Pašmāju mūziķis st4rface šokē Latviju ar savu jauno un skandalozo mūzikas video ''Pārāk Daudz''

Elīna Matušējeva

30.novembra vakarā, jaunu mūzikas videoklipu izlaida pašmāju mākslinieks st4rface. Viņš izlaida pankroka stila dziesmu ar nosaukumu ''Pārāk Daudz''. Mūzikas videoklips ir pieejams YouTube, bet pats audio - visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

St4rface ir 20 gadus vecs pašmāju mūziķis, kurš mūziku latviski sāka vien izlaist šogad. Viņa mūzika gan ātri tika sadzirdēta un novērtēta - viņa daiļrade bieži vien ir dzirdama vairākās Latvijas radio stacijās. Šogad viņš sadarbojās un izveidoja kopīgu skaņdarbu, kura nosaukums ir ''Vēl, Vēl'', ar Latvijā labi zināmo reperi Trench Mafia Locco.

Jaunā mūziķa singls ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'' ir skanējis aptuveni 250 reižu šogad Latvijas radio staciju ēteros. Šis skaņdarbs piedalījās ar Radio SWH radījumā ''Priekšnams'', kur spēja noturēties astoņas nedēļas un uzkāpa līdz pat 6.pozīcijai. Tagad tur piedalās arī viņa un Skredss kopīgā dziesma ''Lāsts'', kas tur jau ir sesto nedēļu un tagad ir 5.vietā (pirms tam atrodoties pat augstajā 3.vietā).

Jaunajā dziesmā tiek runāts par attiecībām un grūtībām, kas tajās tiek piedzīvotas. Ja blakus ir pareizais cilvēks, tad šīs grūtības beigās atmaksāsies. Jāsaprot gan tas, ka pareizo cilvēku atrast nav viegli un bieži vien tiek vērots garš ceļš, lai šo cilvēku atrastu.

Ap viņa dziesmu un mūzikas videoklipu ir strādājuši tādi paši jaunieši kā viņš. Mūzikas videoklipa veidotājs Darens ir vien 18 gadus vecs, bet mūzikas inženieri arī ap šo vecumu. Šis vien pierāda, ka jaunieši Latvijā var veidot kvalitatīvu saturu. Jācer, ka tauta to spēs novērtēt!

Pankroks Latvijā jau kādu laiku nav bijis aktīvs un tieši st4rface ir viens no vadošajiem mūziķiem Latvijā, kurš cenšas šo mūzikas žanru atdzīvināt un atkal padarīt populāru. Mūziķim šis gads ir bijis ļoti aktīvs. Arī nākamgad viņš centīsies aktīvi savus fanus pārsteigt ar jaunu mūziku.

Piedāvājam noskatīties mūzikas videoklipu viņa jaunajai dziesmai ''Pārāk Daudz''.

30.novembris 2021, 17:11
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Šokē Latviju????

Elīna Matušejeva, tas ir stipri vien pārspīlēts- sūds var izraisīt nepatiku, bet ne šokēt. 

1.decembris 2021, 6:05

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas