Krievijai nav iespēju. Šahs un mats.

Jelena Sergejeva

Atvar... Tak nomierinies par rašņas varenību, viņa jau sen ir zaudējuši savu  ietekmi un atpakaļ vairs nebūs. 

3.maijs 2023, 23:34
Andis Atvars

 

"Tak nomierinies par rašņas varenību... sen ir zaudējuši savu  ietekmi un atpakaļ vairs nebūs."(c)

Jūs tā sevi cenšaties nomierināt? Jā, un tas jādara publiski? Ja tīri no psiholoģijas, tad to sauc par apzinātu ļaunprātību, ka kaifs tiek ķerts, ja kādam garastāvokli var sabojāt. Mani jūs tādā veidā galīgi nevariet ietekmēt, jo es uz lietām skatos reāli un bez emocijām. Ja kas tiešām zaudē savu ietekmi, tad tie ir anglosakši. Briti no pirmā līmeņa valsts ir jau nonākusi pie otrā līmeņa valstīm un var nonākt arī trešā līmeņa valsts statusā, ja nenomainīs pidarus pie varas. Šis attiecas uz visām valstīm un teritorijām, Latviju tai skaitā. ASV kopē PSRS ar pensionēto politbiroju. Brežņevs nebija tik vecs cik šodiem Baidens. Tramps jau arī tuvu astoņdesmitiem. Bet galvenais būs, ka US$ pārstās būt pasaules valūta.

Ja vēl par Krieviju, tad tā vēl nav līdz galam atsvabinājusies no Rietumu atkarības, tā kā par nekādu Krievijas varenību pat runas nav, lai to zaudētu.

4.maijs 2023, 0:48
Jelena Sergejeva

Nu ja tā ņem, tad Krievija bija stipra vairākus gadsimtus atpakaļ. Mani vairāk tracina tādas Ždanoka,kura uzkurina nacionālo naidu. Tai draņķei gan vajadzēja vākties uz Jūdiju kopā ar Plineru.Lai man nepārmat par semītismu, bet žīdi valda pār pasauli. Te vai izstiepies, vai saraujies. 

4.maijs 2023, 2:22
Stāstnieks

Andis Atvars piekrītu. Britiem bija milzu impērija kurā reāli nekad nenorietēja saule, bet tagad palikusi tikai Lielbritānijas sala un sīkākas salas. Epic Fail!

4.maijs 2023, 9:46
Andis Atvars

Ar ždānokām arī interesanti. Īstenībā, es par tās darbību nekad neesmu interesējies, tik cik intnetā kaut kas uzpeld saistībā ar viņas, tad arī kādreiz izlasu. Tas jā, viņa konsekventi aizstāv marksisma-ļeņinisma idejas, ko nez kādēļ daudzi uzskata, ka viņa aizstāv krievus un Krieviju. Krievijai pēc atbrīvošanās no liberālisma, pēc tam būs jātiek galā ar komunisma paliekām un tikai pēc tam tai būs iespējams normāli attīstīties. 

4.maijs 2023, 11:28
Jelena Sergejeva

Stulbums jau ir tas, ka tādi Ždanoka ir puse Krievijas. Viņi tic tam idiotam putleram, kurš grib atjaunot bijušo PSRS. Medvedjevs, kurš vispār prātiņu nodzēris īpaši neatpaliek. 

4.maijs 2023, 13:04
V ilis Gutmanis

Jelena Sergejeva ja jūs iedomājaties ka jūs pateicāt kaut ko gudru tad varu jums pateikt ka manas domas par jums ir ka jūs vienkārši esat stulba govs. Taču es jūs tā pastāvigi nesaucu kāpēc jūs iedomājaties ka jums ir tiesības citus cilvēkus saukt par idiotiem. Par to ko jūs saucat par Batkrievijas opozīciju, varu jums pateikt mazliet citiem vārdiem, tie ir valsts nodevēji nevis opozicionāri. Opozīcionārs cīnās lai uzlabotu savu valsti kamēr tie tā sauktie opozicionāri kas blandās pa ārzemēm  ir gatvi pārdot savu valsti tikai lai uzlabotu savu dzīves līmeni. Tā kā diemžēl jums pašai ar to prātiņu ir tā pašvaki.

4.maijs 2023, 13:39
DŽA

Zilais v ili, mauka tāds, ej dirst. Viss skaidrs, izdzimteni?

4.maijs 2023, 19:51
V ilis Gutmanis

Dakter atkal slimnieks izbēdzis!

4.maijs 2023, 21:10
Marcis Dzelme

Zilas Vilis Gutmanis un tavi paris debilie zilie neta draugim esat tikai garigi un morali kropli un izdzmteni.

5.maijs 2023, 7:39
V ilis Gutmanis

Atkal sanitāri nepilda uzdevumus, vēl viens slimnieks brīvsolī.

5.maijs 2023, 9:39
Tenteris Bailens

DŽa vai tevis tik bieži pieminētais vārds ""Dirsa""ir tas logs caur kuru tu vēro notiekošo ukrainā?Nav brīnums ka sūdi tavās acīs aizmiglojuši skatu uz notikumu gaitu.Beidz skatīties uz pasauli caur sev tik ierasto vietu,un izmazgā acis.Var būt tad pamanīsi ka esi pamatīgi ilgi bijis tajā vietā kuru nepārtraukti piemini.

8.maijs 2023, 16:02

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas