Mūzikas pasauli pāršalc Saúl Nicolas skaņdarbs ''Con La Pared''

Lauris

2022. gada 20. jūlijā skaņdarbu ar nosaukumu ''Con La Pared'' klajā laida ārzemju mūziķis Saúl Nicolas. Skaņdarbs pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Saúl Nicolas ir ārzemju mākslinieks, kurš mūzikas industrijā debitēja 2019. gada 2. jūnijā. Ir pagājuši jau trīs ar pusi gadu un mūziķis turpina progresēt. Lai gan viņa fanu bāze nav milzīga, tā ir izkaisīta pa visu pasauli un izrāda atbalstu katru reizi, kad mūziķis publicē jaunu daiļradi.

''Con La Pared'' ir viena no mūziķa jaunākajām dziesmām. Tajā viņš ieliek savu dvēseli. Lai arī dažiem cilvēkiem šī valoda būs sveša, katrs īstens mūzikas cienītājs pratīs šo dziesmu novērtēt. Skaņdarba oficiālais mūzikas videoklips ''YouTube'' platformā ir skatīts jau vairāk kā 12 tūkstošus reižu.

Piedāvājam noklausīties Saúl Nicolas dziesmu ''Con La Pared''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem, lai uzzinātu vairāk par jaunumiem par un ap viņa mūziku. Lai labi skan!

17.janvāris 2023, 10:04
DŽA

Lauri, idiot, mūzika ir Bēthovens. 

30.janvāris 2023, 21:19
Jelena Sergejeva

Mūzika ir Rainbow, ja gribas paklsusīties ko līdzīgu, tad Rīgā būs Steave Vai. Ļoti iesaku, kam patīk normāla un baudāma mūzika. 

4.februāris 2023, 3:00

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:45

Jaunākās diskusijas