Krievijai nav iespēju. Šahs un mats.

V ilis Gutmanis

Laikam tačū šis personāžs DŽA ir pats nācis pasaulē pa anālo caurumu. Varbūt tāpēc tas viņā sirdij un prātam ir tuvāks. Taču no bioloģiskā viedokļā navaru iedomāties kā ta būtu iespējams. Vienīgais variants šai gadijumā ir tas ka viņš izšķīlās no olas. Tad jā saistība ar anālo atveri ir iespējama.

5.aprīlis 2023, 17:54
Andis Atvars

Jā, ir arī tāds jēdziens, ka bērns nedzimst, bet tiek izdirsts, bet nezinu un neesmu pētījis, kādos gadījumos apzīmējums lietojams - vai tas atkarīgs no mātes vai no bērna, jo bērns ir tas, kurš izvēlas vecākus.

6.aprīlis 2023, 13:34
Jelena Sergejeva

Vili un Atvar, ja tik ļoti patīk Krievijas izdarības, tad kāpēc nepārvākties uz "roģinu"? Tur tādus patriotus gaida. 

7.aprīlis 2023, 0:11
V ilis Gutmanis

Jelena Sergejeva ja jau jums nav citu argumentu kāpēc tad jūs kā īsta plintniece nņemat rokās šauteni un neejat karot par mīļoto ukraiņu bŗīvibu. Laikam taču tāpēc ka mēģinot attaisnot netīrās ukraiņu izdarības ir mazāk bīstami nekā karot ar šauteni rokās.

7.aprīlis 2023, 8:51
Andis Atvars

Jā, Jeļena, esiet tik labiņa un iekopējiet gan pamatojumu savām apsūdzībām, ka es kur būtu priecājies par kāda veiktājām nelietībām.

7.aprīlis 2023, 10:06
Jelena Sergejeva

Uz Jums Atvar tas mazāk attiecas. Te ir stulbāks radījums, laikam atsaucas uz svilpienu un ar iesauku Vilis. Ja tādu redzat nekur nevajag zvanīt, vienkārši nositiet, jo viņš pārnēsā trakumsērgu un citas zarazas. 

15.aprīlis 2023, 11:30
Andis Atvars

Jūs ar Vili esiet pazīstami un kādu zarazu no viņa ieguvāt?

15.aprīlis 2023, 12:13
Jelena Sergejeva

Lasiet vairāk tā idiota garadarbus, tad tā vien gribas to idiotu piekaut. 

15.aprīlis 2023, 23:20
Andis Atvars

Es neko īpašu tādu nepareizu atradis gan neesmu. Tas, ka viņš sevi par nacistu uzskata, tas vairāk no neizpratnes, ko termins īsti nozīmē, lai gan Latvija nacionālismu pat nevar vairs atļauties.

16.aprīlis 2023, 0:20
V ilis Gutmanis

Nu ja zina ka tādi personāži kā Jelena Sergejeva visu kas viņus neapmierina pozicionē ar pretējo zīmi es jūtos visai pagodināts.

16.aprīlis 2023, 11:40
DŽA

Z ili, teicu- krievijai nav iespēju. Bet, tā vietā,  lai tu, ujebok, oponētu man, pierādot to, ka mordorai ir iespējas, mauc parasto bla- bla.

18.aprīlis 2023, 19:51
Andis Atvars

"teicu- krievijai nav iespēju." Bet, tā vietā, lai oponētu man, pierādot to, ka mordorai ir iespējas, mauc parasto bla- bla.(C)

Jā, un kur ir pamatojums, ka Krievijai nav iespējas? Kad tas būs, tad tik var ko iebilst. Lai spriestu par Ukrainas iespējām, tad klasiskā veidā tai iespēju vispār nav - tai nav cilvēku resursi, tai ir sagrauta ekonomika un nav arī bruņojuma, tad kā tai uzvarēt ko?  Internetā bija labs salīdzinājums - ukrainis bruņots ar revolveri un to ielenkuši pieci krievi ar automātiem. Ak jā, Rietumu palīdzība, pavisam jau aizmirsu. Bet ja nopietni, tad tā tiek dota tik, lai karu novilcinātu un pēc iespējas vairāk ukraiņi ietu bojā, bet ne lai situāciju frontē mainītu. Ja papētītu situāciju vēl dziļāk, tad Ukrainai ar bruņojumu pat būtu viss kārtībā, ja tā nebūtu to izpārdevusi (mantojumā no PSRS tai bija bruņojums 100 miljardu US% vērtībā + 8ņus gadus jau Rietumi Ukrainu bruņoja, tik tā 70% tika notirgota un bruņojums tika tirgots arī pēc 24. februāra, ka krieviem bija tas pat jāpārtrauc, uzpridzinot pasaules ieroču tirgoņu saietu, kurā iet bojā vai viss ieroču tirgoņu zieds, veseli 50 eksemplāri. Nedomāju, ka krievi par to izšķīrās vienpersoniski.

 

19.aprīlis 2023, 10:53 (19.aprīlis 2023, 10:55 - labots)
V ilis Gutmanis

DŽA lai argumentētu savu viedokli iemācies rakstīt cilvēku valodā. Tavus šizoīdos murgus saprast ir neiespējami.

19.aprīlis 2023, 16:58
DŽA

Zili vili, tas, izdzimteni, ir bieži no krievfašistu cūkām dzirdēts- latviešu valoda (viena no pirmvalodām) neesot cilvēku valoda, bet suņu. Bet, krievu valoda (mākslīgi radīta, pie tam, visai nesen, ap 16.gs) ir internacionāla. 

20.aprīlis 2023, 20:00 (20.aprīlis 2023, 20:02 - labots)
V ilis Gutmanis

Nu un atkal suņu rejas neko saprast nevar. Par ko iet runa laikam pats DŽA tā arī nesaprot.

20.aprīlis 2023, 20:07
Andis Atvars

Džā un Mārča uzdevums nav rakstīt par tēmu un ko argumentēt, bet darīt forumu nebaudāmu, tad nu nejēgā kranči ļerkst.

20.aprīlis 2023, 21:41 (20.aprīlis 2023, 22:14 - labots)
Oļģerts Lūsis

Īsumā kopsavilkums tam, kas te tiek rakstīts un apspriests: Putins izlasījis Mein Kampf, sāka iedomāties, ka, nu tam ir laiks palikt par Putleru un iekarot pasauli. Bet! Putlers, salīdzinot ar Ādolfu, ir nulle kvadrātā, cik nu nulle var tikt palielināta ar sareizināšanu. Iemesls jau tai "0", tas, ka Ādolfs bija vācietis un savas nācijas patriots, bet Putlers, kas noteikti ir kaut kāds mongoļu, čukču, iespējams arī krievu un citu dažādu krievijā dzīvojošo tautu sliktāko pārstāvju ģenētisks veidojums, kam smadzenes ir tur, kur mugurai ir tās zemākais turpinājums aiz astes kaula uz leju, domā tāpat kā tie, kas sēž krievijas cietumos par izvarošanām un slepkavībām.  

21.aprīlis 2023, 13:14
Andis Atvars

"Ādolfs bija vācietis un savas nācijas patriots" (C)

O jā, tāds pats īstenais vācietis, kā īstenais ukrainis Zeļenskis vai īstenais latvietis Levits. Visi viņi ir īstenie un vēl patrioti, tik neuzrakstīsiet, kas viņus visus vieno? Viens izraisīja pasaules karu un ar patriotismu sagrāva Vāciju, otrais ļoti cenšas atkārtot priekšgājēja sasniegumus, bet cerēsim, ka trešam netiks dots mēģināt.

21.aprīlis 2023, 14:16
Andris

Krievija nav pasaules problēma --  Galvassāpes pasaulei rada ts  ''ukraina ''  --  tāpēc  ''ukraina ''   pAZUDĪS   PAT KĀ NOSAUKUMS   ---    BŪS ATKAL  GUBERŅAS --KĀ KATRĪNAS  LAIKĀ    ---  BET  DĒĻ VĀRDA  ''UKRAINA''  UN ''UKREAINIS''KAUNESIES  VAIRĀK KĀ DĒĻ  ENURĒZES ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- aR KRIEVIJU IR UN BŪS VISLABAKAJĀ KĀRTĪBĀ --  apdirsusies ir ''rietumu pasaule''    ---  2/3  ja ne visaS 3/4  IR  KOPĀ AR KRIEVIJU --  IZOLĀCIJĀ UN PLIKDIRSANA PALIEK 28 VALSTU EIROPA  --UN ARĪ TĀ DRAUD SABRUKT .......   ---     JA KAS TO NEREDZ  TAS IR VNK  DEBILIS   VAI BEZSMADZEŅU SEKTANTS KAS AR FALŠĀM IDE

JĀM APSTRULBOJIES-----  

21.aprīlis 2023, 16:41
DŽA

atvar, vibļadok, tu prasi pamatojumu tam, kamdēļ mordorai nav iespējas? Idiot, lasīt iemācies! Sūdmuša, es to foruma tēmā uzrakstīju. Aš pa punktiem. Nepieleca, ujebok?

21.aprīlis 2023, 19:25

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas