Latviešu mākslinieks st4rface laiž klajā gada labāko dziesmu - ''Drāmas Karaliene''

Lauris

17. novembrī ar debijas albumu ''Drāmas Karaliene'' klajā nācis pašmāju mūziķis st4rface jeb stārfeiss (pilnajā vārdā Reinis Aumeisters). Viņa pirmais lielizmēra projekts nu ir pieejams visās vadošajās mūzikas straumēšanas platformās.

Albums sastāv no 12 dziesmām, kuru vidū ir deviņas pilnībā jaunas un nedzirdētas kompozīcijas. Projektā dalību ņem tādi viesmākslinieki kā Kurts, Raum, Kreatīvs un Medusmeistars. Katrai dziesmai vārdus ir sarakstījis pats mūziķis, kā arī ap ierakstu un tās apstrādi ir darbojušies tikai latvieši.

Albums tiek atklāts ar tituldziesmu ''Drāmas Karaliene''. Tas ir ne vien albuma, bet arī galvenās dziesmas nosaukums. Viņa pirmais disks sastāv no dažāda žanra dziesmām, kuras ir ļoti melodiskas. Kā pats mūziķis saka, tad galvenais temats ir mīlestība, sāpes un pieķeršanās sev radniecīgajai dvēselei.

''Kad pirms nepilniem trim gadiem pievērsos mūzikai, dzirdēju teicienu, ka māksliniekiem var būt vairāki albumi, taču pirmais vienmēr būs labākais, jo tas prasīja visu viņa dzīvi, lai tiktu sarakstīts un izlaists. Tā arī dotajā brīdī jūtos. Patīkams satraukums, taču ir iemesls, jo šodien ir svētki - iznācis mans debijas albums. Sāku veidot mūziku ar domu, ka pats klausīšos savas dziesmas. Tagad viss ir tik nopietni, ka tās palīdz arī citiem,'' pozitīvs ir pašmāju mūziķis.

St4rface ir pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā ''Viņa'', ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'', ''Tik Augstu'' un citiem. 21 gada vecumā viņš jau ir paguvis sadarboties ar tādiem māksliniekiem kā Trench Mafia Locco, Punkts Uz I, Grafomāns un citiem. Pēdējā gada laikā viņa daiļrade ''YouTube'' platormā ir klausīta vairāk kā 800 tūkstošus reižu, kā arī ''Spotify'' viņam ir aptuveni astoņi tūkstoši ik mēneša lojālo klausītāju.

Pilnais albums: ŠEIT

17.novembris 2022, 17:00
DŽA

Mākslinieks? Mākslinieki rada skaistumu, bet tas tavējais- vienus SŪDUS!

18.novembris 2022, 21:54
Jelena Sergejeva

Astoņi tūkstoši ar dzirdes traucējumiem. Lauri, vai Starface... lai veicas nākotnē. 

13.decembris 2022, 8:50

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas