Vatņiki

Aivars

Jeļena, lasi manu rakstu tik reizes, kamēr tev sāks "pielekt"...

19.marts 2023, 19:50
Andis Atvars

Latvijā un ne tikai Latvijā ir problēmas, ka nav īsti sapratnes, kas ir nacisms un kas fašisms, jo Rietumos fašisms ir jau kļuvis par oficiālo ideoloģiju, tādēļ abi jēdzieni ir ielikti nacistikās Vācijas un fašistikās Itālijas rāmī, nedodot nekādu izvērstu skaidrojumu. Pavisam interesanti bija ar huntas definīciju. Vikipēdijā šķiet, bija pagarš huntas skaidrojums, bet līdz 2014. gada kādam tur mēnesim. Par cik tas bija perfekts jaunās Kijevas valdības nākšanas pie varas apraksts, tad to tāpat apgraizīja un beigās uztaisīja kā patentu, kurš vairs pieder tikai Spānijai un tās bijušām kolonijām Latīņamerikā. Paskatījos šodienas versiju un jēdziens jau ieguvis pavisam nevainīgu nokrāsu, jo "junta" apzīmē arī pašvaldības Spānijā un Latīņamerikā. Pagaidām jaunā nozīme ir vēl otrā vietā, bet varu galvot, ka tas nav uz ilgu laiku un varas sagrābšana valsts apvērsuma ceļā pilnīgi izzudīs no definīciju lappusēm. Nacisms un fašisms, tās abas ir sātanisma ideoloģijas pēdējās stadijas. Pirmā rodas multinacionālā sabiedrībā, kad to sāk pārveidot par nacionālu sabiedrību (valsts jēdzienu nelietoju, jo šodien jau tādas vairs reti kura ir) . Tad, kad multinacionāla sabiedrība ir pārveidota par mononacionālu sabiedrību, tad iestājas sātanisma pēdējā fāze fašisms, kurā tiek jau šķaidīta mononcionālā sabiedrība pēc ideoloģioskām, reliģiskām un citām iezīmēm. Līdzīgi ar revolūcijām, tās iesāktais terors nav apturams, kā likvidējot revolūcijas veicējus. Arī Ukrainā tāds process tika iesākts, nogalinot pāris redzamākos “revolucionārus”, bet tas vairāk kā konkurentu novākšana, lai kāds cits novāktā “revolucionāra” grupējumu pavilktu zem sevis. Ir iespējams revolucionārus nenovākt, bet tad ir jāspēj tiem atrast kādu ekstrēmu, bet civilu nodarbi. Ukrainas gadījumā revolucionāri nogalināti netika, no valsts izsūtīti netika, lai karo un mirst pret ISIS, tad nu tie karoja astoņus gadus Donbasā un ar solījumu maskaļus uz durkļiem tracināja krievus.

Ja par atbalstu vienai vai otrai pusei un no tā spriest par Latvijas patriotismu, tad tas ir infantīli, jo tajā visā kur būtu vieta Latvijai.  Pavisam konkrēti, Ukraina karu zaudēs, NATO un ES izjuks un tad vēl fanot par zaudētājiem … Tā ir tipiska vergu domāšana – abalstīsim savus saimniekus lai vai kas un nav svarīgi vai tiem ir vai nav taisnība un vai tas vēl neapdraud Latvijas pastāvēšanu.

24.marts 2023, 11:55 (24.marts 2023, 12:01 - labots)
Marcis Dzelme

Tu Aivars stulbais neta pirders un visu raksti ir slima suna murgi realas Tvaika ielas kliens un pacients.

24.marts 2023, 14:01
Aivars

Andi, Hutins tevi jau gaida, pipeli izvilcis, sāc tik sūkāt! :)))

24.marts 2023, 16:42
Andis Atvars

Viņa motīvus es īsti nesaprotu un tie ir fašistiski, tik pārlieti ar pseidopatriotisma mērci. Latvijas problēma nav pieminekļi, Putins un krievi, bet ienaidnieki pie varas, kuri, Zandeta vārdiem, no rīta pamostoties, pirmais, izdomā, ko tādu pa dienu izdarīt, lai kaitētu Latvijai. Ja valstij trūkst naudas, tad nevis jāpērk norakstīti militārie lūžņi, bet viss kas ir jāiegulda bērnos, viņu izglītībā, lai būtu kam rīt un parīt celt Latviju. Ukrainas tēma vispār būtu jānoliek malā, jo visa tā Rietumu palīdzība noved Ukrainu vēl lielākā postā kā vakar un šodien. Vai, vai, zaudētas teritorijas! Kas, pēc kapitulācijas un vēl pāris simtu tūkstošu ukraiņu izkaušanas, vēl ir jautājums, vai tādas Ukrainas vispār būs, teritorijas kādas tiktu atgūtas un kam tās, jo mirušiem nav vajadzīgas. Tad priekš kam to postu šodien Ukrainai vairot? Tas, ka Rietumiem (ES) tas ir būt vai nebūt jautājums, tas tiešām ir tā, jo visa Rietumu civilizācija ir balstīta uz pārējās pasaules aplaupīšanu, tādēļ tā histērija, ka tas viss slīd no rokām laukā. Rietumu krīze nesākās 24. februārī un pat ne 2021. gada rudenī, kad krīze tapa jau konstatējama. Krievu ekonomists-teorētiķis Hāzins par krīzi jau brīdināja 2021. gada pavasarī. Bet visam tam pamatā ir morāla degradācija, ko nez kādēļ ir nosaukuši par ES vērtībām. Lai ko varētu pasludināt par vērtību, tad tam ir jāiziet vismaz četru paaudžu laika pārbaude un tikai tad var runāt par kādu vērtību. Pidaru vērtības forsētā veidā tika ieviestas Obama laikā.

Ja vēl par Aivaru, tad viņš varētu pildīt Latvijas VDK āksta funkcijas, jo ne jau tādas idejas drīkst sludināt amatpersona, bet kādēļ nē tāds, kurš pat iekļauts Latvijas idiotu top 10niekā.

24.marts 2023, 16:44
Aivars

Tev skauž? Nu nepārdzīvo, drīz pats būsi 1.vietā! :))

24.marts 2023, 16:56
Andis Atvars

Aivar, jūs rindā esiet kurš uz sūkāšanu jeb varbūt jau beidzāt? Kā saprotu, pēc jūsu rakstītā, tad esiet vēl hutinam tuvumā. Domāju, ka šeit rakstošiem nekas nebūtu pretī, ja padalītos pieredzē, kā ir atsūkāt Krievijas caram.

24.marts 2023, 17:02
Andis Atvars

Aivar, skaust, tas ir labi vai slikti?

24.marts 2023, 17:04
DŽA

Atvar, tu piders esi, tas ir labi vai slikti?

24.marts 2023, 18:52
Andis Atvars

Ja meklējiet gultas biedru, tad palīdzēt nespēšu. Varbūt tad uzjautājiet Aivaram, jo viņš te uzstājās bez maz vai kā vīriešu savēdējs vai kā to pareizi jāsauc... Kas attiecas uz otro jautājuma daļu, tad pidari ir zaudējuši cilvēka statusu.... tādi kritušie enģeļi bez iespējām uz garīgu pilnveidi un izaugsmi, un ir pielīdzināmi dēmoniem. Tas tā īsumā. Vēl var piebilst, ka būt pidaram nav grēks, bet sods  par pastrādātu grēku pret Radītāju. Pidars ir atdalīts no Radītāja un visa tā pidaru teoloģija, ka viņus arī Radītājs mīl un kādas vēl muļķības tie neizdomātu, tajā nav patiesības. Kas attiecas uz lezbietēm, tad sieviete nav tā veidota lai dzīvotu bez vīrieša, tādēļ ir tas paradoks, vīriešus necieš, bet tusē kopā ar pidariem un tā pati garīgā degradācija.

Mans jautājums Aivaram nebija domāts kā jautājums klasiskajā variantā, bet gan kā apliecinājums, ka man skaust ir svešvārds tiešā nozīmē.  Cilvēkam vispār nevajadzētu skaust un iekārot to, kas pieder otram, jo viss kas dzīvei vajadzīgs, tas cilvēkam tiek dots, bet ja kā pietrūkst, tad tas parāda, ka ne tas tiek darīts, ne tajā virzienā iets un ne tas ir vajadzīgs.  

24.marts 2023, 20:52
Aivars

Ar šiziķiem nediskutēju...

24.marts 2023, 21:16
Andis Atvars

Ja diskutēt nespējiet, tad gudrāk ir paklusēt. ... tā vismaz dara tie, kuru IQ ir virs 110 punktiem ;) .

24.marts 2023, 22:12
DŽA

Atvar, aizvar sav žaun.

25.marts 2023, 8:25
Andis Atvars

DŽA, kāds jums būtu IQ, 90 punkti vismaz ir?

25.marts 2023, 11:05
DŽA

Nezinu, kas ir tas iq, man tāda nav. Kaut kā iztieku ar latviešu valodu un, vēl trijām svešvalodām. 

25.marts 2023, 12:51
Andis Atvars

Sapratu, starp tām trim nav angļu valoda, jo tad jau saprastu, ko saīsnājumā nozīmē iq. Atļaušos minēt, kas tās trīs varētu būt. Starp tām trim noteikti nav krievu, jo tā taču Putina dzimtā valoda. Ivrits, arī varētu nebūt, spriežot pēc komentāriem. Arābu, varētu būt, vismaz Korānu oriģinālā varētu lasīt ;) . Ja nav angļu, tad varētu būt vācu vai franču. Noteikti ir spāņu, jo tā ir otrā valoda aiz mandarīnu valodas (ķīniešu dialekts) , kura ļautiņiem ir dzimtā valoda....

 

25.marts 2023, 13:53
DŽA

Atvar, tu tak ujeboks ira būt.  Ļoti iespējams, pat vibljadoks. Nu tāds, kas tavai muterei, sausajā atejā, no pakaļas cauruma izvēlās. 

25.marts 2023, 19:55

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:24

Jaunākās diskusijas