Trīs jaunieši izlaiž gada labāko dziesmu un mūzikas video - ''Puikas Hlamā''. Šis jāredz!

Lauris

Ar kopīgu ballīšu gabalu klajā ir nākuši trīs talantīgi jaunieši - Brikzijs, stārfeiss un Medusmeistars. Viņi izlaiduši mūzikas videoklipu savai dziesmai ''Puikas Hlamā'' un tas noteikti ir jāredz katram!

Kā jau var noprast, ''Puikas Hlamā'' ir uz ballītēm tendēta dziesma. Tā ir domāta vairāk priekš jauniešiem, taču tā ir ļoti melodiska un domājams, ka katrs spēs to klausīties un izbaudīt. Iespējams, pat dejot līdzi melodijai, jo dziesma ir tiešām ļoti ''lipīga''.

Brikzijs (Br1xzy) ir latviešu ''strīmeris'' jeb tiešraižu veidotājs YouTube platformā. Viņš taisa smieklīgu saturu, bet reizēm arī spēlē videospēles. Šī ir viņa otrā dziesma. Savu pirmo skaņdarbu viņš izlaida tieši kopā ar st4rface un tai iekš YouTube platformas ir nepilni 60 000 skatījumu. To sauc ''Tik Augstu''.

Stārfeiss (st4rface) ir latviešu izcelsmes mūziķis, kas savu popularitāti iemantoja tieši pērn. Viņš ir pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'', ''Pilsētas Gaismas'' un ''Viņa''. Viņš ir paguvis sadarboties ar tādiem zināmiem māksliniekiem kā Trench Mafia Locco, xrobertsl un citiem. Viņa daiļrade bieži vien var dzirdēt arī Latvijas vadošajās radio stacijās.

Medusmeistars tikmēr ir jauns pašmāju mūziķis, kurš vairāk ir izlaidis tieši solo skaņdarbus. Tieši šis gads solās kā viņam, tā pārējiem māksliniekiem būt ļoti aktīvs un ''Puika Hlamā'' ir milzīgs potenciāls kļūt par viņa klausītāko dziesmu.

Dziesma pati par sevi ir tapusi ļoti spontāni. Par spīti tam, ka visi trīs jaunieši ir vien ap pilngadības vecumu, viņi ir investējuši gan dziesmā, gan mūzikas videoklipā ļoti daudz laiku, darbu un arī līdzekļus. To arī pierāda kvalitāte kā dziesmā, tā arī klipā. Katrs pats par to var pārliecināties. Klips zemāk! Izbaudi.

1.aprīlis 2022, 17:45

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:39

Jaunākās diskusijas