Jautājumi, uz kuriem pašmāju fašisti atbildēt nevar.

DŽA

1. Ko labu putins ir paveicis? Pasaulei, jeb krievijai. Atbildes nav, jo būt nevar. 

2. Kolaboracionistu mēsli saka- krievija uzvarēs, tad latvieši atkal tiks deportēti uz Sibīriju. Jocīgi. Latvija ir NATO. Pret Latviju kremļa fašistu režīms, neko nevar pasākt. Mans jautājums- kā krievija var uzvarēt Ukrainu? Bet, atbildes nav, jo būt nevar. Krievija tiek smagi sista.

Man domāt, Zilie vili, atvari un pārējie, no tās šlakas, ir galvas durvīs iesprieduši. Jau piedzimstot.

 

22.aprīlis 2023, 13:31
Ervīns Turla

Nevis pašmāju fašisti, bet civilokupanti. Ja netiks veikta dekolonizācija un deokupācija, tad Latvijai nav nākotnes

22.aprīlis 2023, 23:02
Marcis Dzelme

Pamodies vel viens no 5 kolonas Turla un laikam ka tava etniska rogina un Putina Rossija.

23.aprīlis 2023, 1:53
Ervīns Turla

Laikam Marcim Dzelmem vajag ārstēties no šizofrēnijas, ja teksts nav saprotams

23.aprīlis 2023, 2:15
V ilis Gutmanis

Cik amizanti nacistu pēctecis kas principā neko citu nemāk kā lietot rupjības mēģina analizēt tēmas no kurām viņa nabaga galva saiet galīgā sviestā. Nedomāju kā tādus personāžus vajadzētu izsūtīt uz Sibīriju (nedod dies). Viņus drīzāk vajadzētu ārstēt ar darba terapijas palīdzību, lai visādākas muļķības nerosītos slimajā galvā.

Gribētos vēl atbildēt Ervīns Turla. Visu cieņu tikai ar to kolonizāciju ir tā kā ir. Mēs nemākam iet pa ceļu, mums obligāti no viena grāvja jāieskrien otrajā. Tā kā varu pateikt tikai vienu ja mēs neiemācīsimies iet pa ceļū bet mētāsimies no viena grāvja otrajā tad diemžēl patiešām Latvijai nākotnes nav.

23.aprīlis 2023, 8:56
DŽA

Nu re, Zilais v ilis apstiprināja to- nav viņam pretargumentu manis teiktajam, atliek vien tukšs bla- bla.

23.aprīlis 2023, 12:23
DŽA

Ervīn, vispirms vajag sagraut kremļa fašistu režīmu. Tagad tie civilokupanti un Latvijas nīdēji, paļaujas uz rosseju "lielo vareno", viņiem, it kā, ir aizmugure. Bet, kad krievija tiks sagrauta, piektā kolonna ieraus asti starp kājām un smilkstēs kā nopērts suns! Un, pie tā uzdevuma- moskovijas sagrāve, tiek strādāts. Un veiksmīgi. 

23.aprīlis 2023, 13:10
Aleksandrs78

Ervīns Turla

Nevis pašmāju fašisti, bet civilokupanti. Ja netiks veikta dekolonizācija un deokupācija, tad Latvijai nav nākotnes

 

Par krievijas nodevējiem:

 13:07, 23. aprīlis 2023

Tante laukos 17:33, 19. aprīlis 2023 Kā var pilsoņi tā gaudot, kad jādodas uz Tēviju? Priecāties vajag un laimē diet! ————————————————————————– To nespēj saprast visas normālās tautas pasaulē -kā var BEIDZOT došanos mājās uztvert par milzu nelaimi??!Jo tikai parazītiem ir labāk svešā kažokā dzīvot!

23.aprīlis 2023, 13:14
Andis Atvars

"Ko labu putins ir paveicis? Pasaulei, jeb krievijai. Atbildes nav, jo būt nevar. "(C)

Vēl vajadzēja uzrakstīt, ka nedrīkst būt, lai jūs varētu kā vista turpināt kladzināt, ka neviens nevar uz jautājumu atbildēt.

Var jums patikt vai nepatikt, bet personas vārdu un uzvārdu latviešu valodā jāraksta ar lielo sākuma burtu, jo pretējā gadījumā nav saprotams, kas domāts ar "putins". Nezināju, ka pasaule un Krievija (Arī valstu nosaukumus latviešu valodā jāraksta lieliem sākuma burtiem. Tā nav tik daudz necieņa pret Krieviju, cik necieņa pret latviešu valodu.) ir viens un tas pats, jo lietojiet paskaidrojuma saikli - jeb. Pirms saikļa - jeb komatu neliek. Ja par pašu jautājumu, tad jau uz to detalizēti atbildēju, jo labs un slikts nav apzīmējumi ko ielikt kādā noteiktā rāmī, jo kas vienam labs, tas otram var nebūt labs. Cerība ir laba brokastīs, bet galīgi nederīga vakariņās. Piemēram, zemniekam, kuram siens uz lauka savālots, tam lietus galīgi nebūs labs, lai gan pēc siena savešanas šķūnī  lietus būs pašā laikā, jo atāls vēl izaugs, ko varēs savākt zaļbarībai.

"2. Kolaboracionistu mēsli saka - krievija uzvarēs. "(C)

To kolaboranta faktu kā pamatot arī spējiet? Neesmu pamanījis, ka Krievijas karaspēks būtu šķērsojis Latvijas robežu, tā kā pirms svešvārdus rakstiet, noskaidrojiet gan tā nozīmi, jo tādā nozīmē kā jūs to lietojiet, kolaborants sanāk sinonīms loģiski domājošam.

"Mans jautājums- kā krievija var uzvarēt Ukrainu?"(C)

Pagaidīs, līdz rietumos Ukrainas kaimiņvalsis sapratīs, ka laiks dalīt Ukrainas "lāčādu". Tā kā nekā sarežģīta taču nav.

 

23.aprīlis 2023, 14:24
DŽA

Re, vēl viens ute, atvars, iesmirdējās:) ujebok, latviešu gramatikā, nav pieņemts vārdu "mēsli", rakstīt ar lielo sākuma burtu- "mēsls" nav īpašvārds, bet sugas vārds, attiecīgi, rakstāms ar mazo burtu. putins, krievija, atvars- tie ir mēsli. Sūds nav persona.Smird.

P.S. ujebok atvar, dirst tu vari, to arī dari, bet uz tiem jautājumiem atbildēt nespēj, tukšs bla- bla.

23.aprīlis 2023, 14:40 (23.aprīlis 2023, 14:44 - labots)
Andis Atvars

Es jau jums aizrādīju, ka savu identitāti - mēsla čupa, nevajag pa labi un kreisi mētāt, jo citādāk no jums vispār nekas pāri nepaliks. 

23.aprīlis 2023, 14:48
DŽA

atvar, tava identitāte izveidojās sūdu bedrē, tajā pašā, kurā tava mutere tevi izdirsa :)

23.aprīlis 2023, 18:11
V ilis Gutmanis

DŽA jums jau kuro reizi tiek norādīts ka lietojot rupjības jūs tikai parādat savu gara nabadzību. Ja gribat dzirdēt ko Putins ir paveicis Krievijai, man jums ir jātbild ka viņam neko nevajadzēja panākt. Gudrā Eiropa ar ASV palīdzību visu izdarija pašas mēģinot pakustināt nepaceļāmo, piekakāja bikses un tagad nezina kā izgrozīties no šā kutelīgā ne visai patīkami smaržojošā stāvokļa. Kaut gan vienu Putins ir panācis, arvien mazāk dažādas valstis sāk ieklausīties ASV diktātā. Par to bla-bla-bla var pateikt tikai vienu ne uz vienu jautājumu jūs pats tā arī neesat atbildējis tikai rupjības un tukša murmulēšana.

23.aprīlis 2023, 20:17
DŽA

Zilais V ili, nobučosi manu pakaļas caurumu? Tev tak tas patīk. Čmok čmok, mēsl? Tas tak vienkārši un ātri:)

23.aprīlis 2023, 20:32
DŽA

Zilais V ili, ko nozīmē tevis rakstītais? Verstehe ich nich! Gan jau, mauka, bikses atkal piedirsi. Grūti tev, lopam, ar to vēdera izeju.

23.aprīlis 2023, 20:38
Jānis Ivanovskis

Rupjības vēl neizslēdz pārējo rakstītā daļu, kur ir tomēr PATIESS impērijas pēdējo gadu "veikuma" novērtējums.

Nu gandrīz kā par impērijas ga;vu bija "teiksma" - eju pa ielu skatos tālumā man nēk kāds Cilvēk pretī pienāk tuvāk un ko es redzu - tas tak nav cilvēks bet  tikai p u t i n s  .......

23.aprīlis 2023, 20:48
Ervīns Turla

Andis Atvars un Vilis Gūtmanis ir Kremļa troļļi un Putina laizītāji. Katrs naudiņu pelna kā māk. Cits ar galvu, bet cits ar anālo atveri

23.aprīlis 2023, 20:59
DŽA

Ervīn, arī tas, jā. Bet tā šlaka- Zilis V ilis, atvars, sarkanais, stāstnieks, ir riktīgi pediņi. Viens otram pakaļā stellē, tas viņiem ir normāli. Pilnīgi tāpat, kā mordoras orku varza. Vagner slepkavas drāž viens otru, bet, kad atnāk don- don- don, tie drāž vagneriesus. Tak visi viņi ir pideri.

Slava Ukrainai!

23.aprīlis 2023, 21:47
Andis Atvars

Rietumu galvenā problēma ir, ka tai Ukrainas jautājumā nav vienota mērķa. Britu mērķis bija ar Ukrainu panākt, ka Krievija piekrīt Vācijas sadalīšanai, jo bez Krievijas piekrišanas tas nav iespējams. Par cik briti bija attiecības galīgi sabojājuši ar Krieviju, tad Ukraina tika izmantota kā līdzeklis, lai radītu ņurgas Krievijas iekšienē un tādā veidā gāztu Putinu. Rit jau otrais gads un nekas nav panākts.

ASV mērķis bija nograut ES un to izmantot kā izejmateriālu sevis lāpīšanai. Arī tā savu mērķi tikai daļēji ir sasniegusi, jo Ukrainas kārti vajadzēja izspēlēt 2017. gadā, kā tas sākumā tika plānots, bet ko izjauca Trampa ievēlēšana. ASV erozijas process jau aizgājis par tālu, lai to vēl glābtu.

Trešais pastarpinātais spēlētājs ar vislielākām ambīcijām ir Polija, kurā ieinteresēti ir gan briti, gan jeņķi. Par cik briti ir pieraduši visu darīt svešām rokām, bet ASV vairs ne tikai negrib būt britiem vasalis, bet vēl britus grib redzēt zem savas virsvadības, tad Polija tiek izmantota, no britu puses, netīro darbu veikšanai. ASV Poliju redz kā ES vagaru, kurš pieskata ES NATO vietā, jo kad Ukrainā viss būs beidzies, nebūs arī NATO. Tādēļ pagājušā gadā Stoltenberga termiņš par gadu NATO šefa amatā tika pagarināts.

Polijas mērķis ir atjaunot Polijas - Lietuvas ūniju, kurā Lietuva būs pakļautības stāvoklī, ka visas pārējās ne Polijas teritorijas. Ze taču ar Dudu parakstīja pergamentu, ka Polijas pilsoņi varēs ieņemt pat vēlētus amatus, tik nekas netika parakstīts, ka ukraiņi jeb kādu valsts amatu drīkstēs pildīt Polijā. Jāatzīst, ka Polijas ieceres vispār ir nogruvušas, jo ar Baltkrievijas maidāna izgāšanos 2020. gadā, tās plāni ir jau sabrukuši un tai pašai būt vai nebūt jautājums priekšā. Ja par pašu Ukrainu, tad to Rietumi ir paredzējuši likvidēt - kaimiņvalstis paņems teritorijas, kuras tās zaudēja pēc II PK, bet tie, kuriem nekas netiks, to atbalsts Ukrainā ir mikroskopisks. Latvija ar 42% sava militāra budžeta atdošanu Ukrainai ir debilisma rekordiste pasaulē, jo Latvija pilnīgi neko no Ukrainas kara negūst, kā vienīgi bojā attiecības ar Krieviju un Baltkrieviju un grauj savu ekonomiku, ka naudas jau vairs nav ne priekš izglītības, ne medicīnas un tās nebūs arī pensijām, tādēļ jau Kariņš nāca klajā ar pensijas vecuma celšanu. Vienkārši, neviens pensijā netiks laists, kurš nebūs sasniedzis 77. gadus.

23.aprīlis 2023, 22:07
Ervīns Turla

Domāju, ka tādam izdzimtenim kā Andis Atvars ir jāatņem Latvijas Republikas pilsonība un jāizraida no Latvijas uz parašu bez tiesībām atgriezties jebkad!

23.aprīlis 2023, 22:12

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:19

Jaunākās diskusijas