SKANDĀLS: Pašmāju mūziķis izlaiž dziesmu par godu Valentīndienai. Tev tā jādzird!

Mareks

Ar jaunu skaņdarbu klajā ir nācis pašmāju mūziķis st4rface. Valentīndienai par godu, viņš izlaidis akustisku dziesmu ''Viss Ir Fantastiski''. Viņa solo gara darbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās - YouTube, Spotify un visur citur!

St4rface mūzikas gaitas nopietni uzsāka vien pērn. Pērn viņš dzīvoja pēc grafika, kurā jāizlaiž viens skaņdarbs mēnesī un tas arī tika īstenots. Arī, pagaidām, šis grafiks tiek piekopts jaunajā gadā. Par jaunās dziesmas pēcapstrādi ir parūpējies Latvijā labi zināmais hip-hopa grupas Kreisais Krasts pārstāvis Punkts Uz I.

Kā jau var noprast, dziesma ir par mīlestību un tās beigām. Dziesmā tiek aprunāts, cik grūti ir pārkāpt pāri principiem un izrunāt visu ar cilvēku, kas vairs nav starp cilvēkiem ar kuriem Tu komunicē. ''Viss Ir Fantastiski'' ir arī līdz galam nepaskaidrots dziesmas nosaukums, jo tikai noklausoties dziesmu tas klausītājiem taps skaidrs. Viss ir fantastiski, ja vien neskaita kādus sīkumus...

St4rface šis ir otrais skaņdarbs šogad. Janvāri viņš iesāka ar skaņdarbu ''Sākums Un Beigas'', kur dalību ņem arī reperis XRL. Pērn viņš paguva sadarboties arī ar tādiem zināmiem māksliniekiem kā Trench Mafia Locco, Br1xzy un citiem. Šogad viņš plāno izlaist savu debijas albumu latviešu valodā, kā arī pārsteigt ar dažādiem kopdarbiem ar citiem māksliniekiem.

Piedāvājam noklausīties st4rface skaņdarbu ''Viss Ir Fantastiski''. Dziesma pieejama arī Spotify, Apple Music un visur citur. Lai labi skan!

14.februāris 2022, 17:01
DŽA

Mareks noteikti nezina vārda "Skandāls" nozīmi. Un šo, kaut ko, par skaņdarbu noteikti nosaukt nevar.

15.februāris 2022, 10:34
Inara Laima

Man patika,bet nekādu skandālu dziesmā nesaklausu.Mūsu ,tā saucamā ,eirovīzija gan ir skandāls un naudas izmešana uz ielas,labāk būtu dzīvniekus pabarojuši.

17.februāris 2022, 8:49
īpaši stulbs

Baigi skandalozs gabals. :)

17.februāris 2022, 15:16
Armani

man ļoti patīk ! :)

19.februāris 2022, 14:44
Jelena Sergejeva

Paldies Marek, zināšu, ko vairāk neklausīties. Lai veicas nākotnē! 

19.februāris 2022, 20:31
Armani

Jopcik. Jau 7 tūkstoši skatījumu. Šis riktīgi labs un taisnība jau ir - skandalozi! Super.

23.februāris 2022, 21:20

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas