Krievija karu ir zaudējusi.

DŽA

V Z ili, pasūkāsi manu pimpi? Ko, tev žēl?

15.oktobris 2022, 18:36
Marcis Dzelme

Bet tu pats Piderdrinkers esi viens garigs invalids un nedirs te neta savus debilos murgus..

17.oktobris 2022, 10:14
DŽA

Es tevi neaicināju. Inai Fominovai to balli piedāvāju. Jautrību, dančus un šmigu. Ina atnāktu,  kā viņas babene 40- gadā- nozagtā naktskreklā. Man būtu jautri. Bet, tevi, pediņ, nē. Kamdēļ man tavus stringus redzēt?  Fominovai hoķ naktskrekls ar mežģīnēm būtu. Bet tev? Stringi?  Tā kā, aizver savu mutīti. 

17.oktobris 2022, 16:55 (17.oktobris 2022, 17:03 - labots)
DŽA

Krievu iznīcinātājs Su- 34, pilnībā uzlādēts ar raķetēm, lidoja graut civiliedzīvotāju namus Ukrainā.  Bet, nogāzās Krievijā, Jelskaa, sagraujot civiliedzīvotāju namu Krievijā. Uzdevums izpildīts, nams sagrauts, civiliedzīvotāji miruši! Ina Fominova, uz to mums ir jāiedzer  :)

18.oktobris 2022, 16:45
Dagnija Zvidrina

Fakts acīmredzams - kremlis ar savu zagļu un slepkavu bandu vadībā savu nelietīgo uzbrukumu Ukrainai ir šo zemisko karu zaudējis! Un krievijas fašistu armiju grauj nepārprotami. Un dzerošo, laupošo krievijas armiju, ukraiņi sasitīs viennozīmīgi! Pāri 65 000! ir mirušie krieviem. Kā te jau kāds rakstīja, kara laika aprēķiniem- uz vienu kritušo pieci ievainotie, no tiem arī vēl daudz mirušie!

19.oktobris 2022, 23:11
DŽA

Nu jau 70 000 demilitarizeetu fašistu orku. Nu, smuki! Vēl jau 300 000 sakropļoti. Drīz jau būs pusmiljons. Un tad miljons. Slava Ukrainai! Slava varoņiem!

28.oktobris 2022, 17:47
ina

Bus laikam dza vajpratigie komentari janokope, japievieno tulkojumi un janosuta Maler Team Vurcberger . Lai darbadeveji zina savus varonus.

30.oktobris 2022, 18:50
DŽA

Ina hujina, uz priekšu! Bet tavējos ukraiņi sit, tev būs jāmūk! Jo Latvijā arī sitīs. Sūda būšana- nebūs jau kur mukt, jaunajā, pēckara Krievijā, tevi arī sitīs  :)

30.oktobris 2022, 19:25 (30.oktobris 2022, 19:26 - labots)
ina

Vispar jau manejie ir latviesi, bet par tadu ka tevi ka tautasbrali patiesi kauns, jo savu viedokli, domas un parliecibu tu neesi spejigs noformulet normala latviesu valoda, tik vien ka dzeraja murgus produce te. Pie tam, liela dala no siem murgiem krievu matesvaloda.  Tu iedomajies, ka tavs darbadevejs reages  tadu izlasot. Bet... ja uz poham saozas  krasu smakas, tad nav brinums...

30.oktobris 2022, 20:13
V ilis Gutmanis

ina apvainoties uz slimu cilvēku nevajadzētu, drīzāk vajadzētu palīdzēt viņu nogādāt ārstniecības iestādē no kurienes viņu kāds nopīpējies snitārs ir kļūdas pēc izlaidis.

31.oktobris 2022, 19:00
DŽA

Krievijas pēdējās dienas. Jau pašlaik, de Jure, krievijas, kā valsts, vairs nav! Nav vairs jūsu krievijas! Uzrāvās un uzkārās! Ne tam uzbruka! Ak, jā, de Facto ir tāda fašistu impērija. Bet nu ir pienācis gals! Ukraina to mordoru sagraus. Ha! 70 000 nosistu orku :) un 300 000 orkus, ukraiņi par invalīdiem pataisīja  :) krievijas fašistiem tā saucās Specoperaacija??? Smieklīgi. Ukraina būs, krievija nē. 

31.oktobris 2022, 19:58
Tatjana Zubareva

"dža" ir vienkāši Putina iesūtīts provokators! Esiet uzmanīgi!

31.oktobris 2022, 22:32
DŽA

Zubareva, tirgū esot iesūtītas aitu smadzenes, steidzies, varbūt paspēsi! Nekādas labās jau nav, bet tev arī tādas noderēs  :)

1.novembris 2022, 10:30
V ilis Gutmanis

Tatjana Zubareva, diemžēl DŽA ir tāds lēts pamuļķītis. Bet uzmanīties tiešām vajag mīl ar mēsliem svaidīties.

1.novembris 2022, 16:50
Jelena Sergejeva

Nu tiešām traki ar jums. Varbūt... ta labi turpiniet, vismaz jautrāk. 

1.novembris 2022, 18:48
DŽA

Z ili, tu kaut ko jauc. Mēsli, tas ir tavs dienišķais ēdiens- tu rij sūdus! Lūk, tā kā man, tavu ēdienu, rokās ņemt ir pretīgi,  metīšu tev ar akmeni- tieši pa tavu Z ilo purnu :)

1.novembris 2022, 22:26
DŽA

Z ili, kremļa trolli, tu neproti latviski runāt! Ārā, lops! Kofers, stacija, maskava.

1.novembris 2022, 22:30
Lii

Dža - taisnība tavam sakāmajam ir. Krievija jau ir zaudējusi. Ja Krievija atzīs savu sakāvi - iedomājies, cik daudz tai būtu jāmaksā? ojjjj... viņi tak to Ukrainu ir pamatīgi iznīcinājuši, un tas viss Krievijai būs jāsedz. Tieši tāpēc arī Krievija neatkāpjas. Viņiem vairs pat nav ko zaudēt. Tieši tāpēc tiek šauts pa dzīvojamiem rajoniem, tiek iznīcinātas skolas utt.

es vienreiz padzirdēju variantu - kāpēc Krievija savu uzbrukuma sāka tieši tagad? Man patika atbilde - iepriekš ASV pie varas bija Tramps. Kāpēc? Jo Tramps visiem "joka" veidā draudēja ar kodolkaru pa taisno, daudz nedomājot. Visticamāk, Tramps nedomājot uzsāktu Krievijas invāziju plašā mērogā pēc šādām viņu izdarībām. Trampa laikā arī nekādas kara darbības netika sāktas. Kā Baidens nāca pie varas, tā parādās aktīva kara darbība.

Varētu pie varas atkal pielikt Trampu, visi nomīztu un pārtrauktu savu mērīšanos ar "krāniņiem" :D

2.novembris 2022, 10:48
DŽA

Lii, krievija nevarēs neatzīt savu sakāvi. Kremļa režīmam vairs nav resursu kara turpināšanai, ukraiņi viņus sit ārā no Ukrainas. Gruz- 200, pienāk katru dienu, katru dienu nosisti 500 fašistu orki! Nav variantu. Krievija karu ir zaudējusi. Un, jā, nāksies maksāt reparacijas Ukrainai. Tas gan vairs nebūs pašreizējais kremļa režīms, tie tiks tiesāti. 

2.novembris 2022, 18:33
Andis

Lai saprastu vai kāds ir ko ieguvis vai zaudējis, ir jāzin tā mērķis. Kā es saprotu, tad Krievijas mērķis ir iegūt sev kaimiņos nekaitīgu kukainīti piecu apgabalu apmērā ap Kijevu. Vēl viss Putina plānotais nav paveikts, bet vēl mazāk ko spējis paveikt Zeļenskis jeb tie, kuri viņu rausta un baksta.  ASV aizsardzības ministrs Loids Ostins jau ir atzinis, ka Ukrainas spēki nav spējīgi atkarot zaudētās teritorijas. Vienkārši, potenciāls nav salīdzināms un Ukrainai jau arī neplānoja uzvaru kaujas laukā, bet visu cerību lika uz 5to kolonu Krievijā, bet vēsture atkārtojās kā fars un 1917. gads divi nerealizējās. Bet ja pavisam konkrēti, tad galvenais mērķis ir ES nograušana ar Krievijas un Ukrainas palīdzību, lai anglosakšiem būtu uz ko turpmāk parazitēt, jo pasaules sadalīšana jau ir  noticis fakts un Ukraina atstāta Krievijas ietekmes zonā un vēl dalīšanai ar Ukrainas kaimiņvalstīm.

DŽA, kā jūsu budisms izpaustos komentāros? Ja jūs tiešām būtu pēc satura budists, tad es to  uzreiz pamanītu, jo ikviena reliģija atstāj savu garīgo nospiedumu cilvēkā, kas pat nezūd tad, kad tas pāriet citā reliģijā. Ak jā, cilvēcība, bet tā tad arī atšķir cilvēku no dzīvnieka un tai nav nekāda sakara ar fanošanu par vienas vai otras karojošās puses.     

3.novembris 2022, 1:14

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:16

Jaunākās diskusijas