(Ne)brīvais mikrofons

Aivars
19.augusts 2022, 17:36
Marcis Dzelme

Un viss ir pareizi,ka tas Aivaru Gedroicu debilo homofobiska ateju met ara radio un visam citam vietam..

20.augusts 2022, 6:37
Marcis Dzelme

Aivars Gedroics ir viena un stulba homofobiska ateja un 100% ir pret LGBT un tu pats esi viens idiota gabals, un beidz man te piepisties..

21.augusts 2022, 15:48
Jelena Sergejeva

Pareizi Mārci, 100%  ir pret  lgbt. 

26.augusts 2022, 20:21
Marcis Dzelme

Jelena un Latvija pret LGBT neitrali ir vismaz 50% un vismaz 25% atbalsta un tas Aivars ir kaisligs homofobs..

27.augusts 2022, 16:02
Aivars

HomoHEITS, idiot !!!

27.augusts 2022, 16:52
Jelena Sergejeva

Mārci... Man par viņiem nospļauties, bet praidu rīkošana tikai vēmienu izraisa. To dīvainīšu karnevālu vispār vajadzētu aizliegt. 

27.augusts 2022, 23:14
Marcis Dzelme

Un ir tava peroniska izvela kaisligas homofobei Jelenai un homosekualisims nav slimiba..

28.augusts 2022, 10:04
Marcis Dzelme

Un Aivars, kas nahuj ir HomoHEITS un tu pats esi idiots un homofobs..

28.augusts 2022, 10:06
Jelena Sergejeva

Mārci... Tev šķiet normāli, kad divi vīrieši dupsējas? Vai divas sievietes viena otru apmierina ar pirkstiem vai mēli? Man tas izraisa vēmienu. Vari nekomentēt, tev patīk tādas padarīšanas, bet es esmu normāla. 

28.augusts 2022, 18:50
Jelena Sergejeva

Mārci... Tev šķiet normāli, kad divi vīrieši dupsējas? Vai divas sievietes viena otru apmierina ar pirkstiem vai mēli? Man tas izraisa vēmienu. Vari nekomentēt, tev patīk tādas padarīšanas, bet es esmu normāla. 

28.augusts 2022, 18:51
Marcis Dzelme

Bet ta ir tikai personiga problema un man ar to problemu nav..

29.augusts 2022, 0:39
īpaši stulbs

Marci, ja tā ir tava personīgā problēma, tad ko ar savu sāpi brūc Aivaram virsū?  Liecies mierā, dzīvo savā anālajā zonā vai ej kādā peredastu portālā, un tur komentē līdz nelabumam, bet nelien ar savām perversijām un deformētās psihes murgiem pie normāliem cilvēkiem! :DDD Jebkurš normāls cilvēks, tajā skaitā arī es, lepojas, ja peredasti un pārējie LGBT fani viņu dēvē par homofobu. :)

29.augusts 2022, 8:31
Aleksandrs78

"'Šis ir tumsas laikmeta periods, kad ar cilkvēknīdēju organizācijas finansēm un darbību tiek sameklēti un salikti valsts varas un masu mēdiju struktūrās perversi orientēti indivīdi ar mērķi sagraut konervatīvās vērtības un šādi dezorganizēt sabiedrību, īpaši akcentējot uzmanību uz bērnu un jaunatnes ietekmēšanu."

Tādu tekstu izlasīju L.G rantiņa mājaslapā  un nevaru tam nepiekrist, jo arī tā saucamais "Brīvais Mikrofons" ir šīs šauri orientētās grupiņas rokās, kā arī TV un citos publiskajos mēdijos tas ir labi redzams. Sabiedrības absolūtais vairākums ir viltīgi nostādīts mazākuma lomā, kas ir izteikti antidemokrātiski un arī bīstami visas Latvijas sabiedrības garīgajai veselībai!

29.augusts 2022, 11:50
Roberts Ukss

Ko lai dara,dzimst ļaudis ar psihes defrktu - av sugas saglabāšanas instinkta. Lai viņi dzīvo tālāk, tik lai ar savu defektu netraucē pilnvērtīgas psihes būtnes.

Tak, piemēram, daltoniķi ar savu defektu neveic plašus publiskos pasākumus, lai lielītos ar to

30.augusts 2022, 8:49
Dagnija Virza

Es atbalstu LGBT!Kaut vairak butu tadu cilveku,tas viss ir patiesi skaisti,ta ir milestiba bez robezam!Tas jau ir tas gaismas un milestibas laikmets un tumsas laikmets bija konservativs,kad citadakos apspieda un pat nogalinaja.Ta jau ir Dievishka milestiba,kad nav svarigi kas ko mil.Visus,kurus nomoka homofobija un homoheitisms ir tumsas laikmeta patiesie kalpi!Varaviksne ir tik skaista un kuri to neredz ir akli kurmji aizrijushies ar zulti?FUI

30.augusts 2022, 11:47
Dagnija Virza

Robert uks,ej un vairojies,jo tev laikam labi attistits vairoshanas instinkts!

30.augusts 2022, 11:51
Marcis Dzelme

Jelenai un stubajam homofoskais atejai pats 100% esi pasivais pederats ar saviem neta murgiem un Latvijas normali cilveki,kas atbalsts LGBT ir liela vairakuma un paldies Dagnijai Virzai par atbalstu..

31.augusts 2022, 18:04
Marcis Dzelme

Un Robertam Ukssam un AB Skolotajam varat kopa taisit savas seksualas ogrijas divi draugi pederasti..

31.augusts 2022, 18:08
Aleksandrs78

 Dagnija Virza

Es atbalstu LGBT!Kaut vairak butu tadu cilveku,tas viss ir patiesi skaisti,ta ir milestiba bez robezam! - MELU UN TOTĀLA IDIOTISMA PILNS TEKSTS! JO, JA BŪTU VAIRĀK ŠO SLIMO, JO ĀTRĀK PASAULE IZNĪKTU (KAS ARĪ IR ŠO SLIMO ATBALSTĪTĀJU-CIONISTU BANDAS MĒRĶIS, KO SLIMIE, SAJŪSMĀ PAR "SIRSNĪGO" CIONISTU FINANSU ATBALSTU DE FE KTIEM, NEJĒDZ!).Tas jau ir tas gaismas un milestibas laikmets - SLIMAS PERSONAS PAR MĪLESTĪBU SAUC PRETDABISKU KOPOŠANOS, KO PIERĀDA PERVERSO TIPU BEZGALĪGĀ PARTNERU MAIŅA, MEKLĒJOT ARVIEN JAUNĀKAS UN VIEGLĀK IETEKMĒJAMĀKAS PERSONAS, PRECĪZĀK SABOJĀJAMĀS PERSONAS, JO PAŠU NEVESELO ABU DZIMUMU TIPU DAUDZUMS IR SUPERMAZS, JEBKURĀ VALSTĪ TO IR 1-2% AUGSTĀKAIS UN TĀPĒC JĒVERVĒ, JĀK ROPĻO TIEM VESELO ĻAUŽU BĒRNI, JAUNATNE!  un tumsas laikmets bija konservativs,kad citadakos apspieda un pat nogalinaja UN NU VISS OTRĀDI, APSPIEŽ NIECĪGS NEVESELO PŪZNIS, ĻAUNDARU -CILVĒKNĪDĒJU IECELTS IETEKMĪGOS,VADOŠOS AMATOS, KAS PATIESI IR ŠODIENAS TUMSAS LAIKMENTA SPRĪDIS! SPRĪDIS TĀPĒC, KA TĀDS ABSURDS IR IESPĒJAMS TIKAI UZ KĀDU LAIKA SPRĪDI, BET CIONISTU MĒRĶIEM MAINOTIES VAI TIEM IZNĪKSTOT, SODU SAŅEMS PAMATĀ NE TIKAI VIŅI, BET PIRMIE ŠIE SLIMIE NEKAUŅAS, KAS BŪS SABIEDRĪBAI REDZAMI UN VIEGLI SASNIEDZAMI.  BET PAR KO ŠIE CIONISTU NEVESELO  MANEKENI PAT NEIEDOMĀJAS!. Ta jau ir Dievishka milestiba,kad nav svarigi kas ko mil PARADOKSĀLI UN DUMI IR MULDĒT PAR MĪLESTĪBU DUPSĒJOTIES UN LAIZOTIES, KAS IR GALVENAIS PAMATS ŠO ILGI MEKLĒTO, UZPIRKTO NEVESELO NABADZIŅU ATTIECĪBĀM!.Visus,kurus nomoka homofobija un homoheitisms ir tumsas laikmeta patiesie kalpi - ATKAL MELI UN PATIESAIS TEKSTS IR, KA TOS, KO NOMOKA PE DER ASTIJAS TIEKSMES, LE ZBISMS, MASK'ĒTA PE DOFĪLIJA  UN KAS TO PUBLISKI SLUDINA PAR "MĪLESTĪBU" IR 100% MŪSDIENU TUMSAS LAIKMETA UPURI UN VERGI VIENLAICĪGI UN KAS TO VILTĪGI PUBLISKI REKLAMĒ IR VISAS SABIEDRĪBAS NOSODĀMI ĻAUNDARII! ! ĪSTĀ Varaviksne IR skaista un kuri to neredz patiesi ir akli kurmji! Un cionistu vergi, slimie, kas truli paņemot šo apzīmējumu, šādi to apgānot, rejot un apsaukājot veselo sabiedrības vairākumu, ļauni gānoties, patiesi ir kā jau  aizrijushies ar savu žulti? FUI uz neārstētajiem nekauņām - noviržu māktajiem slimniekiem, uz to saimniekiem un sponsorētājiem!

2.septembris 2022, 23:13

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas