Antivakcer, kas Tu esi? Tavs psiholoģiskais portrets.

Jelena Sergejeva

>Ihtio, nedaudz vairāk šmigas un būs lielākas pērles. Es gan šādas vārsmas neņemu galvā, bet pasmieties var. Savulaik Mārcis vājprātu deklamēja, tagad vajag nomaiņu ar autoru. 

17.decembris 2021, 5:33
īpaši stulbs

Varbūt neatceros, bet nudien nezinu nevienu gadījumu, kad kādam būtu blaknes vai kāds būtu pēkšņi miris pēc agrāko laiku baku, difterijas vai tuberkolozes vakcīnas iepotēšanas.  Toties šodien no Covid vakcīnas mirušos personīgi pazinu.

17.decembris 2021, 17:07
Vitalij Nartish

Ipasi stulbs-Mira arii agraak no vakciinaam,vienkaarshi to neafisheeja.Tas taa,bet shitaas vakciinas nav pret viirusu!!!! Neviens razotaajs,tev nedos pilna sastaava sarakstu.Par uzticamo Pfizer vari atrast netaa,cik miljardus samaksaaja sodos!!!!! Cik uzticams razotaajs,tik uzticama prece!

17.decembris 2021, 20:33
Hans Fufel

Vakcīnfans ir cilvēks ar zemu izglītības līmeni,kurš akli tic valdībai,kura to arī izmanto. Ar ko tas beidzas mēs ļoti labi varam redzēt 30.gadu Vācijā un PSRS. Antivakseris ir cilvēks ar labu izglītības līmeni, kas ļauj izprast un analizēt notiekošo. Cilvēks kurš mācās no vēstures nevis akli tic! 

18.decembris 2021, 11:33
Sandra Odgaard

Esmu antivaksers Man ir magistra grads, stradau augsti atalgotu darbu. Esmu pariecinata, ka tas nav viruss, bet bakterija/ es domaju covid/.  Esmu parliecinata, ka shi bakterija ir loti navejosha civeka organismam, bet neko darit. Mans arsts pirms shis vakcinas nakshanas klaja man vienmer teica, ka vakcinu, kura nav aprobeta 5 gadus nekada gadijuma. Tagad mans arsts kluse un par vakcinu pat nemegina runat. Censhos loti tiri dzivot, piekopju varakas lietas, kuras no manis neprasa pat, merkis-ideala higiena. NEVAKCINEJOS, JO MANA VIRA GIMENE, KAD VALSTI, KURA ES DZIVOJU, JAUNAS SIEVIETES PEC BRIVAS GRIBAS VAREJA SANEMT VAKCINU, KURA BIJA PRET PAPILOMAS VIRUSU, VIENA TADA BUTNE ATRADAS, KURA VAKCINEJAS. pEC 3 GADIEM SAKA BRUKT VINAS IMUNSISTEMA, VEL PEC VIENA GADA VINA JAU BIJA RATINKRESLA, ARI VEL CITAS 32% JAUNAS SIEVIETES, KURAS UZ SHO VAKCNU AIZGAJA. tO ATZINUSI ARSTU KOMISIJA, SHIM JAUNAJAM SIEVIETEM ARI NEVAR BUT BERNI.  SHODIEN SHI VAKCINA ES AIZLIEGTA, nevelos, ka ar mani notiktu tapat Man nav svarigi ne citplanetieshi, ne ari sazverestibas iemesls, shis ir mans--NEE VAKCINAI 

18.decembris 2021, 15:22
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Odgaard, covid nav vīruss, bet baktērija. Un Zeme nav lode, bet plakana virsma, kuru tur trīs paprāvi elefanti, stāvot uz vaļa muguras. Skaidri jaušams Jūsu "magistra grads". 

19.decembris 2021, 22:20
Ina Fominova

Sausmas, cik daudz Latvija ir apsesto sazverestibu teoriju piekriteju. Mulku zeme vai Sunu ciems, kadreiz industriali attistitas, kulturalas republikas vieta. Nozelojami...

19.decembris 2021, 22:31
Juris

Pašu galveno neesi saskatījis. Anti vakseris ir savdabīga protesta forma pret varnešu pretvalstisko darbošanos. Nākošā iespējamāprotesta forma varētu būt līdzīga pilsoņu karam, kas tiks pārvērsts teroraktos. Un protests ir pret konkrētiem faktiem. Pret milzīgo, smacējošo ārējo parādu, kur varnešu morāles kodols izpaužas spārnotajā teicienā, -  ''Mums tagad ir tik daudz naudas, kā nekad''. Tās ir valsts ārējais parāds, kas sastāda jau 8500 eiriķu katram valsts iedzīvotājam, ieskaitot tikko dzimušu zīdaini. Un ne viena zilbe neseko, kas tā būs par burvju rīkstiņu, ar kuras palīdzību spēsim atgriezt parādu ar visiem parāda procentiem. Tas ir protests pret notikušo cilvēku padzīšanu no savas zemes un veiksmīgu lauksaimniecības zemes izpārdošanu ārzemniekiem. Fakts. Kandavā, lauksaimnieku sanāksmē varneši skaidri pateica, ""Tikai nedomājat, ka varēsiet paši tirgot savu saražoto produkciju. Latvijā ir tikai viens zemnieks, kas spēja nokārtot visas prasības, lai varētu tirgot savu produkciju pats, bez starpniekiem. Visu uzskaitīt neiespējami, ko varneši 30 gados nelietīgi sastrādājuši. Un tas arī ir radījis pat instinktīvā līmenī antivakseru protestus.

23.decembris 2021, 11:39
Jānis Āboltiņš

Nez, no kurienes ir uzradies šis neizglītotais autors un kāpēc nra to publicē? Ja tas ir viņu foruma ietvaros - vienalga, tas ir NRA portāls, tas notiek viņu subdomēnā. Īpašniekam jāatbild par saturu. Tiek tiražēta tipiska naida runa kopā ar dezinformāciju un demagoģiju - būtu darbs policijai un prokuratūrai. Raksta atrašanās sadaļā "Intelektuāļiem" laikam ir melnais humors. :) Tas taču ir analfabēts!

23.decembris 2021, 13:08 (23.decembris 2021, 13:11 - labots)
Ingūna Bedikere

Kas šis par bezpalīdzīgu idiotu? Uzmanības deficits? Māte un tēvs šo smagi būs bērnībā apdalījuši.  Nav brīnums, ka atkal kāds varavīkšņotais zvaigznājs.  

Viņa murgus gan nespēju izlasīt. Banāli un garlaicīgi 

25.decembris 2021, 19:36
Inara Laima

Cilvēks var kļūt par antivakseri.ja viņam ir pretīgs ģimenes ārsts,bet medmāsas izturas tā,it kā dzīvotu pēdējo dienu.Piezvanīju lai uzzinātu.kad var saņemt trešo poti,man atbildēja,ka kau kad nākamajā gadā.Bez konkrēta datuma,labi ,ka gads vismaz zināms.

27.decembris 2021, 13:54
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Labas un īstas zāles vai palīdzību ar varu nekad neuzspiež, tas vien jau ir trauksmes zvans no paša sākuma.

Kopš 2013. gada visi cilvēki, kas vakcinēti ar ĢMO modificētām mRNS, ir likumīgi transcilvēki, un tā tiek identificēti arī juridiski - kā transcilvēki; uz viņiem neattiecas nekāda veida cilvēktiesības vai cita veida tiesības, un tas ir piemērojams visā pasaulē.

Dr. Deivids Hīlijs, psihiatrs, psihofarmakologs, 20 zinātnisku grāmatu autors, vērtējot situāciju ar "apstiprinātiem datiem", ir lakonisks: "Covid-19 vakcīnu klīnisko pētījumu dati nav pieejami. Ja dati tiek slēpti, tā vairs nav zinātne, tas ir bizness."

Viena problēma Beerdrinkers Von Kowelenz - tev atlikuši 2-3 gadi līdz bērēm.

29.decembris 2021, 8:33
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Antivakcer, kas Tu esi?

Bez tiem pautiem, ko esi samurgojis, esmu Kristocentrists, kura ticība pilnībā pamatojas tikai uz Bībeli.

Stāv rakstīts: Kol.2 17 "... miesa pieder Kristum". Ja Jēzus Kristus teiks : "Ej, vakcinējies!" tad iešu, bet līdz tam - pigu.

Saskaņā ar vispārcilvēciskajām un kristīgajām vērtībām ikviens cilvēks savu ķermeni un dzīvību ir saņēmis no Dieva kā augstākās autoritātes un šo autoritāti Latvijas Republika ir atzinusi, apstiprinot šīs tautas lūgšanu Latvijas Republikas Satversmē - “Dievs, svētī Latviju!”. Dievs kā augstākā autoritāte nevienā vietā nav devis Latvijas Republikai vispārējas vai individuālas tiesības rīkoties ar jelkādu dzīva cilvēka ķermeni pēc savas gribas un ieskatiem. Tāpat, tā kā ikviens cilvēks ir saņēmis savu ķermeni un dzīvību no Dieva, tiesības uz šo ķermeni, katram cilvēkam ir pilnīgi individuālas un privātas un nekādi kolektīvi lēmumi nevar mainīt šis tiesības kā vienīgi un tikai Dievs.

29.decembris 2021, 9:25 (29.decembris 2021, 9:28 - labots)
Alfrēds Kalniņš

Kuram te likās ka Koblencas alusvēders slēpj savu identitāti? Vienā vietā tak pats izpļāpājās, k ir Rodžers Špakovskis. Draugiem.lv komentāros izcēlās ar saviem nepārtrauktajiem uzbraucieniem, līdz pazuda no turienes. Tagadīt rādās, ka acīm tādas klapes piepotētas, ka nekādu realitāti vairs uztvert nespēj. 

1.janvāris 2022, 14:30
Anita Loze

Nesaprotu, kāpēc ļoti acīgais FB nav izmetis šo tipu ārā, jo te nu ir NAIDA RUNA viskoncentrētākajā veidā!

 

1.janvāris 2022, 14:43
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Anita Loze, aita tu stulbā, tev tak pat nepielec tas, ka feisbuks neietekmē ziņu portālus pasaulē.  Ej, aita, strādāt TR administrācijā, tad arī varēsi mani bloķēt. Citādāk nekā. 

 

1.janvāris 2022, 15:37
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Un tu, Alfrēd Kalniņ, sūda muša, nespindzinies velti, neba tu izčekoji manu identitāti! Nē! Es savu vārdu slēpis nekad neesmu! 

Un par to manu pazušanu no Draugiem.lv, tas tev stukačēn, ir labi zināms- es tevi līdz ar zemi noliku, aš tik zemu, ka tu čurādams un pinkšķēdams skrēji pie savas māsiņas, Draugiem.lv administratores un lūdzies, lai manu kontu slēdz! 

1.janvāris 2022, 15:49
Gena Genadijs

Īblis ar speķaino mūli paskatījās spogulī un aprakstīja sevi. Tas arī viss.

1.janvāris 2022, 16:29
Anna

Rakstā pilnīgi precīzi raksturota antivakseru psiholoģija.

1.janvāris 2022, 16:39
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Tikai piebilde - waxserus vajag dauzid ar kuvaldu

1.janvāris 2022, 18:57

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:06

Jaunākās diskusijas