Mūziķis Morgan Lewis laiž klajā skaņdarbu ar nosaukumu ''Mistakes''

Elīna Matušējeva

Aizvadītā gada 22. novembrī ar mini albumu jeb EP ''Conflicted Hearts'' klajā nāca ārzemju mūziķis Morgan Lewis. Kā projekta tituldziesma ir pasniegta ''Mistakes'' jeb dziesma par kļūdām. Mūziķa gara darbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Pats mākslinieks sevi traktē kā vienkāršu bērnu no Lielbritānijas, kuram tīk radīt mūziku. Jāpiemin, ka dziedātājs skaņdarbs ieraksta un apstrādā telefona aplikācijā ''Bandlab'', kas pēdējā laikā kļuvusi ļoti iecienīta mākslinieku vidū.

''Mistakes'' ir Morgan Lewis trešais populārākais skaņdarbs. Dziesmai ''Spotify'' platformā ir virs 12 tūkstošiem klausījumu. Arī pašam mūziķim jau ir izveidojusies ražena sekotāju bāze - ''Spotify'' viņam ir teju 17 tūkstoši ik mēneša lojālo klausītāju.

Mūziķa daiļrade tiešām ir iespaidīga. Lai gan tā nav ar skaņdarbiem bagāta, jo pirmo dziesmu viņš izlaida vien 2021. gadā, tā ir ļoti kvalitatīva. Visticamāk, klausītājiem ilgi nebūs jāgaida līdz iznāks arī 2023. gada pirmā dziesma no šī fenomenālā talanta puses.

3.janvāris 2023, 8:17

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas