Antivakcer, kas Tu esi? Tavs psiholoģiskais portrets.

Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Antivakcers, saukts arī par covidiotu, covidfanu, covid histēriķi- kas viņš ir? Tipisks proletariāta lumpenis, viens no planktona, biomasas atkritums, iemests komposta kaudzē. Cilvēks ar vāju izglītību, visai zemu intelekta līmeni un ārkārtīgi ierobežotām spriešanas spējām. Dzīvē nerealizējies, pat ja darbs ir, tad tāds, kurā kvalifikācija nav nepieciešama, līdz ar to atalgojums arī niecīgs, normālai dzīvei nepietiekošs. Viņš ir naida pilns, visvairāk gan lamā valdību, uzskata, ka tieši valdība ir vainīga pie viņa nožēlojamās eksistences, visi ir vainīgi! Pie tā, ka rokas viņam aug ne no tās vietas un galvā, smadzeņu vietā, ir vate sabāzta. Savu naidu viņš izvemj ziņu portālu komentāros- viņam ir pietiekoši daudz brīvā laika, lai varētu visu dienu to darīt- vemt, vemt un vemt. To viņš arī dara, bet tā kā prot- ortogrāfijas un interpunkcijas absolūtu nezināšanu, viņš pārpārēm kompensēs ar primitīvām rupjībām, visbiežāk iepinot pretdabiskas seksuālās darbības, kas gan liecina vien par to, ka viņš to piekopj. Ar viņu diskutēt ir bezjēdzīgi, pat ārkārtīgi pretīgi, tādēļ es to nedaru. Nesmērēšos. Tīrs esmu.

Antivakcera/ covidiota pamatpostulāti-

1. Kovid ir Vispasaules valdību sazvērestība nolūkā nopelnīt, biznesa projekts. Kovida nav, tā ir afēra!

Covidiot, visas pasaules valstis zaudē naudu, triljonus zaudē! Zaudē bizness, no milzu koncerniem, līdz pat mazajiem uzņēmējiem, milzīgi zaudējumi valstu ekonomikām! Covid ir katastrofa! Pasaulē ir daudz dažādu valsts pārvaldes sistēmu, dažādu iekārtu. Covidiot, Krievijā ir totalitārisms, EU un ASV demokrātija, Āfrikā vells viņ zin kas, Dienvidamerikā kaut kas starp Krieviju un ASV, bet viņi cenšas. Japānā un Dienvidkorejā attīstīts kapitālisms, Ķīnā biznessociālisms. Un visas tās, ārkārtīgi atšķirīgās valstis, zaudējot triljonus (!!!) lobē vakcīnu biznesu???

2. Vakcīnas ir radītas lai nogalinātu. Slimnīcās mirstot tieši vakcinētie.

Tas nu ir pilnīgs nonsenss, ir pieejama objektīva statistika. Mirst vakcinētie arī, bet vakcinētie ar tradicionālo vakcīnu- AstraZeneca, tai arī efektivitāte ir uzrādīta 60%. Bet arī tā vakcīna strādā! Mirušo statistika- vakcinētie ar AstraZeneca 9%, nevakcinētie 91%.

3. Vakcīna pret Covid, ir izstrādāta divos mēnešos, tas nav iespējams, vakcīna ir eksperimentāla.

Nē, darbs pie mRNS vakcīnām sākās pirms 30 gadiem! Ļoti ilgs laiks. Tehnoloģija tika pilnībā izstrādāta, gatava mūsu aizsardzībai. Jā, nebija cilvēkiem lietota, bet gatava bija. Uzbruka Covid, mRNS vakcīna jau bija! Un ļoti efektīva- 97% aizsardzība. Tas ir ļoti daudz.

Un, nobeigumā, antivakceram/ covidiotam teikšu vienu- nav tādu vakceru. Nav! Ir saprātīgi cilvēki, pilnīgs pretstats tev- laba izglītība, augsts saprāts, labs darbs, attiecīgi arī ieņēmumi labi, ģimenes, bērniņi. Viņi dzīvo tālāk. Saprotot Covid iespējamos draudus, vakcinējas un dzīvo tālāk! Par Covid vairs nedomājot. Viss! Dzīve turpinās! Bet tu, antivakcer, vari vien turpināt ziņu portālu komentāros izvemt savu naidu par neizdevušos dzīvi.

13.decembris 2021, 19:53
Vitalij Nartish

Tik daudz burtu,bet nekaa praatiiga taa arii neuzrakstiji!!!!! Antivakseriem ir neapgaazamie fakti un pieraadijumi,ka vakciinai nav nekaada sakara ar viirusu!!!!! Par covid biznesu tev vispaar nav saprashanas-labaak i nerakstiitu!!!! Starp citu,sagraut ekonomiku,tas ljoti ienesiigs bizness-bet tev to nesaprast!!!!

13.decembris 2021, 20:18
Zuze

par kovidu, draudziņ, domāsi katrus 6 mēnešus, kad skriesi pēc būsterīša, ja ne biežāk :)

13.decembris 2021, 20:24
Tenis Ritenis

Es neesmu antivakceris, es esmu pofigvakceris. Nevajag man vakcīnu pret iesnām.

13.decembris 2021, 21:43
Aivars

Un kas ir šī murgojuma autors, kurš gļēvi slēpj savu identitāti?

13.decembris 2021, 23:18
Raivis Skudra

Alusvēder, izlasīju tavā ''intelektuāli kvalificētajā'' savārstījumā antivaksera portretu un sapratu, ka tu pats esi antivakseris.

14.decembris 2021, 9:30
Tyler Durden

Oooo, kas par skaistu tekstu. Izklausās pēc kārtējā puspauta, kurš visus kritiski domājošos cilvēkus saliek sistēmas  izdomātos rāmjos, jo pašam ar domāšanu ir tā sūdīgāk.  Smieklīgi šitādi pārbijušies vīreļi , beta šuneļi ar IQ līmeni kā karotei. Viens no planktona ar nespēju uztvert informāciju. Vai nu vienkārši kartējais politmafijas trollis, kurš caurām dienām kaut ko komentē. JKpistiem vesela varza ar wannabe poltiķiem, kuri online troļļo par jkpistu pārdabiskajām spējām un rūpēm par tautu un valsti. . Tāpat arī PARazītiem tādi ir, nemaz nerunājot par vecās vienotības brigādes pakalpiņiem. Neklepo daudz , sabīsies vēl un pielaidīsi bikses. #puspauti 

P.S. 2 Maģistra grādi. 8 uzņēmumi ārpus LV . 3 bērni. Kritiskā domāšana. Sigma, nevis beta kā tu. 

14.decembris 2021, 14:37 (14.decembris 2021, 14:47 - labots)
Modris Striķis

Ir antivakceri neviss vkseri.

14.decembris 2021, 17:52
Raivis Skudra

Ir ''nevis'' nevis ''neviss'' :)

14.decembris 2021, 18:14 (14.decembris 2021, 18:15 - labots)
Vitalij Nartish

Paklausies Beerdrinking ko gudri cilveeki saka nevis pianisti mediki!!!!!https://www.youtube.com/watch?v=Bcih6nyRojE

14.decembris 2021, 23:57
Ojars Stepens

Rakstījis tekstu ir IDIOTS..., kas neko nezina. Īpaši debīls ir piemērs ar RNS vakcīnām. Nu un kas, ka 30 gadi, bet ne jau pret Covidu.

Piemērs no vēstures - tvaika dzinēja darbības principus atklāja apmēram 200 gadus pirms mūsu ēras sngrieķu zinātnieki Ptolemaju Ēģiptē. Taču reālu tvaika dzinēju radīja tikai mūsu ēras 18. gadsimtā (pēc 2000 gadiem) Anglijā Vats un Amerikā Fultons...

Tas pats ir ar RNS vakcīnām - no pirmās iedejas līdz lietojamai mantai ir milzu ceļš. Pie tam Covida gadījumā tas ir vēl garāks - jo ir jāspecializē pie konkrētā vīrusa...

15.decembris 2021, 12:01
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Idiots es noteikti neesmu, jo man ir kvalificētu psihiatru konsīlija izsniegta izziņa, jā jā, ar visiem parakstiem un štempeļiem. Tajā, aš balts uz melna, ir ierakstīta diagnoze- Idiotija nav konstatēta, vērojamas vien vieglas debilitātes pazīmes! Vieglas, pavisam viegliņas!

Viens, sakot, ka es antivaksers esmu, gan trāpīja naglai uz galvas- esmu kategorisks vaksācijas pretinieks- savu apmatojumu nekad neesmu skuvis un netaisos to darīt. Lai aug!

15.decembris 2021, 17:09
Dzintis

 alus dzērājs jau sen ar putainu muti aizstāvot pederastus ir atzinies,kas viņš ir.Pats pederasts.Atceries ,ka AIDS ko izplata pederasti ir 100 % nāvējošš ,bet kovids tikai 1,8 % un 90 % mirst virs 70 gadu vecuma.Tā ,ka stulbais pider dur tās fakcīnas savā pipuku izļurgātajā pakaļā ,bet  citiem liec mieru pider.

15.decembris 2021, 17:35
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Dzintis, kā parasti- izbauda savus homoseksuālos sapņus un pat krāšņi tos vārdos ietērpj:)))

15.decembris 2021, 17:46
Arvids

Vakseri! Es, antivakseris, esmu tavas mēmās šausmas, tavs nakts murgs, kurš tev ik rītu liek pamosties nosvīdušam un nepārtraukti domāt, kā tikt pie 3.; 5.: 25. balstvakcīnas devas un kā aizvilkt savus nelaimīgos mazgadīgos bērnus uz vakcinēšanās punktu. Baidies! Jo katra galvas iesāpēšanās, katra piemetusies caureja tev liek domāt, ka tos izsaukušas pošu blaknes un gals jau tuvojas.

15.decembris 2021, 20:23
Vitalij Nartish

Alus dzeeraaj nepriecaajies-tava naakotne!!!!https://www.youtube.com/watch?v=CUYmYm7WRjU

15.decembris 2021, 20:45
Jānis

Šis raksts ir VAKCERA psiholoģiskais portrets, bet autoram patiešām caureja.

Toties varēja labi ierēkt!!!!;))))

Un autors Beerdrinkers protams anonīms, jo īstenībā mīkstais ar nolaistām bikšelēm.

15.decembris 2021, 20:56
Lilija Paegle

 Viņš uzrunā "antivakceri". Samazgas no viņa mutes nāca un prot tikai lādēt atšķirīgi domājošos. Ar to viņš ļoti pārāks par "antivakceriem"?Tā gānot "antivakcerus"- atšķirīgi domājošos, (tā es viņus dēvēju) pats galīgi izgāzās. Žults un naids. Aicinu cienīt citam citu, lai arī atšķirīgi domājošus.

15.decembris 2021, 21:04
Valda Kalniņa

Cik "elegants" raksts!    "...vemt...vemt..." - autors nejūt pats savu iekšējo būtību - naidu un bezspēcību, jo kāds (antivakseris) atļāvies nepadoties, iet pret straumi. Vai tāds maz var būt gudrs, ja atļaujas turēties pie saviem uzskatiem?  Jā, es esmu pret rupjībām sociālajos tīklos . Un no jebkuras puses. Nemeklēsim ienaidnieku! Nerīdīsim cilvēkus vienu pret otru. Laiks visu noliks savās vietās. Nez, kas tiks rakstīts vēstures grāmatās pēc daudziem gadiem? Kurš būs varonis, bet kuru nosodīs vai pat tiesās?

15.decembris 2021, 22:05
Ihtio

  1. Nu kur rodas tāds patoloģisks naids pret līdzcilvēku.Domāju ka šie naida nesēji ir ar zemu spriestspēju un redz visu tikai melnbaltās krāsās.Nu inteliģents ko tādu neuzrakstīs.

16.decembris 2021, 7:09

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas