Antivakceriem- nāksies vien vakcinēties.

Ella

Atkal kaut kāds(di) plānā galdiņa urbēji - musinātāji-gudreļi plosās pa medijiem, un mēģina izrādīt savu "dziļo inteliģenci" tāpat kā mūsu prezidenta izstrādājums? Tupi savā Vācijā, lej, un dur savas vakcīnas sev pa visiem caurumiem, un esi laimīgs. Zinātnieki sen pierādījuši - jo stulbāks cilvēks, jo mazāk tas uzdod jautājumus, meklē atbildes, un ir neapgāžami pārliecināts par savu vienīgo patiesību,un to, ka viņam viss ir skaidrs kā saulaina diena. Tā jau arī ir-ar vienu rievu, kura pie tam zemāk par jostasvietu, neko daudz arī nepajautāsi... Bet dirst kā zariņgovs gan prot.. Mani radi dzīvo vācijā, tā ka nepūlies melot, neandertālieti-nekas no tevis gvelztā nav taisnība. Viņi strādāja, un turpina strādāt nevakcinēti. Lien vien atpakaļ miskastē, un iedur sev kārtējo būsteri. 

26.februāris 2022, 7:59
Jelena Sergejeva

Ričiņ, es nevienu neaģitēju nevakcinēties. Katram sava galva uz pleciem. Es novakcinējos un sapratu šīs šļuras neefiktivāti, tas arī viss. Ja mans viedoklis ir līdzīgs ar Tevis pieminētajiem, tad neko nepadarīsi. Ja viņi domātu savādāk, es savu viedokli tāpēc nemainītu. 

27.februāris 2022, 10:04
Didzis Aizupietis

Vācijā likuma bīdīšana par vispārējo obligāto vakcināciju ir atlikta. Tas tā, vakcinācijas fanātiķiem zināšanai. Es esmu kategoriski pret jebkādu obligātu vakcinēšanos, ja vien vakcīna nenovērš inficēšanos un slimošanu. Kā rāda dzīve, tad ar šīm biontec, pfizer un pārējām MRNA šļurām, inficēšanās un vīrusa tālākā nodošana nekādi netiek novērsta, bet vakcinētie slimo un pat mirst, lai arī ir saņēmuši visas šīs "dievišķā glābiņa potes".

Secinājums viens - tādu vakcīnu par obligātu, var uzspiest tikai galēji stulbi vai korumpēti politikāņi. 

2.marts 2022, 8:31
Rauls Virsis

Otsosatj.ane.vakcinēties.hren.jūs.piespiedīsiet

3.marts 2022, 0:00
Sandra Odgaard

atros testus var neta pa leto nopirkt, un pei darba vietas durvim notesteties. Un stradat. Var katru dienu, arpus Latvijas, ja pasuta, kapeikas maksa. ES atcela obligato vakcineshanos

 

Bet coronas tema tagad nav aktuala

3.marts 2022, 22:12
deserttramp

Izskatās ka Ukrainā vēl ilgi vakcīnas nebūs nepieciešamas bet nebrīnīšos ja visiem kritušajiem un bojā gājušajiem rietumi pamanīsies piesiet covid diagnozi. Netic taut jūsu meliem . Lielākā daļa no tā saucamajām sazvēretības teorijām kuras bija sākumā šodien jau ir ikdiena. Mus sadala un sanaido, retina un iznīcina un paši to atbalstam dēļ savas mazdūšības . Ja visi nožēlosim grēkus un lūgsim Dievu, tas viss beigsies un sātans nespēs vairs skaldīt un valdīt. Bet lielais naids pret Krieviju visjēlākajā formātā dot vieņiem tiesības nākmos sarakstā iekļaut mūs. Mums nav jābaidās bet aicinu nebūt idiotiem un vest gudri politiku un izturēties ar cieņu arī pret savu ienaidnieku. 

4.marts 2022, 13:18
īpaši stulbs

Kurš te bez manis vēl nav vakcinējies?

4.marts 2022, 16:54
Tenis Ritenis

Īpaši stulbs! Es neesmu vakcinējies. Tagad dienas kārtībā ir karš, kad karā iestāsies pamiers, tad atkal izlīdīs Papļūts ar aitanāzijas šprici.

4.marts 2022, 23:40
Jelena Sergejeva

Tagad visas vakcīnas pamestas mēslainē, jo nav aktuāli, kau gan spriežot pēc inficētajiem, nekas nav mazinājies. Latvijā, no vienas nelaimes, pārlec uz otru kā blusas. Te es domāju par karu.Žēl, ka meteorīts vai citplanētieši neapdraud Zemi. Es labāk skatos ukraiņu tv, es redzu tās šausmas, ko punduris jau ir savārijis,lai vēlāk vēl skatītos Euronews atkārtojumu ltv. 

5.marts 2022, 2:06
Jelena Sergejeva

Baigais kalambūrs sanāca, bet gribēju teikt, skatāties Ukrainas tv. Mani radi tikko atbrauca no Kijevas ar bērniņiem. Tas ir vājprāts, kas tur notiek. Žēl, ka čečeni pārdevās tam izdzimtenim. Viņš savu krānu daudz kur jau iebāzis  nevajadzīgi. Ceru, ka viņu novāks, pirms būs lielākas nepatikšanas. 

6.marts 2022, 0:54
Richs

Jeļenuška jau paspējusi apmest savu blusaino kažoku uz otru pusi. Pastāsti mums populāri - tevī arī viņš iebāza savu krānu? Un, vai var iebāzt krānu arī ''vajadzīgi''? :D Tu tak esi viena stulba vista. Varbūt labāk brauc pie saviem radiem, dzimtenē tomēr labāk, arī žurga tur neesot jāpotē.

6.marts 2022, 1:03
Jelena Sergejeva

Stulbenīt, es  šeit dzīvoju pirms tevi paspēja izkakāt. Bet krāns tev ir mēles vietā. Tava asprātība ir "apsveicama". Naktīs labāk guli, savādāk pirmo zvanu nogulēsi un dabūsi žagarus,čupa-čups vietā. 

6.marts 2022, 13:41
AB Skolotajs

Citas Pārmaiņas!     
 2022. gada 6. marts 22.45    

Pārmaiņas 2022. gada 4. marts 0.20
 Vairs nevar klusēt!!! 2022. gada 3. marts 20.29

Tur, Ukrainā, mirst cilvēki, lieli un mazi, dienu un nakti, bet tevi ieinteresēja betona gabals ? Vairāk neizteikšos, varu pāršaut pār strīpu.
————————————————–
Nu, neesi tik kautrīgs, izsakies gan un izsakies kārtīgi, jo tavs “betona gabals” ir viens no tiem, kuru pielūdzējus ukraiņu tauta tagad varonīgi atvaira un dragā! Bet pēc tam, nāks te mums palīgā šo okupantu betona gabala pielūdzējus samalt miltos! Un tā arī būs un tavas liekulīgās gaudas par notiekošo Ukrainā, nenovērš domas par okupantu rīcību un to pretīgajiem simboliem Latvijā!
-----------------
Nebrīnieties, dīvaiņu ir daudz, kas sargājot kremļa betona simbolu, bailīgi sargā sevi, bet riebīgākie no tiem ir nevis krievu okupantu salašņas un to ebrejkrieviskie kremlinu mēs-i, bet pašu nodevēji. Tāds aivi vasiļevski, urbanovičaņisi, edvīnsi puķes, jurisi paidersi, andrisisi ameriksi, eiženijas aldermanes, ivarsi zariņši, turlaisi ,elksniņši utt. ir lielākie pretekļi no kangariem un tie ir nosodāmi daudz smagāk, kā tikai uzspļaut tiem vai citādi nicinājumu izrādīt!
Visos laikos vispretīgākie bija un ir nodevēji no pašu zemes, pašu tautas un tiem pienākas pavisam cits sods, nekā atklātiem un seniem ienaidniekiem!

7.marts 2022, 22:47

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:59

Jaunākās diskusijas