Kur macijusies Latvijas zurnalugas ?

Beatrise Ezera

Tada vārda "zurnaļuga" latviešu valodā nev.

17.novembris 2022, 12:06
Dagnija Zvidrina

V ilis Gutmanis ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Žurnalisi raksta un rakstīs tikai to kas viņiem ir atļauts. Tā kā atļauts ir visai maz izņemot kā lamāt Krieviju tāpēc arī raksta dažādas muļķības. Kas atiecās uz dažiem lavju bāleliņiem tad tiem vajadzētu muti izmazgār ar ziepēm, jo mēsli no turienes ir sakāpuši galvā.

---------------------  Ko nu tik maskēti,ko tik kautrīgi blefo viļisis skuja, muja vai gutman, vienalga kā nu tu maskē savu urlika īsto vārdeli! Tavi kremlinu pretekļu teksteļi tevi nodod mirklī! Lai cik cilvēcīgu-latvisku vārdu te neiemelotu, vienalga sevi atmasko, kā tik palaid savu kremla lūzeru smirdoņu! Velti pūlies okupant, velti un jūsu untermenšu ordu laiks ir pagājis uz neatgriešanos!

18.novembris 2022, 19:34
V ilis Gutmanis

Cienītā nu varbūt arī nē Dagnija Zidriņa apārstējat taču ar saviem draugiem galvas jo jūsu šizoīdiskie izlēcieni izraisa tikai smieklus. Bet ja jūs esat no tiem saucamajiem šucmaņu pēcnācējiem tad iesaku pārāk nepūlēties jo tādus pārcilvēkus parasti pakar aiz kala un karājās viņi tik ilgi kamēr garu neizlaiž.

18.novembris 2022, 20:32
DŽA

V Z ili, tieši tā!!! Fašistus pakar! Tas būs tev, fašistu izdzimteni.

18.novembris 2022, 21:48
ina

Lai dievs nograbstas, ienac tauta runa foruma, palasi komentarus un steidzami ej mazgaties - lamas, lielakoties matesvaloda, utis, slampas, vajprats. Es nesaprotu, kur skatas si foruma administrators, bet tas ir vienkarsi briesmigi. Velreiz pasaku paldies dievam, ka latviesu valoda ir mazpazistama, jo neko tamlidzigu neesmu lasisjusi ne anglu ne ari krievu komentaros. Vienkrasi sausmas...

19.novembris 2022, 18:46
DŽA

ina, tās "lamas mātes valodā" tev šķiet "utis" un "slampa"? Paskaidrošu-  utis ir dzīvnieki, bet, vārds "slampa", ir ģermānisms- vācu Slampe. Latviešu valodā rupju vārdu vispār nav! Ja vēlies kādu riktīgi nolamāt, bez krievu valodas neiztikt :)

20.novembris 2022, 10:54 (20.novembris 2022, 10:55 - labots)
Dagnija Zvidrina

DŽA

ina, tās "lamas mātes valodā" tev šķiet "utis" un "slampa"? Paskaidrošu-  utis ir dzīvnieki, bet, vārds "slampa", ir ģermānisms- vācu Slampe. Latviešu valodā rupju vārdu vispār nav! Ja vēlies kādu riktīgi nolamāt, bez krievu valodas neiztikt :)

-------------------------

Jāpiekrīt šim vērtējumam, jo tikai okupantu kirilicā var dzirdēt tik jēlus, tik dziļi pretīgus izteicienus (kas ne viņu siev. ģimenēm ar bērmiem,par šo večiem nerunājot, esot skaidrā prātā,netraucē šādi verbāli jēli smirdēt publiski un jebkur) un tiem mūsu tautas muļķiem, kas tos vietā, nevietā atkārto, būtu jākaunas!

20.novembris 2022, 18:47
V ilis Gutmanis

Tā vien izskatās ka šizoīdiem ir uznācis uzplūduma vilnis jāpagaida kad pāries vai arī nogādās ārstniecības iestādē piespiedu ārstēšanai.

20.novembris 2022, 21:56
DŽA

Z ili, tavs komentārs, ir kā piemērs latviešu valodas gramatikas neizpratnei, jebšu dziļam stulbumam, mantotam no mongoļtatāru ordas un, taviem, kolaboracionistu vecākiem, saukšu viņus par maņku un vaņku :) Ļeņins mūžam dzīvs, gan lelles formātā :) idiot, pašlaik viss ir mainījies- Ukrainas armija atbrīvo savu zemi. Tava mordora tiek sasista. Slava Ukrainai!

21.novembris 2022, 18:54
Helena Rozena

???

22.novembris 2022, 17:29
Jelena Sergejeva

 Inočka... Pie manis uz Ziemassvētkiem atbrauks draugi no Skotijas, labprāt jūs savestu kopā, tad Tu dzirdētu viņu viedokli par tavu komentāru, par Lielbritānijas sastāvdaļu. 

25.novembris 2022, 3:41
ina

Neskrien, Jelena, ka vienmer ratiem pa prieksu. Pagaidi vispirms  vismaz lidz otram referendums, ja tads bus. Bet pagaidam Skotija IR  Lielbritanijas sastavdala, pie tam, tada, kas vairak lieto neka iegulda budzeta.

28.novembris 2022, 21:08
Spēlmaņi.com

Spēļu prognozes futbola PK-finālturnīram pieejamas šeit

29.novembris 2022, 13:04
DŽA

ina dolbojobschina, Skotija baro UK, ne otrādi. Skotijai pieder naftas iegulas Ziemeļjūrā un, Skotijai piederošajā, Atlantijas okeāna daļā! Lielākās naftas iegulas visā Eiropas Savienībā! Un tās tiek veiksmīgi izmantotas. ina fomina bljadjina- tev nepielec tas, ko nozīmē "nafta"? Skotija baro visu Apvienoto Karalisti! 

29.novembris 2022, 18:58
Solveiga Pelnēna

 

Vai tiešām Latvijā un  arī šai ziņu lapelei nekādu robežu, ko var atļauties teikt komentāros, ko ne. Nu, paskatāties- viss ēters ar krievu lamu vārdiem pilns un vēl latviski atrod. Izskatās, ka te sarakstās trakonama pārstāvji, jo cepšanās ir ne par ko! Valstī šajā tik daudz kas ir azliegts un daudz kas tiek aizmirsts vai liek aizmirst,bet nevar aizvērt  tādus komentētājus uz mūžu! Ir taču krimināllikums un administratīvais likums, kas paredz sodu par klaju necieņu pret sabiedrību!

30.novembris 2022, 14:45
DŽA

Cienījamā Pelnēna, ieteiktu Jums izlasīt Latvijas krimināllikumu un administratīvo pārkāpumu kodeksu. Jūsu minētās darbības nav sodāmas. Pat administratīvi.

 

3.decembris 2022, 15:44
Jelena Sergejeva

Ina...man bija taisnība par skotiem, viņi tev iemācītu Tēvzemi mīlēt. Neviens skots nekad neatzīs sevi par angļi. Ja tu tam nepiekrīti, vari atbraukt ciemos. Pie manis ir divas skotu ģimenes, kurās neviens nefano par Angliju. Tu varētu viņus pārliecināt par pretējo. Misionāri tak arī mira ticības vārdā. 

23.decembris 2022, 2:48
ina

Jelena, Tu tiesam rsi internacionaliste - te Tu dzivo kopa ar Azov kaujiniekiem ( pati rakstiju komentaros), te pie Tevis dzivo 2 skotu gimenes  ... bet, ja nopietni, patik vai ne, fano vai ne, bet Skotija joprojam IR Lielbritanijas sastavdala. Par naftu atlauj pasmaidit. Tev pirms nakama komentara iesaku pastudet mazliet Lielbritanijas ekonomiku. Vienigais zaudejums Anglijai no Skotijas izstasanas bus Apvienitas Karalistes bosaukuma zaudejums, jo sodien Industriali un finansiali attistita Anglija velk ij Skotiju ij Velsu, un tiesi Anglijas iedzivotaji ir tie, kas so vilksanu izjut uz savas adas socialaja joma. 

P.s. Ari es personigi paxistu skotus, un vini ir loti jauki cilveki, bet es nekad pec DAZU cilveku izteikumiem nenemtos spriest par kadas valsts, pilsetas vai ciema nostaju. 

23.decembris 2022, 9:31
DŽA

inočka fainočka, fakti par Skotiju. Skotijas teritorija, ir Latvijas lielumā, mazliet, 10% lielāka. Iedzīvotāji 5 miljoni. Bet, pieder lielākās naftas iegulas Eiropā, kas tiek intensīvi izmantotas. Melnais zelts milzīgā daudzumā! Principā, Skotija ir Eiropas Kuveita! Bet lauvas tiesu atņem Anglija. Un tu, inočka, saki, ka Anglija baro Skotiju?

29.decembris 2022, 10:35
ina

Dza Sirijai un Irakai ari ir milzigas  naftas iegulas. Tikai, KAS tas izmanto ? 

29.decembris 2022, 12:55

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:08

Jaunākās diskusijas