Waxseris - kaput

Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Veselajiem ir jacelas kajas un jasak likvidet waxseri aka zombiji, tas ir vinu pienakums

8.janvāris 2022, 22:36
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

14/88

9.janvāris 2022, 2:00
Jelena Sergejeva

Nevaru Tev piekrist, ne visi, kas vakcinējas to dara labprātīgi. Manā gadījumā nebija izvēles. Es nevaru atļauties uzturēt salonu+izmaksāt kompensācijas darbiniekiem. 

9.janvāris 2022, 3:16
Dzintis

Ko teiksi Jeļena ,tad kad tev tā suņa pase beigsies un atkal būs jāiet uz 3 indes devām.Neiesi? Nepagarinās  suņa pasi.Ko darīt tiem ,kuri pēc 1 potes gandrīz ķedeles atmeta? Jāiet uz otru ?Es 2 darba vietas papisu ,bet neiešu.labāk pie bomžiem pie misenes ,bet ar nesapistu veselību ar kaut kādām mistiskām suslām.

9.janvāris 2022, 16:50
Jelena Sergejeva

Nav pat ideju ko darīt. Līdz aprīlim mani neterorizēs, bet tad jau varbūt kaut kas mainīsies. Ja nē, braukšu pie dēla uz UK. Man jau tikai vienreizējā deva, ar kuru nodūros ticot solījumiem, ka vairāk nevajadzēs, vismaz obligāti. Tizleņi maiņa savas domas simtreiz dienā, galvenais skatīties kas notiek Eiropā. 

9.janvāris 2022, 18:56
Aivars

UK neviens neliek potēties? Nu nu...

9.janvāris 2022, 21:28
īpaši stulbs

Pagaidām ar mokām atturu sevi, lai nenolādētu tos vakcīnu uzspiedējus, bet jūtu, ka nespēšu ilgi valdīties...

10.janvāris 2022, 18:17
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Andris Fon Kiwi, kas viņš ir?

Izglītības nekādas,  valodas arī nav un rakstīt neprot. Tārps,  pat ne dēle,  bet cērme, nekas vairāk. Piedzimis, izkrītot no muteres pakaļas cauruma sausajā atejā. Pelnījis dziļu nicinājumu. Bet cērme vēlas izpausties. Un izpaužas. Ja, neesošā intelekta dēļ, ar saprātu lielīties nevar, tad var paņemt nacistu simbolu un aurēt - "waxseri ir jāsit ar kuvaldu". 

Bet, kas ir apbrīnojami.  Nē,  viņam neviens neteiks- idiots tu piedzimis esi, nē! Pie viņa pārējie idioti pievilksies, viņš ir švamme, kas visus sūdus uzsūc, tā teikt- biomasu konsolidē :) dzintus un jelenas. Jo viņš izsaka tautas balsi, pauž planktona viedokli, runā valodā,  kuru tārpi saprot.

Tādēļ Latvijā ir tāda dzīve, kāda ir- vienmēr idioti akli stulbumam sekos. Protams, deputātiem nav tas Andra Fon Kiwi līmenis, nav gluži baltās biļetes, bet rezultāts ir vienāds. Ticēs un sekos.

Nu ir nahuj jūs. 

11.janvāris 2022, 0:33
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Dzivoja reiz govs pec kara.

Parasti viniem dzima normali telli, lidz kadam 80-tajiem. Bet ka jau dzive gadaas, 80-tajs vinam piedzima albins aka waksers aka zilais pederasts aka bezobaina betsija. Bija smagas dzemdibas, vetarste ar bija nogurusi un nepiefikseja to bridi, ka bezobaina betsija, no ta dirsas caurumu izbira uz betona un neatgriezeniski sapsisa galvu + vel vecais vetarsts Boris vinju ampiza, kas tagad vinam trauce dzivot normalai sabiedriba.

 

waxseri jadauza ar kuvaldu

11.janvāris 2022, 12:27
Dzintis

Vecīt,ko tu lieto ? Tev tik forši vienmēr !!! Padalies ar mani .!!! Ha,ha,ha,ha !!!!!!Vakser kaput !!!!

11.janvāris 2022, 14:31
Jelena Sergejeva

Aivar, piespiedu vakcinācija, kāda ir šeit-Nav. Padzīvo, vai aizbrauc ceļojumā. Par iebraucējiem vai tūristiem nav runa,tiem ir karantīnas utt. Ja šis  murgs ar obligātajām balstsvakcinācijām Latvijā nebeigsies, tad adjū, lai osta krānu. 

11.janvāris 2022, 15:02
Vitalij Nartish

Jelena Sergejeva-tev gan vajadzeeja saprast,ka visaa pasaulee buus obligaataa vakcinaacija,ieskaitot beernus!!! Arii Anglijaa spiediis ar varu.Kaada jeega,tad bija uzsaakt sho proektu,ieguldiit miljardus,unapstaaties pusceljaa?It kaa ir ceriiba uz eiropu-bet buus daudz upuru!

11.janvāris 2022, 17:47
Dzintis

sūdu viņi vakcinēs. Es pirms pakāršos kādiem suslu dūrējiem ,reklamētājiem paskatīšos kas viņiem ir  vēderā.Sagaidīšu vakarā kāpņutelpā.

11.janvāris 2022, 17:52
Jelena Sergejeva

Vitālij... Anglija vairs nav geiropā un viņiem gejrulas ir pie melnā cauruma. Viņi tagad nosaka savus noteikumus, skatoties pēc drošības noteikumiem(Saviem)!!!! Bet mēs skatīsimies pēc Gejropas, tāpat, kā ar dubultdibenu tēvu un māšu ģimenes tiesībām. Anglijā tādi ir vairāk, kā vajag, bet tur nav daudz tādu pretekļu, kuri izkrāsojušies kā klauni ies, tajā izdzimteņu parādē. Man ir pazīstamas "jocīgo" ģimenes Anglijā, viņi to lgbt parādi uzskata par naida izplatīšanu, nevis saliedēšanu. 

11.janvāris 2022, 22:53
Vitalij Nartish

Jelena Sergejeva-viss notiek globaali.Anglija nenostaasies pret visu pasauli!

11.janvāris 2022, 23:58
Richs

Dzinti, nenormālais neveiksminiek, nevajag slepkavot cilvēkus dēļ tā, ka viņi rūpējas par savu veselību, jo tev taču neviens netaisās skatīties, kas vēderā, kaut gan esi pilnīgi aptaurēts debiliķis un izdzimtenis. Turpināsi draudēt cilvēkiem ar slepkavībām, nonāksi būrī ātri vien, kur arī ir tava vieta.

12.janvāris 2022, 20:44
Dzintis

 izdzimteņi ir karotājs ,pļūtaks un peisaks rich.Kuram konkrēti es draudu,nosauc ?

12.janvāris 2022, 21:42
Dzintis

satiekot savus bijušos klasesbiedrus vienmēr dzirdu, ka visi ir uzņēmēji un biznesmeņi.Atceros skolas salidojumu 90-jos gados.Bij viens frukts,kurš izgriezis krūtis ģērbies ādas jakā lielijās kādi viņam  biznesi un kādu māju ceļ.Pagāja gadi 5 vai 7 un es viņu satiku vienā no Rīgas lielveikaliem ģērbušos ''biznesa klases uzvalkā'',tikai nezinu kāpēc viņam uz muguras bij uzrakstīts ''sekuriti''.ieraugot mani viņa seja palika tāda,kāda būtu,ja randiņā ar smuku skuķi nejaušām  viņš nolaistu purkšķi.Rich

13.janvāris 2022, 10:36
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Dzinti, viņš ir kaut apsargs, bet tu? Sīks pediņš... nedomāju, ka tavs darbs ir labāks, kā tavam skolas biedram. Ja vispār tev darbs ir.

14.janvāris 2022, 20:23
Jelena Sergejeva

Vitālij, un kā vēl var nostāties. Nav runa par visu pasauli, viņiem piekāst ASV un Eiropu. Ja, tā nebūtu, tad neizstātos no ES.Tā ir vienmēr bijusi valsts ar mugurkaulu. Mūsējiem tik atliek pasvilpt, kad jau būs pie kājas. Mēs no viņiem barojamies un cita ceļa pagaidām nav. Lai cik tas apkaunojoši un nožēlojami nebūtu. 

15.janvāris 2022, 11:35

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:24

Jaunākās diskusijas