Tauta runā?

DŽA

Portāl, kas notiek? Tautai komentāru iespēja ir liegta! Jā, forumā var izteikt savas domas, bet forumu aš riebjas atvērt- robotu spami biezā slānī! Un, nu jau, roboti ir ielīduši cilvēku izveidotajās tēmās. Jums administratoru nav? Katram portālam ir vienādi lietošanas noteikumi- netiek atļauti spami, naida runa un rupjības. Un to ievērošanu, kontrolē administratori. Un, kamdēļ jūsu raksti, ja cilvēkiem tos apspriest ir liegts?

Jauns.lv vēl komentāri, it kā ir atļauti, bet ne visiem, varbūt pārdesmit lietotājiem. Pēc portāla administratora personīgajām simpātijām vai antipātijām pret lietotājiem, absolūti ignorējot, paša portāla lietošanas noteikumus- tas nekas, ka tavs koments ir korekts un tēmai atbilstošs. Tu man nepatīc! Es esmu portāla šefs un tu man nepatīc. Tieši tik vienkārši. 

Portālā LA.LV, ir cita galējība- raksti, ko gribi, rupjības, naida runa, kara slavināšana, viss tiek atļauts. Un tas arī nav normāli- puse komentāru neatbilst portāla lietošanas noteikumiem, bet adminiem vienalga. Pēdējā laikā, šķiet, pāris nedēļas, gan daudzi komenti tiek dzēsti, bet, pēc nejaušas izvēles principa- laikam portāls ir ieviesis automātisko ģeneratoru komentāru dzēšanai, kura uzdevums ir izdzēst noteiktu procentu komentu, neiedziļinoties komentāru saturā. Tas, loģiski, mašīna to nespēj. 

Situācija visai bēdīga. Nesaprotu, kamdēļ? Viss tak ir vienkārši! Administrators pārskata komentārus,  tos, kas neatbilst portāla lietošanas noteikumiem, dzēš un bloķē! Tas ir normāli! Kamdēļ tā nav? Tiek pārkāpta Latvijas Republikas Satversme- cenzūra ir aizliegta! Tiek ierobežota runas brīvība. Kurp ejat?

11.janvāris, 12:08 (11.janvāris, 12:43 - labots)

Tavs ziņojums

Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas