Ukrainas bēgļi

Kristaps

P.S. Kur tu parasti tusējies, Dža, ka tik skaistus slāvu lamuvārdus regulāri lieto?

Slāvu bratani ukri samācīja, koe?

26.februāris, 10:02
Aivars

Izskatās, ka Kristapam ērtāk būtu dzīvot otrpus Zilupei...

26.februāris, 10:55
DŽA

Kristaps tā arī neatbildēja uz manu jautājumu- kam es "dūdoju" līdzi. Tas nepārsteidz, viņš nespēj atbildēt, tukšpļūtis ir. 

1.marts, 16:15
Jelena Sergejeva

Kristap... No kāda šķūņa tu raksti? Ja jau tik liela dūša, tad aizej ukraiņiem pasaki acīs, ka viņi ir ukri vai kā tur tavējie vēl sauc ukraiņus. Nožēlojami. 

3.marts, 2:40
Aivars Gedroics

Ukri nav lamuvārds, "ukropi" gan ir !!!

3.marts, 16:13
Tenis Ritenis

Ukri ir ciems Dobeles novadā.

5.marts, 23:01
Jelena Sergejeva

Es tiešām nesaprotu, Jums tiešām nav ko darīt, kā tikai ņirgāties? 

7.marts, 18:42
Jelena Sergejeva

Kristapiņ, cik Tev gadiņu, lai ar pieaugušajiem diskutētu. Tevi mamma laikam sen nav pērusi. 

18.marts, 4:43
Andis Atvars

"V Z ili. Fašistu cūka, Ukraina ir mūsu kaimiņi. Bet, es, esmu nacionālists. " (C)

O jā, šī tiešām ir klasika, jo ja kādam vēl nebija skaidrs, kas ir fašisms, tad DŽĀ ar savu piemēru to parādīja - pie pirmās izdevibas latviešus iznīcinās, tik tādēļ, ka neatbalsta viņa fašistikās idejas un neatbalsta tādus pašus fašistēnus Ukrainā. Latvijas kaimiņi ir Igaunija, Krievija, Baltkrievija un Lietuva. Lietuva vēl Latvijai sanāk radinieki, bet Ukraina nu nekādi nav Latvijas kaimiņvalsts un jau līdzinās Psaki izteikumam, ka ASV bāzes kuģi noenkurosies Baltkrievijas piekrastē. Latvijas robežai tuvāk tad ir Somija, Zviedrija, Kaļiņingrada, Polija nekā Ukraina, kura atrodas vairāk kā 500 km attālumā no Latvijas robežas.

Ja sevi dēvējiet par nacionālistu, tad jūs jau vairs neeiet pat nacists, jo jums jau latvieši ir ienaidnieki, jo jūsu greizo sātanisko ideoloģiju neatbalsta.

25.marts, 17:13
DŽA

Atvar, tavs iq ir augsts, plātījies ar 120. Tad jau tev nevarētu būt problēma atbildēt uz vienkāršu jautājumu ar JĀ vai NĒ. Tu jau esi pirkstu no savas pakaļas izvilcis?

25.marts, 19:31
Andis Atvars

Man tas ir vēl augstāks, bet lai neliktu tādiem kā jums justies galīgi kā idiotiem, kuriem vienīgā problēma, pirks ir vai nav dirsā, tad to nekur neafišēju. Īstenībā, ar augstu iq nevienam nebūtu ko lielīties, jo cilvēka paša devums tā celšanai ir mazs, tādēļ cienu ikviena darba darītāju, kurš dara to, kam viņš ir dzimis.

27.marts, 23:31 (27.marts, 23:31 - labots)
DŽA

Kremlin, nobučo manu pakaļu. 

28.marts, 20:44

Tavs ziņojums

Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:21

Jaunākās diskusijas