Antivakcer, kas Tu esi? Tavs psiholoģiskais portrets.

Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Andri Fon Kiwi, nezinu to, kas ir "waxseri", bet pieļauju domu, ka tu, idiot, tā sauc cilvēkus, kuri par cocid neiespringst, vakcinējas un dzīvo tālāk normālu dzīvi. Tātad, pēc tavām domām, viņi ir jānogalina. Kādi 60- 70% iedzīvotāju. Tālāk jau vajadzētu likvidēt visus pārējos, kuri tev nepatīk, jo tev tak daudzi nepatīk?  P.S. eh, ja tu, mēsls, šo ierakstītu Vācijas ziņu portāla komentos, īpaši ar to nacistu simbolu... tad beidzot, pār tavu idiota galvu, nāktu apskaidrība:)

2.janvāris 2022, 10:30
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

"...vakcinējas un dzīvo tālāk normālu dzīvi." Redzi, stulbeni, tieši ar dzīvošanu tālāk tev būs problēmas, jo pīķa proteīns tevi piebeigs pāris gadu laikā.

Virusoloģijas milži dr. Melouns, dr. Montanjē (Nobela prēmijas laureāts), dr. Martins Kuldorfs, dr. Gērts vanden Bose un citi brīdina, ka šīs vakcīnas nevis aptur sērgu, bet padara vīrusu lipīgāku un agresīvāku.

2.janvāris 2022, 13:29
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Nicky, tieši tā es arī darīšu- dzīvošu tālāk normālu dzīvi...kaut vai, kā tu saki, vien pāris gadus. Katrs mans nodzīvotais gads, ir pilnvērtīgāks un emocijām piesātinātāks, nekā visa, jūsu planktona, dzīve. Man nebūs žēl aiziet, bet jums, biomasa, pat piedzimt nevajadzēja- visa dzīve vienās mokās  :)

 

2.janvāris 2022, 15:25
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Viesstrādnieks Vācijā ir milzīgs sasniegums, lai tiešām nebūtu žēl priekšlaicīgi aiziet. ĢMO (transcilvēks) tieši ir tā tevis pieminētā biomasa,  un stiprākie no jums būs vergi.

Jā, tikai nedomā, ka tev ar aiziešanu, viss būs beidzies, tu tiksi ellē, kur tevi sagaida mūžīgās mokas.

No taviem agrākajiem izteicieniem: "Idiots es noteikti neesmu, jo man ir kvalificētu psihiatru konsīlija izsniegta izziņa, jā jā, ar visiem parakstiem un štempeļiem." Kārtējie tavi meli! Ja tu būtu beidzis, kaut vai vidusskolu, tad mācētu sameklēt, ka "idiots" sengrieķu valodā nozīmē - nemācīts.

Tu esi visīstākais sātanists, jo Jāņa 8:44 "Viņš (sātans) no paša sākuma ir bijis slepkava un nestāv patiesībā, jo patiesības nav viņā. Melus runādams, viņš runā pēc savas dabas, jo viņš ir melis un melu tēvs."

2.janvāris 2022, 16:19 (2.janvāris 2022, 18:06 - labots)
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Kada elle, to meslu elle nenems, tas ujobaks tiks pie melniem priesteriem ar lieliem/stutainiem/skabargainiem baklazaniem, un vinu drazis 24/7 un muzzigi muzzos - ka sacit muziigas ciessanas

2.janvāris 2022, 17:38
Richs

Citējot Nicky: ''Ja tu būtu beidzis, kaut vai vidusskolu, tad mācētu sameklēt, ka "idiots" sengrieķu valodā nozīmē - nemācīts.''

Nevis ''beidzis'' vidusskolu, bet ''pabeidzis''. Beigt tu vari tikai savās bikšelēs. Gribēji paspīdēt, bet apd... https://lv.wikipedia.org/wiki/Idiotija

3.janvāris 2022, 21:56
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Kretīnam Richs, pierādījumus studijā, ka pabeidzis ir jālieto beidzis vietā. Tukšu d_rst, nav malku cirst.

lv.wikipedia, kur katrs antiņš var kautko ierakstīt, man nav autotitāte. www.letonika.lv/groups/default.aspx?g=1&q=idiots

4.janvāris 2022, 8:28 (4.janvāris 2022, 8:56 - labots)
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Vakar runāju ar Jēzu, teicu- Nicky māva, ka es ellē nokļūšu mūžīgās mokās. Jēzus- neņem pierē pamuļķu teikto, elle ir uz zemes, augšā tādas nemaz nav. Teica- tev paredzēta smuka mājiņa jūras krastā, mežs, kurā bekas pakaļ skrien, un alus muca, kas nekad tukša nebūs! Tad es tā, neizpratnē- un kas būs tādiem nicky'jiem? Viņš- labāk nejautā, tas tev nav jāzina. Es- Jēzu, bet tomēr? Viņš- nu mums ir viens tirgus laukums, tāds plašs un skaļš, kurā saiet visi bezsmadzeņu radījumi, tur viņi grauž viens otru, tā laikam būs tā viņu elle, bet viņiem patīk. 

4.janvāris 2022, 12:02
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Re kā, prātiņš aizbrauca jūriņā! Nākamais solis - napoleons psihenē.

4.janvāris 2022, 14:20 (4.janvāris 2022, 14:53 - labots)
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Nuk, tu to par kūciņu vai konjaku?

4.janvāris 2022, 15:27
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Tev, jukušais, ļaus izvēlēties.

4.janvāris 2022, 17:10
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Izvēles iespēja ir viena feina lieta. Ne katram dota, bet man jā:)

4.janvāris 2022, 18:01
Richs

Pajoli Nicky, es taču tevi nekā nesaukāju - ko tu te pļūtī tagad - analfabēts, kurš pat rakstīt nav iemācījies, bet māca citus :) Tev, kā īstenam idiotam, noteikti ir labāk zināma šī vārda nozīme :)

4.janvāris 2022, 19:47
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Kretīnam Richs, tos, kas neatbild par vārdiem, parasti sauc par gaiļiem. Tā kā kretīns vēl ir dikti maigi.

Tavi "Beigt tu vari tikai savās bikšelēs" un "Gribēji paspīdēt, bet apd..." nu nekādi nav uzskatāmi par pieklājīgiem un pamatotiem tekstiem, tā kā saņem krertīn, ko pelnījis.

4.janvāris 2022, 20:12 (4.janvāris 2022, 20:24 - labots)
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Nicky, tu tā arī neatbildēji uz manu, pagalam vienkāršo jautājumu. Sūkāsi manu pimpi? Hallo, Nicky?

4.janvāris 2022, 20:43
Haralds Elceris

ja kā izrunā, antivakseri, ja kā raksta angliski, antivaxeri. kovididio†i un kovid†eis†i ≠ antivakseri, bet novakCionis†i. 

Sorry, tālāk nelasīju un ne alu, ne mīzeļus arī nedzeru!

4.janvāris 2022, 21:10
Sarmite Nikitina

Tev drinken,nerodas jautājums kur patreiz atrodas tā saucamais Mārcis? Turpini tādā pašā garā,un varēsi ar viņu domino spēlēt.

4.janvāris 2022, 21:13
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Sarmite Nikitina, kāda vaina ir domino? Normāla spēle.  Par to Mārci- viņš ir absolūts dalbojobs, līdzīgs tev, un man ir pilnīgi pie dirsas tu un tavi domino.

4.janvāris 2022, 21:32
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Elceri, tev mīzali galvā ir:) tu ir kā viens pārplūdis mīzalu spainis :)))

4.janvāris 2022, 21:38
Richs

Nicky, plenci, tu uzrakstīji publisku repliku, izdarīji to kā jau idiots un saņēmi reakciju. Kas tavām vistas smadzeņu paliekām vēl šķiet nesaprotams? Runā par vidusskolu, bet pats raksti pirmsskolas līmenī :)

4.janvāris 2022, 23:02

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:05

Jaunākās diskusijas