Mūziķi xrobertsl un st4rface pārsteidz ar fenomenālu dziesmu...

Karalis Lauva

Šī gada 3.jūnijā ar kopīgu skaņdarbu klajā nāca pašmāju mūziķi xrobertsl un st4rface. Viņi klausītāju vērtējumam nodeva dziesmu ''Kā Parasti''. Skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās straumēšanas platformās.

Jaunā dziesma ir par ierastām izjūtām. Izjūtām, kas ir nemainīgas un ir tādas pašas kā parasti. Tās var būt gan pozitīvas, gan arī negatīvas izjūtas, taču tās ir nemainīgas un pie tām ir pierasts.

Abi mūziķi ir Latvijā labi zināmi. XRL jeb xrobertsl ir pazīstams ar savu albumu ''Vaska Muzejs'', kā arī citiem skaņdarbiem. St4rface daiļrade tikmēr bieži vien ir dzirdama Latvijas radio stacijās, kā arī viņš ir sadarbojies ar tādiem māksliniekiem kā Trench Mafia Locco, Br1xzy, Punkts Uz I un arī citiem.

Iepriekš abi mūziķi radīja kopīgu dziesmu ''Sākums Un Beigas''. Šī ir jau otrā sadarbība no abiem māksliniekiem. Zināms, ka xrobertsl ņems dalību arī st4rface debijas albumā, kas gaidāms jau šogad.

Noklausies jauno dziesmu!

10.jūnijs 2022, 18:19
DŽA

Sūds tas ir, ne dziesma. Kas ir dziesma, un ar ko tā sākas. Sākas vismaz ar Bēthovena Allegretto! Jeb Imanta Kalniņa "Dziesma, ar ko tu sācies". Jebšu "Hell Bells". 

 

11.jūnijs 2022, 11:41
Jelena Sergejeva

Nu nav tas mans. Laikam jau vecums pienācis, bet, ja jāizvēlas starp Kalniņu un Hells Bells, es laikam būšu dzimtenes nodevēja,jo AC/DC ir grupa ar kuru sāku klausīties normālu mūziku. 

11.jūnijs 2022, 14:02
elisia

Klausoties pārņem tāda kā pretīguma sajūta vai. Īsti nevar saprast. "Māksliniekiem" vajadzētu atrast kādu lietderīgāku nodarbi. Lēti, banāli, provinciāli. Brrr....

13.jūnijs 2022, 13:16
Mērija Bogdanoviča

Un tā esot tā fenomenālā dziesma??!!!!Manuprāt, galīgi nekas nav sanācis!! Puiši, ja Jums visas dziesmas ir un top pēc šādas vīzijas, tad labāk nemociet sevi un citus. Atrodiet kādu citu profesiju, kurā varbūt tiešām tapsiet ģēniji.

17.jūnijs 2022, 9:55
Vanga

Šito tarkšķēšanu mūzikas fonā grūti nosaukt par dziesmu.

3.jūlijs 2022, 17:21
Kaspars Ūbelis

Dziedātāja Siekala un Dj Puņķis skanētu labāk

5.jūlijs 2022, 22:26

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas