Krievijai nav iespēju. Šahs un mats.

V ilis Gutmanis

Jelena Sergejeva nu un protama DŽA tas ka jūs piemetat malku ugunskuram uz kura paši stāvat nozīmē tikai vienu ka jūs paši nesaprotat ko darat.

1.aprīlis 2023, 12:30
Kristaps

Dža, nabadziņš, tā lien dirrsā ukriem, nu smuki, vispār patīkami te iegriezties un tavus histēriskos murgus palasīt.

Vai pačekoji, kas notika narika zeļkas uzrunas laikā Austrijas parlamentā?

Varbūt sapako somas un pis uz savu mazohisma perēkli ukriju? tāds variors, fakin jāsmejas, lamājas kā vecs krievs, unnnnn 

gadījumā savus daunismus tv3 zem nika Skolnieciņš neraksti?

1.aprīlis 2023, 13:26
Kristaps

1. Par 3 dienām neviens krievs neko neteica, to tev, tumsonim, mediji ieborēja.

2. par finansēm dža arī rietumu propsi saklausījās un nu tik bezdē. bet, tā kā dža no ekonomikas NEKO nerubī, ļausim zīdainim priecāties.

3. kurās ziņās teikts, ka putlers vairs nav krievijas prezidents? padalies, globālistiņ. 

4. lv visi tik apmierināti, kā vēl nekad! līdzīgi kā knareklis teica par naudu heh 

 

 

 

 

 

1.aprīlis 2023, 13:31
Marcis Dzelme

Andris Atvars un Vilis Gutmanis ir Kremla un Putina agenti, neta murgi un verbalas caurejas.

1.aprīlis 2023, 14:21
Andis Atvars

Mārci, iemetiet saiti, kur var palasīt Andra Atvara rakstīto. Bet vispār jau ļoti vērtīga informācija, tādi personiski uzbraucieni nepazīstamiem cilvēkiem Žēl, ka mani jūs tā nereklamējiet, jo būt kremlinam un Putina aģentam šodien ir jau kvalitātes zīme - nav Rietumu propagandas upuris/zombijs.

1.aprīlis 2023, 16:48
V ilis Gutmanis

M jā diezgan interesanti sanāk ka ja cilvēkam pietrūkst argumentu tad viņš sāk runāt rupjības. Laikam taču doma ka taisnība ir tikai tam ko raksta ukraiņu un rietumu mēdiji ir tik dziļi iesēdusies galvā ka daži labi to uzskata par absolūtu patiesību.

1.aprīlis 2023, 17:58
Krabe

Jautājums, Dža. Kur tu ņēmi, ka ziņas par Krievijas milzīgajiem zaudējumiem ir patiesas?

1.aprīlis 2023, 18:57
Andis Atvars

"Laikam taču doma ka taisnība ir tikai tam ko raksta ukraiņu un rietumu mēdiji ir tik dziļi iesēdusies galvā ka daži labi to uzskata par absolūtu patiesību."(c)

Zombiji vispār nav spējīgi domāt un ja es komentārus iesāktu ar "cлава Україні" viņu cāļu smadzenes uzkārtos, jo tie nesaprastu kā reaģēt. Bet tas jau nav tikai ar zemākās raudzes zombijiem saitos. Tieši tādi paši zombji ir Saeimā un Valdībā, jo ja tur izkrīti no propagandas uzstādījumiem, tad krēsls jāzaudē. Bija jau arī priekšlikums , ka ja kāds brauc uz Baltkrieviju iepirkties, tad tāds nedrīkst ieņemt valsts ierēdņa amatu, jo ēst Baltkrievijas "nepareizās propagandas" desu un dzert Lukašenko "totalitārisma" pienu ir valsts apdraudējums. Bet ja tīri praktiski, tad tā arī ir, ka Baltkrievijas dabīgā un lētā produkcija apdraud pašmāju melus, ka sankcijas Baltkrieviju ir sagrāvusi un tur cilvēki bez maz vai mirst no bada, kaut Baltkrievija ir vēl lauksaimniecības produkciju eksportējusi par vairāk kā 8. miljardiem us$, neskatoties uz to, ka tai vēl jāpaēdina 9,3 miljoni savējo iedzīvotāju. Latvijai attiecīgi būtu bijis jāeksportē tik pat, bet statistika rāda, ka eksportēts tikai par 1,5 miljardiem (eiro)  un tad arī pie pārtikas pieskaitīta tabaka un alkohols.  Otrā zombiju problēma ir, ka tie lojalitāti Latvijai jauc ar lojalitāti zagļiem, noziedzniekiem un pilnīgām nejēgām pie varas un būtībā tieši viņi ir Latvijai nelojāli, jo pildīs jebkuras varas prasības un pastrādās pat noziegumus pret Latviju, lai tik varai apliecinātu lojalitāti… tādi Rīgas “ausaiņi” , kuri jebkurā jautājumā viedokli mainījuši par 180 grādiem, ka nu jau pareizās propagandas korifeji ir nesaprašanā vai to ko  “ausainis” tagad sludina var ņemt par pilnu.

Pavisam konkrēti jebkuram valsts ierēdnim ir jākārto tests loģikā, tad varētu sagaidīt ka vara nepieņems absurdus un noziedzīgus lēmumus. Piemēram, ja nederīgu civid žīžu atkārtoti injicē, tad tā pārveidojās un kļūst derīga aizsardzībai pret jaunākiem covid pārveidojumiem. Bet to nesludināja kaut kādi pagrīdes pūšļotāji, bet visā nopietnībā vadošie epidemologi. Lieki piebilst, ka tādiem šarlatāniem nebūtu vispār vietas medicīnā.

1.aprīlis 2023, 21:34
Jelena Sergejeva

Te jau Atvaram taisnība par visiem 100 %. 

2.aprīlis 2023, 0:44
Mihail 1971

Ja kremļa dzeguzes mobilizētas gvelzt kremļa pasakas un mītus arī te, tad situācija kremlim tiešām ir bēdīga. "Otrā pasaules armija" smagi izgāzās - pat skabejevas, solovjovi un simonjanas to atzīst...

2.aprīlis 2023, 9:21
V ilis Gutmanis

Mihail 1971 pag pag kas tad sanāk otra stiprākā pasaules armija pēc ASV taču bija Ukrainas var varbūt  situācija ir mainijusies un ukraiņi skraida ar ubaga tarbu pa pasauli želojoties ka viņiem nekā nav un tikai dzirdot dodat, dodat vēl vairāk naudas un ieročus.

2.aprīlis 2023, 15:51
DŽA

Z ili, tev ir problēmas ar latviešu gramatiku? Ortogrāfiju un interpunkciju? Vaņka, tad raksti savos moskovijas hieroglifos, mēs sapratīsim. 

2.aprīlis 2023, 16:10
V ilis Gutmanis

DŽA jau vienreiz bija norādīts ja ņēmat gudrus vārdus no gāmatām tad jums vismaz būtu jāsaprot ko viņi nozīmē. Kaut gan tas ka jūs mazāk lietojat rupjības ir vismaz kaut kāds jūsu intekta progress.

3.aprīlis 2023, 7:11
DŽA

Ak, jā,  tu, idiota gabal, nesaproti to vārdu nozīmi? Tas ir normāli, idioti to nesaprot.

Paskaidrošu. Ortogrāfija = pareizrakstība. Interpunkcija = pieturzīmju ievērošana. Bet tu, ujebok, mēsls esi.

3.aprīlis 2023, 19:09
V ilis Gutmanis

DŽA tev taču pateica, ja pārraksti no vārdnīcām gudrus vārdus, tad dari to pareizi. Jā un vēl iedzer vismaz buldurjāņus lai nomierinātos. Savādāk ķers trieka un pa visu eiropu izplatīsies tāda smirdoņa.

4.aprīlis 2023, 7:10
Andis Atvars

DŽA, ja jums kāds par kaut ko aizrāda, tad ir vērst iedziļināties lietas būtībā, bet nevis sākt histēriski blēt. Jā, mazās skaidrojošās vārdnīcās ortogrāfijas nozīme nav skaidrota un vienā otrā pat norāda, kā vienīgo nozīmi, pareizrakstību. Citās uzrāda arī pareizrakstības likumu sistēma, kas tad būtu īstā nozīme, bet bez paskaidrojuma, tāpat, nesaprasta. Vienīgo izvērsto skaidrojumu atradu vien LPE (skaidrojums puse lpp.) . Īsumā, ortogrāfija ir skaņas vienots, rakstisks pieraksts un nebūtu lietojams ar pareizrakstības nozīmi. Piemēram, nav problēmas, ja līdzskanis mijas ar patskani, bet līdz ko ir divi līdzskaņi blakus, tā notiek skaņas kropļošanās un nav vairs saprotams darbs vai darps; zagt vai zakt... Te nu palīgā nāk pareizrakstības likumi, kas katrai valodai savi.

4.aprīlis 2023, 10:57
DŽA

"Histēriski blēt"? Visai dīvains apzīmējums, mierīgi un, visai nosvērti, izteiktiem faktiem. Histēriski blējat jūs, fašisma atbalstītāji. Bet jūsu histērija ir saprotama- krievija ir dirsā. 

4.aprīlis 2023, 13:50
V ilis Gutmanis

Nu ko dabūja ukri Artjomovskā pa dibenu nu un protams, šizoidam uznāca kārtējā lēkme.

4.aprīlis 2023, 17:52
DŽA

Jūsu, mēslu, lietas būtība- iedziļināties sausās atejas bedrē, vietā, kurā jūs no savu muteru slampu pakaļas caurumiem izkritāt. Atpakaļ, mēsli!

4.aprīlis 2023, 19:02
Andis Atvars

Kas jums DŽA ar to pakaļu, padirst nevariet, jums hemoroīdi un tie visu laiku par sevi atgādina vai vēl kas ir? Varbūt pie proktologa aizstaigājiet un tas jums palīdzēs.

4.aprīlis 2023, 21:12

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:50

Jaunākās diskusijas