10:33

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas