Jaunās paaudzes mūziķis Alex Paquette izlaiž ''Verdun Hochelaga Connection'' mūzikas video

Armani

Ar ļoti interesantu un netipisku dziesmu klajā ir nācis mākslinieks Alex Paquette. Viņš klausītāju vērtējumam nodevis singlu ''Verdun Hochelaga Connection''. Dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās, tāpēc uzslēdz un izbaudi!

''Verdun Hochelaga Connection'' ir skaņdarbs, kas tapis sadarbībā ar viesmākslinieku La Vie. Tas ir izlaists pērnā gada 9.jūlijā un par spīti dziesmas vecumam joprojām ir spējīgs uzradīt cienījamu statistiku. Lai gan dziesma nav ne latviski, ne arī angliski vai krieviski - katrs īstens mūzikas cienītājs spēs to novērtēt.

Nav jābūt mūzikas izglītībai, lai saprastu, ka šī mūziķa daiļrade ir tiešām laba. Viņam ir kā laba balss, tā arī labas melodijas un pavadījums. To papildina arī lieliska pēcapstrāde, kas vienmēr ir noderīgs dziesmas papildinājums. Jāpiemin, ka informācija viņa Spotify kontā liecina, ka 5.martā viņš arī uzstāsies publiski!

Alex Paquette ir ļoti talantīgs. Lai arī izteikti milzīga fanu bāze viņam vēl nav, tam visam vēl ir laiks! Viņš ir paguvis izlaist vien vienu albumu un četrus singlus, kas tiešām nav daudz. Karjeras spožākie punkti mūzikā viņam ir tikai un vienīgi vēl priekšā un tas ir fakts!

Piedāvājam noklausīies Alex Paquette dziesmu ''Verdun Hochelaga Connection''.

18.februāris 2022, 18:28

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas