Latvijas iedzīvotāja šokēta par apkures rēķinu; vaino Kariņu.

DŽA

Cilvēki jaukie, pašlaik Eiropā ir karš! Ļoti postošs. To izlēma sākt kremļa kliķe, totalitārais fašistu režīms. 

Es dzīvoju Vācijā. Kopš kara sākuma, pārtikas preču cenas ir dubultojušās. Elektrība un gāze- x4! Ļoti dārgi. Bet, es nevainoju Vācijas Bundestaagu par to, ka Krievija izlēma uzsākt karu.

Visā pasaulē cenas, kopš februāra beigām, ir kāpušas.  Un Latvija, loģiski, nav izņēmums. Lielākā pasaules valsts, iebruka lielākajā Eiropas valstī (ja kāds nezina, Ukraina ir lielākā valsts Eiropā).

Un, vainot Latvijas valdību pie tā, ka kremlis izlēma sākt karu? Eiropā, 21. gadsimtā???!!!

24.oktobris 2022, 14:13
V ilis Gutmanis

Kaut kā smieklīgi sanāk, vūsu pašu pārgudrā valdība atteicās no tntrgo resursiem pa tiešo un tagad iepērk to trīs cetreiz dārgāk un ar gudru sejas izteiksmi stāsta ka pie visa vainīga ir Krievija nevis tādi ''gudrinieki'' kā Kariņš un viņu bezsmadzeņu atbalstītāji. Nē kungi iepinaties parādos dēļ savas stulbības kompensējiet starpību no sava maka varbūt tas vedīs jūs pie prāta ka jādomā ir ar galvu nevis kā provokātors DŽA dļaustās ka pie visa vainīga Krievija.

26.oktobris 2022, 7:21
Marcis Dzelme

V ilis Gutmanis un debilas aizver savam smurdigas zaunas un nepiesmirdini neta ar saviem slimjiem neta murgiem !!!

26.oktobris 2022, 10:02
DŽA

V gutman, izlasi vārdu "provokators" un "provokācija" nozīmi. Es pateicu vien neapstrīdamu faktu- Krievija, kā parasti, lauza sevis parakstīto starpvalstu vienošanos, šajā gadījumā Budapeštas memorandu, kurā garantēja Ukrainas robežu neaizskaramību apmaiņā pret Ukrainas kodolarsenālu. Un iebruka Ukrainā! Krievija iebruka Ukrainā!!! Un šī krīze, cenu kāpums, ir sekas kremļa fašistu visatļautībai. Trolli V, drīz tavu darba devēju režīms kritīs.  

26.oktobris 2022, 11:59
Marcis Dzelme

Un Tev protams 100% ir taisniba...

26.oktobris 2022, 14:53
Rita

Nu ar tādu žulti pasniegts...un kāds te sakars Ukrainas karogam. Un it kā mēs būtu un Kariņš pie tā vainīgi. Un pārmet, ka "nedraudzējamies " ar Krieviju. Izskatās pēc prokrieviskas musināšanas. Kas par to maksā šai dāmai?

26.oktobris 2022, 17:59
Rita

Pilnīgi piekrītu, ka pie šīs situācijas paldies putleram un Krievijai. Nekad nekādu draudzību ar aziātisku , viduslaiku līmenī domājošu valsti.

26.oktobris 2022, 18:02
ina

Rita, es domaju, ka Latvija ari nav no attistito valstu vidus. Leta darbaspeka razotaja, zemes un dabas resursu, pie tam, neapstradatu, izpardeveja. Reizem der paskatities spoguli, pirms splaut par kaiminu setu. ja kas

30.oktobris 2022, 20:22
Belladonna Nightshade

Ja cilvēks komentē bez garumzīmēm, varbūt arī lasa bez tām.

30.oktobris 2022, 21:56
V ilis Gutmanis

Njā tā vien izskatās ka DŽA un Mārcis Dzelme ir viena persona vai arī psihiski slims indivīds kas uzskata ka viss tik un tā ir labi.

31.oktobris 2022, 19:04
dadzis

 'Vilis Gutmanis jeb Vasja Gavnoman' ir Kremļa provakators, ka visos portalos nodarbojas ar Krievijas slavināšanu un latviešu nonicināšanu. 

31.oktobris 2022, 19:10
DŽA

V ilis? Kamdēļ ne Z ilis? Tak labāk tev, nolādētais kremļa fašistu propagandon, piestāv? 

31.oktobris 2022, 19:36
DŽA

ina hujina, Latvija IR attīstīta valsts, mēs lieliski iekļaujamies Eiropas tautu saimē! Bet, kur, ina pizģina, ir tava krievija???  De jure tās vairs nav! De facto- noziedznieku režīms, ar kuru pat sarunas nav iespējamas! Tā lūk, ina bļaģina. 

31.oktobris 2022, 19:44
V ilis Gutmanis

Garīgi nepilvērtīgo komandai ir pievienojies vēl viens spēlētājs dadzis. Kaut gan ir aizdomas ka kāds ne visai guds sanitārs psihistriskās klīnikas pacientiem ir atnesis planšeti un iedevis paroli no galvenā arsta Wi-Fi.

1.novembris 2022, 16:57
Jelena Sergejeva

Man patīk kā Dža salīdzina beerlandi ar Latviju. Loģiski, ka dzīvojot beerlandē, ļoti vienkārši spriest par tūdaliņiem, kuriem nepietika prāta aizmaukt prom tālāk no Latvijas. Ko var darīt, tādi mazohisti mēs esam, kuri dzīvo Dzimtenē. 

1.novembris 2022, 18:08
DŽA

Latvijā dzīvo LATVIEŠI,  ne "tūdaliņi", tas viens. Otrs. Lai kur arī latvietis nedzīvotu, viņa sirds ir Latvijā. 

1.novembris 2022, 22:14
Elisa Meijere

visā eiropā ir līdzīga situācija. jo ES cenšas noturēt asv monipolāro varu uz savu iedzīvotāju rēķina. Krievija gaida eiropas piekāpšanos sev svarīgos jautājumos, viens piem. NATo nepaplašināšanos austrumu virzuenā, bet Eiropai krievijas intereses vienaldzīgas, uz sarunām neiziet. Krievija būtu gatava pārdot gāzi un naftu kā agrāk, bet Briselei svarīgāk ir iet asv pavadā kā domāt par savu iedzīvotāju labklājību un dzīvotspēju. Pagaidām esam pakļauti badam un aukstumam un tumsai, bet vēl pēc neilga laika tas var būt kodolkarš. Karinš ir peška, kas dzied eiropas vienotajā korī, reāli nekādas īpašas varas viņam nav. Tie, kas kautko iebilst var palikt bez ES līdzekļiem. Tad nu kariņs ar 20 eiro mēn. aizbāž muti nabaga pensionāriem, bet pats saviem 8000 eiro nodrošinājis 75% pielikumu. Bravo!!! Tādu tautas kalpu jūs paši esat iebbalsojuši, tad nav ko smilkstēt!! Galvenais, pieminekļi ir nojaukti un vēstre apgriezta kājām gaisā. Ukraiņu bēgļi var braukāt pa kurortiem un ierēdņi nodrošināt sevi ar NI asv, jo ja kas, tad būs, kur patverties. Kāds paliek bagātāks uz citu rēķina, bet kādam būs jāiznīkst viena otra politikso ambīcuju dēl. Komentāri aizliegti, lai aitas nedomā sacelties. Kariņa kabatas mēdiji seko cītīgi līdz, lai kāds nedomā izteikties. Pieļauts tikai lamāt Putinu un krievus, un jo rupjāk jo labāk, ja nē, tevi gaida VDD un sods. Tā ir šodienas brīvā Latvija!!

2.novembris 2022, 18:02
DŽA

Elisa, tavai krievijai dienas ir skaitītas! Kremļa režīms karu zaudē! Un, ja tev nepatīk Latvija- VĀCIES PROJĀM!!! Koferis, stacija, mazkāva.  

2.novembris 2022, 18:18
Elisa Meijere

Neorģināli! vēl par gramatiku aizmirsi piebilst, parasti to piemin tie, kam trūkst zināšanu un argumentu. Parasti dža uz lohu vai lohušku komentāriem neatbildu, bet skatos tev nav ar ko parunāt, ka sēdi pie datora un ierejies pēc katra komentāra tāpēc pateikšu, būsi pēc gada sūdos līdz ausīm ja jau nēesi kopā ar pārējām tumsoņām, izbaudi savu likteni patriote/s., kamēr vēl ir laiks, jo kas zin kas notiks pēc gada, bunkurā interneta var arī nebūt.

2.novembris 2022, 19:05
DŽA

Elisa, es vien konstatēju faktu. Acīmredzamu un neapstrīdamu- krievija karu ir zaudējusi.  Nākamajā gadā, krievijā, būs lielas pārmaiņas. Iespējams pat pilsoņu karš. Tas gan maz ticams, bet iespējams ir. Tu saki, ka es reju? Ak, jā, tev latviešu valoda ir suņu valoda, suņi rej. Labi, lai tā būtu,  es esmu suns, bet tas nekādi neizmainīs faktus- kremļa režīms ir dirsā! Pašlaik ir līdzīga situācija kā Hitleram 1943. gada beigās...redzēja, ka blitzkrieg ir zaudēts!

2.novembris 2022, 19:48

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas