Cilvēku domas krievijā ir mainījušās, cilvēki ir pret karu.

DŽA

Esmu redzējis simtiem ielu interviju ar krievijas pilsētu iedzīvotājiem.  90% saka- karam NĒ! Vien, maza daļa- vajag sist ukraiņu nacistus. Bet, tie, kas pauda tādu viedokli, bija vecā padlaiku suga- krievu šovinisti.

Kas izbrīnīja. No tiem cilvēkiem, kuri bija pret karu, ap 20% teica- putins sāka karu, uzbruka Ukrainai, Ukraina varoņi, cīnās par savu zemi.

Bet, lielākā daļa to, kuri pret karu- ir 21.gs, karš nav vajadzīgs, visu var risināt mierīgās sarunās, savstarpēji vienojoties. Jocīgi.  Ar Trešā Reiha nacistu režīmu, bija iespējams vienoties? Atdodiet zemes, kuras mēs prasām, tad kara nebūs? 

Cilvēki, ar putina fašistu režīmu, vienošanās nav iespējama! Vienošanās bija Budapeštas memorands 1994.gadā. Ar to, moskovas fašistu režīms, noslaucīja pakaļu un iebruka Ukrainā jau 2014.gadā. 

Ar nacistu/ fašistu režīmiem, vienošanās nav iespējama. Tie ir jāiznīcina! Jāsagrauj pilnībā! Un, viņu kliķi ir jātiesā. Visus, noziedzīgajam režīmam piederošos. 

 

3.aprīlis 2023, 15:31 (3.aprīlis 2023, 16:13 - labots)
DŽA

Z ilis, V ilis, atvars un kaspars, vēl tā meijere un pārējie kremļa fašistu dirslaižas, klusē.  Aizskrējāt uz krievijas vēstniecību pēc instrukcijām? Ko darīt ar šo ierakstu? Vēl, tā fašistu vēstniecība, atrodas Ukrainas neatkarības ielā. Trakas lietas.

3.aprīlis 2023, 18:59 (3.aprīlis 2023, 19:00 - labots)
V ilis Gutmanis

DŽA DŽA nu neuzskati sevi par pasaules nabu. Lai kurā tēmā tu mēģini ielīst tavs kritiski zemais intelekta līmenis vienalga lien ārā. Iedzer nomierinošas drapītes un nesprēgā ar savām glupībām.

4.aprīlis 2023, 7:14
Andis Atvars

"... kremļa fašistu dirslaižas" (C)

Apbrīnojami, kā jums izdodas tik precīci par sevi uzdrukāt, jo jūs jau te vienīgais, kas  esiet fašista mazbērns un lietojiet savas dzimtās valodas lamu vārdus. Varbūt DŽA (Džons) vietā rakstiet Ivāns un jau vienu soli, beidzot, savā dzīvē būsiet spēris pareizā virzienā.

Jums taču nebūs problēmas to 101. video saiti iemest arī šeit, lai var saprast, par ko vispār rakstiet, jo "kara pretinieki" jau pašā sākumā nez no kā tik šausmīgi izbijās, ka visi kā viens aizlaidās no Krievijas uz Izraēlu. Man sanāk, ka viņi nekādi kara pretinieki nebija, bet Krievijas grāvēji, tā teikt, sunīši zin ko ēduši. Ja Putins nebūtu sācis karu, tad tie paši "miera balodīši" būtu sākuši dūdot citu meldiņu, ka Putinam jātin makšķeri, jo tas ļāvis krievus Donbasā piebeigt. Ja par "pret karu", tad tas nav tik vienkāršs jautājums, jo tas, pirmkārt, ir pie varas esošo galējs nekvalitātes rādītājs. Otrkārt, tas ir karikatūriski, mēs esam pret karu, bet mēs jums piegādāsim ieročus, lai variet nokaroties līdz pēdējam ukrainim. Atgādina sadzīvisku ainiņu, kur vecākie bērni ģimenē āzē jaunāko, to uzmundrinot darīt lietas ko tas nespēj vai nesaprot.Treškārt, karot drīkst tikai tad, ja var uzvarēt kaujas laukā, bet Ze to nespēj, jo tam nav priekš tā resursi. Būsim godīgi, Rietumiem nav vajadzīga Ze uzvara, bet tas ir veids, ka Rietumiem atkratīties no pāraugušā bērna vārdā Ukraina, kura pa astoņiem gadiem ir spējusi iemācīties tikai vienu vārdu - "dai" un to ļāļina 24. stundas dienaktī un 7. dienas nedēļā. Visbeidzot, kara beigšana, miera sarunas un pārējie pribambasi. Karš beidzas ar vienas puses kapitulācijas aktu un ne kā citādi. Miera līguma slēgšana pēc Merkeles un Porošenko atzīšanās, ka Minskas vienošanās ir bijusi fikcija, izslēdz tādu iespēju vispār. Teritorijas, kuras ir jau fiksētas KF Konstitūcijā, tās nav Ukrainai nekādi atgūstamas, kā vienīgi atkarojot, ko tā nespēj, bet ja pilnvērtīgi iesaistīsies arī NATO, tad Ukraina vienā momentā var pārvērsties arī par izdegušu tuksnesi.

Šķiet, ka galveno uzrakstīju.

4.aprīlis 2023, 8:58
DŽA

Cik gan jūs, kremļa troļļi, nožēlojami esat. Troļļosiet līdz beidzamajam. Akli un stulbi. Krievijas režīms ir strupceļā, viss, ende! Krievija nav spējīga turpināt karu! Jūs, kā strausi, galvas smiltīs slēpjat, bet no tā nekas nemainīsies. Fašistu režīms uzbruka stiprai valstij, lielākajai Eiropas valstij. Un smagi aplauzās. 

Ak, jā, jūsējo trolli, vakar uzlaida gaisā. Viens mēsls mazāk. 

4.aprīlis 2023, 13:36
V ilis Gutmanis

Nu uz doto bŗīdi kā rietumu un ukru trollis DŽA ir nepārspējams. Personāžs ar izteiktām šizofrēnijas pazīmēm uz militāra konflikta fona, pie kam bez psihiatra pieskata ir kaut kas neiespējams.

4.aprīlis 2023, 16:20
DŽA

Zili , raksti moskoliski- na dannij moment. Latviski nav "uz doto brīdi". Hallo, fašistu izdzimteni, ir kāda,  vismaz viena valoda, kuru tu, lops, perfekti pārzini?

4.aprīlis 2023, 16:49 (4.aprīlis 2023, 16:50 - labots)
Andis Atvars

 

"Krievijas režīms ir strupceļā, viss, ende! Krievija nav spējīga turpināt karu! (C)

Un tādēļ vakar Bahmutā virs administratīvās ēkas tā uzvilka savu karogu? Ja kas ir kādam beidzies, tad tas ir Ze. Vēl tam jāpaspēj pirms 100% Bahmutas zaudēšanas uztaisīt pēdējo prettriecienu. Ze kontrolē vēl esot 15% pilsētas teritorijas. Kad arī tās tiks zaudētas, tad vienīgi atliks nocietināties Dņepras otrā pusē, kas nozīmēs, ka atsāksies Kijevas aplenkšana, jo ar ko iesāk, ar to jābeidz. Sliktākais Ze, ka Bahmuta būs kritusi pirms laika (lielas cerības tika liktas uz metālliešanas rūpnīcu, taču to ieņēma pārsteidzoši ātri - vispirms uzbrukums tai tika veiksmīgi atsists, bet muzikanti uztaustīja neaizsargātu vietu aizsardzībā un rūpnīcas teritorijā nonāca aizsardzības aizmugurē. Ar to tad rūpnīca bija kritusi) . Pretuzbrukums bija plānots pēc 15. datuma, bet nu jau to vajadzēs negatavu izspēlēt pirms 10tā. Tas tad tiešām būs priekš Ze die Ende. Visticamāk, ka tas tiks nomainīts/likvidēts, pēc kā sekos Rietumu piedāvājums Putinam. Iespējams, ka pirms tam Rietumi pacentīsies grēkus nožēlot un izlūgties piedošanu par aresta orderi, izdodot ordera rakstītāju galvas uzspaustas uz mietiem. .

4.aprīlis 2023, 17:37
V ilis Gutmanis

Va vellos, nevarēju saprast kāpēs šizoīds ir tā aktivizējies. Protams ukri dabūjuši Artjomovskā pa oriņiem un šizoīdam uznākusi kārtējā lēkme. Cilvēki esat uzmanīgi pret tiem kas vazājās apkār ar zildzeltrnu lupatu. Šie personāži ir dŗīzāk jānogādā garīgi slimo ārstniecības iestādē.

4.aprīlis 2023, 17:44
Andis Atvars

Pirmā doma kas man ienāk prātā, kad redzu kādu staigājam ar uzpurni - debīls. Tieši tas pats ar dzeltenzilo lupatu.

4.aprīlis 2023, 18:03 (4.aprīlis 2023, 18:10 - labots)
DŽA

Fašistu cūkas,  mutes ciet!

4.aprīlis 2023, 18:51
Andis Atvars

Manā miestā arī ir viens, kurš pats ar sevi sarunājās...

4.aprīlis 2023, 21:29
Stāstnieks

Runājot par to, ka vienošanās ar Putina režīmu nav iespējama. Ir gan iespējama. Tie paši ukraiņi jau vairākas reizes vienojās ar krieviem par gūstekņu un līķu apmaiņu. Apmaiņas notika. Tātad var ja grib. Tad vēl Ukraina un Krievija, ar Turcijas starpniecību, vienojās par graudu tranzītu, vienošanās darbojas un tranzīts notiek. Krievija vēl joprojām sūknē gāzi caur Ukrainas gāzes vadu uz Ungāriju. Tātad tranzīta līgums darbojas. Krievijai ievēro vienošanās ar daudzām valstīm, kurām nav nekādu pretenziju par to. Dža, laikam ziņas nelasa :-)

5.aprīlis 2023, 21:02
Andis Atvars

Vienošanās šķērslis nav ne Putins, ne Krievija, bet Merkeles izrunāšanās, ka Minskas vienošanās tika slēgta kā fikcija. Ar to tā skaidri un gaiši apliecināja, ka ar Rietumiem šodien nekādas vienošanās slēgt nav iespējams. Tad jau drīzāk ar sātanu var slēgt kādus darījumus un cerēt, ka kaut kas no vienošanās tiks arī izpildīts. Merkeles atzīšanās nenotika domājot par to, kā kādam ieriebt vai kā viņa pati pēc tam izskatīsies, bet domājot par sevi pēc šīs dzīves. "Aitai" nedrīkst saindētu maizi tā vienkārši dot ēst, bet tā ir jābrīdina, ka maize ir saindēta. Tieši jau tas pats bija ar covid žīžu - nebija jau tā, ka nebūtu nopietnas publikācijas par žīžas graujošo iedarbību uz veselību un dzīvības apdraudējumu, jo tikai tā "aita" kļūst par labprātīgu upuri un ja upuris, tad uzņemas slepkavas sodu. Šai laiks vairs ilgs nav atlicis dzīvot un tai bija kā jāatbrīvojas no atbildības un soda par to, kas Ukrainā notiek, tādēļ savu nozieguma sodu sadalīja uz visiem tiem, kas tagad fano par Ukrainu. Šī iemesla dēļ tika rīkotas "aitām" piespiedu akcija kļūt par Ukrainas fanu, par aizliegumu paust patiesību, ka Rietumi ir atbildīgi par noziegumu Ukrainā un tādēļ Rietumi tiks sodīti un sabruks. Sods būs tieši proporcionāls tam, kā būs atbalstīts Ze noziedzīgais režīms, kuram karš ir ienesīgs bizness. Ze daļa noziedzīgā biznesā tiek lēsta uz 35 miljoni dolāri mēnesī . Šis arī ir galvenais iemesls, kādēļ tiek tiražētas pasakas par Krimas atkarošanu, uzvaru par Krieviju un ar likumu aizliegts vest jebkam miera sarunas ar Krieviju.  

6.aprīlis 2023, 12:41
Modris Striķis

Vilis arAtvaru divi kremļa pielīdēji.Fašistu retorika lien pa visām šķirbām.

6.aprīlis 2023, 16:09
Andis Atvars

Modri, "ar" nav saiklis, bet prievārds, tādēļ jūsu rakstītais teikums ir smieklīgs. Vēl jau Vilis ir personas vārds, bet Atvars ir uzvārds, bet konkrētā teikumā sanāk, ka Atvars nav persona, bet līdzekis/instruments, ko Vilis izmanto pielīšanai un tādēļ nesanāk arī divi. Jums derētu arī noskaidrot fašisms nozīmi, jo tā ir definēta ideoloģija, bet ne lamu vārds, lai izteiktu attieksmi jebkurā jautājumā. Ja vēl par pielīšanu, tad ieteiktu jums nevienam nepielīst, jo tā jau ir atrašanās svešā teritorijā, bet svešā teritorijā ir tikai vilšanās, zaudējumi un sakāves. Ja par sevi, tad man "pielīst" ir svešvārds, bet rakstot komentārus cenšos objektīvi vērtēt situāciju. Ja konkrētā gadījumā vērtējums ir labāks Krievijas pusei, tad ne tādēļ, ka es censtos Krievijai pielīst, bet tādēļ, ka tā rīkojas loģiskāk un pamatotāk kā Ukrainas puse, kura ar loģiku ir uz jūs .

6.aprīlis 2023, 17:48
Jelena Sergejeva

Jūs tak esat galvā izp... ti. Stāstniek un Atvar. Jūsu sacerējumus ilgi jāsagremo, tādu šižioloģiju pat dzērumā nevar sacerēt. 

6.aprīlis 2023, 23:40
DŽA

Jelena, piemirsi v zili, trešo idiotu. Redz, diskusija ar šiem idiotiem, nav iespējama. Visi viņu murgi balstās uz absurdu- NATO uzbruka krievijai, krievija karu negribēja, bet nācās aizstāvēties. Saproti, Jelena, saruna ar tādiem, nav iespējama. Ar veseri starp acīm- tikai tā. 

7.aprīlis 2023, 10:45
Andis Atvars

Jeļena, nevajag savus trūkumus izlikt internetā visu apskatei, bet vajag censties tos novērst, lasot/klausoties ilgi sagremojamus sacerējumus. Es, piemēram, nemeklēju lekcijas savam līmenim, bet lekcijas virs sava līmeņa, tādas, kuras liek pēc stundu klausīšanās galvai "kūpēt". Kad tas notiek, tad nemoku sevi un pārtraucu klausīšanos, lai smadzenes atpūšas. Nākamajā dienā jau galvas kūpēšana iesākās drusku vēlāk. Pēc kāda laika varu jau meklēt nākamo autoru smadzeņu karsēšanai.

7.aprīlis 2023, 10:57 (7.aprīlis 2023, 11:01 - labots)
Andis Atvars

"Redz, diskusija ar šiem idiotiem, nav iespējama." (C)

Precīzi par sevi uzrakstījāt. Pirms sākāt vispār rakstīt diskusijās, vajadzēja noskaidrot termina "diskusija" nozīmi. Jūs vēl neesiet pat sācis diskutēt, bet nodarbojieties ar fašistiskas ideoloģijas propagandu. Pat tajā vienīgajā reizē, kad it kā pamatojiet, kādēļ Ukraina uzvarēs Krieviju, pat tad tas pamatojums bija pamatskolas pirmo klasīšu līmenī.

"Visai neierobežota palīdzība no EU un NATO valstīm." (C)

Tās galvenais trūkums ir kampaņveidība. Jā, esot nosūtīti 100 tanki uz Ukrainu, bet cik tanku ir KF BS. To ir vairāk kā jebkurai pasaules valstij, bet tas pat nav pats galvenais. Galvenais ir, ka Krievija vienīgā šodien pasaulē ražo tankus uz pilnu klapi un trīs maiņās. Iznīcinātāji Ukrainai nav un tie paši apspriestie F-16 nav piemēroti Ukrainai, jo nav pat iznīcinātāji, bet vairāk kā bumvedēji, kurus vēl iznīcinātājiem būtu jāpavada uzlidojumos. Rajeva situācijas vērtējums

Cik ilgi krieviem vēl pietiks bruņojuma? Rajeva atbilde nevienam nepatiks | LA.LV

Nauda un bruņojums, bruņojums mūsdienu, ne, kā krieviem- pagājušā gadsimta. (C)

Kaut ko, kas Ukrainai būtu no ša gs. bruņojumā nosaukt arī variet?

"Ukrainas karavīru apmācība NATO valstīs - lai viņi spētu ar to NATO tehniku krievijas orkus sist! " (C)

Un cik ilgs laiks būtu nepieciešams, lai ko svešu apgūtu... divas nedēļas būtu pietiekami? Krievi savus mobilizētos dresē jau pusgadu.

"Ukraina ir lielākā valsts Eiropā! Un Ukrainā dzīvo brīva tauta. Ukraiņi cīnīsies par savu zemi! Krievijai nav iespēju." (C)

Šis vispār nav par tēmu un ar tukšu bla-bla uzvarēt neko nevar. Nevis Ukrainu jāsalīdzina ar ES, bet ar Krieviju, ar ko tā karo.

7.aprīlis 2023, 12:10 (7.aprīlis 2023, 14:33 - labots)

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:31

Jaunākās diskusijas