Krievija karu ir zaudējusi.

DŽA

Tas ir fakts. Ukraina dauza fašistu armiju pēc pilnas programmas. Krievijas armijā, ukraiņi demilitarizeja jau 60 000! Tie ir mirušie. Pēc, kara laika aprēķiniem- uz vienu kritušo, ir pieci ievainotie. Reizinām ar pieci = 300 000 demilitarizetu krievijas militārpersonu. Krievijai pietrūkst resursu kara turpināšanai, bet Ukrainas resursi ir, praktiski, neierobežoti. Krievijas tehnoloģijas ir novecojušas, bet Ukraina saņem modernu tehniku. Krievijas armija ir demoralizeta, bet Ukrainas karavīri zina savu mērķi- savu Dzimteni aizstāv! Ok, tik tālu skaidrs- Krievija ir zaudējusi. Ko krievija var darīt. Redzu trīs variantus.

1. Putina režīmu nomet paši krievi. Apvērsums. Vai nu tauta, kas nav īsti iespējams, vai arī cilvēki, kuriem Krievijā ir vara- tie paši kremlim tuvu stāvošie. Un tas ir iespējams. 

2. Putins pielieto taktiskos kodolieročus. Viss, Ukraina zaudē. Tālāk? Trešais Pasaules karš? Tālāk? Krievija tiek noslaucīta no Zemes.

3. Putins demisionē- es vairs negribu, savāciet jūs manus sūdus. Bet, tas nav iespējams, Putins tiks tiesāts. Putins var bunkurā nošauties, kā to izdarīja Trešā Reiha fīrers, bet Putins ir pārāk gļēvs. 

Kāds zina ceturto iespēju?

 

4.oktobris 2022, 12:39 (4.oktobris 2022, 12:40 - labots)
ženija

Ko var nepārtraukti melot.

5.oktobris 2022, 21:35
Markuss

4. Krievija kodolieročus nevar palaist, ja Amerikas prezidents teiktu palaist tas notiktu, taču Krievijā ir sistēma, kas pieprasa arī ģenerāļu atļauju. Ņemot vērā, ka viņi nav sisti kodolieročus palaist nevarēs.

6.oktobris 2022, 7:07
Ādolfs Nāks

Mjāā... Kas DŽA par dižu analītiķi. Kāpēc vēl nav Bidenam par padomnieku, nudien, nesaprotu.

6.oktobris 2022, 11:42
Labais

Ādolf, vectētiņam bidonam plānprātīgu padomnieku jau pietiek.

6.oktobris 2022, 20:15
DŽA

Kā jums tas patīk- dzīvot kā idiotiem?

6.oktobris 2022, 20:46
Ach So

Par 2. punktu. Sāksim ar to, ka vienkārši pielietojot taktiskos kodolieročus, Ukraina nezaudēs. Krievijai, protams, ir vairāki tūkstoši raķešu, bet to iedarbība, lai arī ir jaudīga, nav gana milzīga tik lielai valstij kā Ukraina. 

Piemēram, ir aprēķināts, ka, ja Krievija vēlētos noslaucīt no zemes virsas, teiksim, Kijevu, vajadzētu vismaz 200 tās arsenālam tipiskas jaudas atomsprādzienu. Tas ir kā minimums 30+ raķetes ar 6 kodolgalviņām katrai, pie tam tā, ka visas raķetes trāpat tur, kur vajag . Un tas ir tikai viena pilsētai. Un tas viss vēl pie tā, ka Krievijai vajadzētu daļu sava atomarsenāla paturēt aizsardzībai pret ASV/Ķinu.

Esošie taktiskie kodolieroči rada praktiski tikai īslaicīgu 1-2 dienas ilgstošu radiācijas fonu. Tā nav Černobiļa un tā nav ne Hirosima, ne Nagasaki. Abām šīm pilsētām pietika ar tikai pa vienai atombumbai pavisam vienkārša iemesla dēļ. Atombumba ir pamatā karstuma/uguns ierocis. Abas šīs japāņu pilsētas bija praktiski būvētas no koka -- ēkas, žogi, ja pareizi atceros, pat trotuāri.

Tā ka briesmīgi tas būtu, bet ņemot vērā faktisko situāciju, ne briesmīgāk par to, kas notika Mariupolē. Bet tas taču nelika Ukrainai zaudēt.

Savukārt par Putinu runājot, neapšaubāmi ir daudz dažādu vēl variantu. Piemēram, viņš izvēlas pazust -- varbūt viņam izdara plastisko operāciju un viņa FSB viņu ekspatriē uz kādu Šveici vai Fidži salām. Iespējams, atstājot viņa vietā kādu īslaicīgu dubultnieku. Izklausās fantastiski, bet faktiski jau viņa situācijā ir jāķeras arī pie fantastiskiem līdzekļiem.

6.oktobris 2022, 22:41
DŽA

Ach So, pateiksi to, kur tu smēlies šo informāciju? Ak, lai iznīcinātu vienu pilsētu, ir vajadzīgi 200 kodolsprādzieni? Nē, tikai viens. Vēl jautājums- cik tev gadiņu, armijā esi bijis?

7.oktobris 2022, 15:13
Valdis Perro

Ļoti vienkārši 4. variants ir: referendums pēc Krievijas likumiem un saprašnas: Abrenē, Karēlijā, Kuriļu salās un, protams, arī Karalaučos (Tag. Kaļiņingradas apg.), protams visās iespējamās vietās pievelkot nopietnus spēkus pie robežām,( lai Putins nedomā dumpoties). Un Krievija sairtu kā lupatu deķis. Es pat nespēju iedomāties, kā citādi Krievi varētu kapitulēt, bet bez tā miera pasaulē nebūs, pavisam droši. 

7.oktobris 2022, 21:09
Elisa Meijere

kapec, lai tresajam pasaules karam sakoties krievija tiktu noslaucita no zemes virsas.?!varbut kadam tas ir velamais, bet stipri talu no patiesibas. ja krievija izmanto kodolraketes un, ja  iejaucas NATO, tad Krievija, dod pilnu gazi grida. Baltija un Polija ir pirmas, kas tiek noslaucitas no zemes virsas, ka pierobeza. Adazu NATO baze un Polijas militaras bazes. Ukraina jau tad paliek mazak interesanta, prieksplana izvirzas krievijas un NATo konflikts, un, cik talu tas aizies, to neviens nezin. Katra gadijuma ukraina tad bus uzsskatma 3. Pasauleskara vaininiece, kas ir visa konflikta pirmsakums, un kam bus janes atbildiba. Jo vareja, rikoties 1. saskana ar starptautiskajam vienosanam (Minskas), 2. noverst laikus konfliktus un nemierus Donbasa, 3. iesaistities diplomatiskas miera sarunas ar KF, kamer vel tas bija aktuali.4. neturpinat prasit Rietumiem ierocus, bet iesaistit Rietumus ANO uc.starptautiskas organizacijas konflikta ar KF atrisinasana, uzklausot krievijas prasibas, un dodot tai drosibas garnatijas, ja tads ir tas merkis.

Tapat Ukraina bus vainojama, ES sabrukuma, kas tapat ir loti iespejams. Kapec gan, lai eiropiesi atjaunotu izpostito UKrainas valsti uz savu iedzivotaju rekina un par savu nodoklu maksataju naudu!?

8.oktobris 2022, 0:18
Romans Nikolajevs

Elizija perfekti aprakstija ka ira..visam sakne pati Ukraina..un nestastuet par Krievijas iebrukumu...tas nenotiktu  ja ASV liktos miera sakuma destabilizeja gaisotni ar Tihanovsku Baltkrievija velak Ukrainu mareonesu rezimu sakydija karot

8.oktobris 2022, 2:53
DŽA

Var kremļa troļļi gaudot, cik vien vēlas. Bet fakts ir viens- fašistu orku armiju, ukraiņi dauza pēc pilnas programmas. 

8.oktobris 2022, 11:28
ina

Sitadi dzaveidigie kara kurinataji pasauli ir novedusi 3.Pasaules kara prieksvakara. Un vel dirs un lama citus, kaut gan vajadzetu aizvert savas pretigas mutes un nolist pagride. Kamer vel nav par velu...

Ezeli, tas, ka tu nedzivo Latvija atliks tavu navi varbut par kadu stundu

8.oktobris 2022, 17:05
DŽA

Jā, krievijas fašistu režīms, uzbruka Ukrainai, tādējādi piesakot karu visai cilvēcei! Un nu krievu fašistu orki tiek dauzīti! Un tiks dauzīti tik ilgi, līdz netiks iedzīti zem kājlīstes! Viss, mordorai ir gals klāt, drīz fašistu režīmam sāksies agonija. Ja, protams, vēl nav sākusies! Dirsā, ina, Roman un Elisa, ir tā jūsu veljiikaja un njeobjaataja rozzeja. 

8.oktobris 2022, 22:44
DŽA

ina, idiota gabal, tava nolādētā rooģina, 21. gadsimtā sāka karu, iebrūkot kaimiņu zemē, slepkavojot, laupot un izvarojot!!! Un tu, idiote, atļaujies pateikt to, ka es esmu pasauli novedis 3. Pasaules kara priekšvakarā??? Jūs, orki, nosprāgsiet kopā ar savu mordoru. Bet pasaule izdzīvos. 

8.oktobris 2022, 22:52
DŽA

Vai Krimas tilts nedeg skaisti? Gandrīz tik pat smuki, kā fašistu kreiseris "Moskva"!  Он так красиво горит, душевно так по домашнему...

8.oktobris 2022, 23:01
Jelena Sergejeva

Jāāā,jautrība sit augstu vilni, bet Dža pareizi pateica. 

9.oktobris 2022, 10:41
DŽA

Neredzu iemeslu jautrībai. Un, tu, Jelena, nemitīgi atkārto to, ka krieviete esi. Kamdēļ? Priekš manis tu esi cilvēks un cilvēkus es nešķiroju-  ne pēc tautības, ne ādas krāsas, ne reliģijas, ne seksuālās orientācijas. Cilvēki vienkārši ir cilvēki! Bet tādiem, kā ina, Romans, Elisa, nav nedz nacionalitātes, nedz ticības, nedz seksualitātes...un, arī ne cilvēcības.  Tie ir nolādēti vampīri, mordoras orki, sātana izdzimumi, kuriem nav un nebūs vietas starp cilvēkiem!!!

9.oktobris 2022, 13:40
ina

Nodzerta nelaime dza, tavas smadzenu paliekas spejigas producet tikai launumu un naidu un priecaties tikai par katastrofam, karu un cilveku navi. Tas NAV spejigas domat, analizet, just lidzi. Pretigi, ka esi latvietis. Labi vismaz. ka pa Latvijas zemi nestaiga, bet savus dzeruma murgus izguli arpus tas. 

9.oktobris 2022, 14:00 (9.oktobris 2022, 14:09 - labots)
DŽA

ina, apdauzītais mordoras fašistu orku izdzimums- kādā veidā es, jā, tieši es- cilvēks, kurš dzīvo pēc budisma likumiem, humānists un pacifists, cilvēks, kurš katru rītu, izejot no mājas, saka- sveiki Saule (tagad gan tumšs- sveiki, Mēness), sveika, vārna, sveiks, kaķi,  sveika, vāvere, var producēt naidu un ļaunumu???  Naidu, ļaunumu un iznīcību, sējat jūs, mordoras orki!!! Bet, drīz sāksies pļaujas laiks- jūs pļausiet to, ko iesējāt!!! Raža būs bagāta- savās asinīs noslīksiet!

9.oktobris 2022, 15:09

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:37

Jaunākās diskusijas