Antivakcer, kas Tu esi? Tavs psiholoģiskais portrets.

Jelena Sergejeva

Māriņ,paskaties uz pēdējiem inficēto rezultātiem.Es vispār nebūtu vakcinējusies, ja tas nebūtu piespiedu kārtā. Es ja otro reizi pārslimoju, bet nečīkstu. Bļ... un tagad man līdz martam jānēsā tā dolbanā maska, kuru maina reizi mēnesī. Pasaki vēl, ka tā nav kārtējā afēra? Tas ir tāpat, kā ar vakcīnām. Nezin kur tagad nogrūst tos iepirktos sūdus, tāpēc mēģina atkal seniorus pirmos ņemt priekšā. 

29.janvāris 2022, 22:37
Dainis Budovskis

Reāli, tādi mēsli, kā Beerdrinkers Von Kowelenz, man iedzen dusmas un raisa vardarbību! IQ tuvu nullei, sapratnes, par realitāti, tādā pašā līmenī! Paņem savu 3-4 devu un pēc 2-3 gadiem būsi jau saņēmis padsmit devas. Tikai tad, debīliķim pieleks, kā bijis muļķots!!

2.februāris 2022, 2:50
yuris72

Kad pēc gadiem 3...5 vakceri sāks slimot ar neizskaidrojamām kaitēm un apmirs, tad paskatīsiemies kurš pēdējais smiesies.

2.februāris 2022, 10:29
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Daini, reālais Budovski, man patīk tas, ka es tevi iedzenu dusmās un raisu tevī vardarbību:) es tevi varu izbesīt, bet tu, reālais, mani nē. Es ņirgājos par tādiem "reāļiem", kā tu:)  bet tev, reālais, piemīt mazvērtības komplekss + zema pašapziņa. Bet, tu neuztraucies, visi "reālie" ir dalbojobi:) tev ir jādanco, tu neesi viens :)))

2.februāris 2022, 20:40
Biruta Bahmane

šis nu gan blēņas sarakstījis, laikam viņam piemīt viss tas, par ko viņš te murgo

3.februāris 2022, 13:59
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Es vien guvu apstiprinājumu savam pieņēmumam par kovidiotiem:) 90%, šī ziņu portāla lietotāji, ir smagi mentāli apdalīti. Bet, tas ir normāli- dzīvot dārzeņu dobē:)))

Neviens, no jums, dārzeņiem, gan neatbildēja uz maniem jautājumiem- kuram covid ir izdevīgs, kurš pelna naudu uz šo, pēc idiotu domām, "afēru", kurš, pie vella, ir ieinteresēts, lai ierobežojumi turpinātos, lai pilsētas svētki nenotiktu, lai mēs turpinātu maskās staigāt? Kurš vada to visu? Kuram tas ir izdevīgi? Atbildes gan nebūs- dārzeņi nav spējīgi domāt. 

 

3.februāris 2022, 20:19
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Iebaz sev dirsa to feik sudu, te tagad jaapspriez shitais - "Slims emigrantu izdzimtenis, bēdzis no Latvijas, lai izvairītos no kriminālatbildības par mirušā tēva līķa apgānīšanu aka izvarossanu"

3.februāris 2022, 22:20
Ingems Flamingems

Ak vai re kas tik viss es izrādos? Tencnājums doktōram Bērdrinkeram par intresanto zinātnisko pētijum. Ņemšu dzīvē vērā, lai to uzlabotu. Raxtiet vēl Meistar, gaidīš ar līgsmi.

3.februāris 2022, 23:44
Richs

Andri Kiwi, narkomān, pastāsti labāk, cik reizes tava muterīte, padauza, tevi izmeta no rokām? :D

5.februāris 2022, 0:43
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Skatos bezobainas betijas auglis, sadzeries bullu spermu - laizz pa visam malama. Sadus melsus jaizzarda pa dallam

5.februāris 2022, 0:58
Richs

Tikai dirst māki, ujibān, jeb vari arī praksē to pierādīt? Diez vai, jo esi tak pidars un nariks. Klau, a tava mutere tev dirsā arī dod? :DDD

5.februāris 2022, 1:10
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

wheheheheeeeeee - nesac tikai pinnat mizla. Man jau zb tev miazala prasit kordinates, jo pats saprot,i kas ar tevi 12 gadigais suds notiks + par tevi atbildes tavs nedapistais peretajs

5.februāris 2022, 1:14
Richs

Čmošņik, saki vietu un laiku, varam sakrieties. Tad vismaz nebūs problēmu ar mentiem. Tikai nenomīz, kā parasti, pidar.

5.februāris 2022, 1:27
Richs

Kas notika, gaili Andri, kur pazudi, miedziņš uznāca zem gerača? Pamato savu diršanu un saki, kur varam sasist strelku?

5.februāris 2022, 2:01
Jelena Sergejeva

Labi tam, kas dzīvo kūtī, nevis dobē, vienmēr siltumā un labi. Paskaties Pfizer ienākumus, no tās nenosaucamās afēras. Tagad no tās pašas šnites iznāk vēl divas fakcīnas. Nē, ir jau ļautiņi, kuri gatavi katru dienu durties, bet tos sauc savādāk, tie būs covidomāni. Galvenais, viena šprice divos mēnešos un tad būsim glābti. Tas nekas, ka pēc dažiem gadiem būsim ķirzaku līmenī, galvenais ir vakcinēties. 

5.februāris 2022, 7:55
Juris Legzdiņš

Esmu profesionāls antivakceris jeb esmu ārsts. ,,Pandēmija'' ir no pirksta izzīsta.

 

5.februāris 2022, 10:30
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Nu dod kordinates mizala?

5.februāris 2022, 14:51
Roberta

Bērdrinker, Bērdrinker! nemaz nevarēju arī iedomāties, ka esi tik liels idiots. pilnīgi pēdējās prātiņa paliekas nodzēris vai izkūkojis :((

5.februāris 2022, 17:16
DŽA

Skatos pēc komentāriem,  jā, 90% ir garīgi atpalikuši. Bet, ar Latviju viss ir ok- tie dārzeņi dzīvo tikai ziņu portālu komentāros:)

10.februāris 2022, 21:58
Jelena Sergejeva

Ha, ha, ha, un tāpēc man likās aizdomīgi, ka Latvijā tikai dārzeņi, bet Vācijā vienas latviešu cūkas, nobarotas ar bairīti. 

11.februāris 2022, 1:45

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:51

Jaunākās diskusijas