Legālā narkotika tabaka?

Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Iegāju veikalā nopirkt cigaretes, bet neredzu, viss tiek skapī slēpts. Kasiere prasa- kādas jums? Es- kā, pie vella, zināt to varu, ja preci neredzu? Viņa, ok, izvilka lapiņu ar nosaukumiem, maziņiem burtiņiem, bet es to izlasīt nespēju! Vājprāts! Kasiere saka- Ministru kabineta lēmums, lai bērni cigaretes neredz! Nē,  kasierei jau es neko pārmest nevaru, likums ir likums! Bet kurš dalbojobs to izdomāja un pieņēma??? Alkohola pudeles brīvi stāv visos plauktos? Tās bērni redzēt drīkst, bet cigaretes nē? Bļa, šitā huinja nav nevienā valstī - prece, kuru es nevaru aplūkot! Apmēram tā- gribu nopirkt pelmeņus,  bet man pie kases izdod cedeli ar nosaukumiem, jo pelmeņi ir noslēpti! Lai kāds neredzētu! Idioti! Vāks!

5.janvāris 2022, 17:40
īpaši stulbs

Interesanti vēl tas, ka ne tikai cigaretes tiek slēptas, bet dažos veikalos, kā Maxima, pat cigarešu čaulītes un to pildāmās mašīnītes nevar apskatīt.  Starp citu, tabakas dūmi cilvēku aizsargā pret Covid un citiem, pa gaisu lidojošiem, vīrusiem. Ne velti senie indiāņi pīpēja un arī bērniem deva smēķēt. Coronas izplatītāji to zināja un tāpēc pirms dažiem gadiem sākās aktīva pretsmēķēšanas propaganda. Dažs mans oponets tūlīt sniegs pretargumentus. Kā, piemēram, arī PSRS laikos uz cigarešu paciņām brīdināja par tabakas kaitīgumu, bet tajā pašā laikā pret alkohola lietošanu bija izvērsta nesalīdzināmi vērienīgāka propaganda. Acīm redzot, alkohola ietekme pret vīrusiem nav īpaši nozīmīga.

6.janvāris 2022, 16:56
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Labais draugs no Jēkaba pils, Latvijā ir pilns ar ierobežojumiem, nejēdzīgiem. Vot alu es varu nopirkt 8.00, bet, minūti pirms, nē. Kamdēļ? Etiķa esenci es nevaru nopirkt, bet sālsskābi brīvi. Kamdēļ? Abas tak var iedzert? Es nevaru Rīgas parku strūklakās kājas iemērkt. Kamdēļ? Bet, ko es varu- garāmgājējam pa seju iesist, vienalga vai 8.00, vai pirms tam- laika ierobežojumi tam nepastāv, tas Latvijā ir atļauts. Administratīvais sods, aš lunaparks- samaksā piečuku un mauc! Es nesaprotu to, kas Latvijā notiek. Greizo spoguļu karaļvalsts?

7.janvāris 2022, 2:07
Jelena Sergejeva

Drinker, Lietuvā ir vēl drastiskāki likumi. 

7.janvāris 2022, 16:39
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Jelena, kādi vēl drastiskāki? Ko, pa seju sit, ja cigaretes nopirkt vēlies?

7.janvāris 2022, 20:49
Jelena Sergejeva

Drinker, šoreiz es domāju par šmigu, cigaretes tur tiešām nav problēma nopirkt,bet aliņu pat benzīntankā nevar dabūt jau gadus piecus. Svētdienās vispār tirgo līdz četriem. Latvijā arī grib ko līdzīgu ieviest. 

9.janvāris 2022, 0:40

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas