Divi jaunieši izlaiž ļoti skaļu dziesmu un šokē visu Latviju...

Mareks

16.novembra pievakarē, ar kopīgu dziesmu klajā ir nākuši pašmāju mūziķi st4rface un tommythekiid. Kopīgais skaņdarbs ar nosaukumu ''Katru Reizi'' ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās un servisos.

Mūziķis st4rface ir pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā ''Pilsētas Gaismas'', ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'' un arī citiem. Nesen viņš laida klajā kopīgu dziesmu ar Trench Mafia Locco - ''Vēl, Vēl''. Tagad viņš strādā aktīvi ap savu debijas albumu. Paralēli, viņš joprojām cenšas aktīvi izlaist jaunu mūziku un parasti to dara reizi mēnesī. Pēdējo solo gabalu viņš izlaida 22.oktobrī - ''Te Mēs Esam Atkal''.

St4rface daiļrade bieži vien arī skan Latvijas populārākajās radio stacijās. Īpaši aktīvi tur skan viņa singls ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'', ''Te Mēs Esam Atkal'' un arī kopdarbs ar YouTube zvagizni Br1xzy - ''Tik Augstu''.

Tommythekiid gan ir vēl svaigs vārds Latvijas mūzikas industrijā. Viņš ir vairāk darbojies individuāli un tik daudz dziesmas izlaidis nav. Šis gads viņam ir bijis aktīvs, bet noteikti nākamais būs vēl aktīvāks un ražīgāks. Abu mūziķu daiļrade ir pieejama kā Spotify, tā arī YouTube, Apple Music un arī visur citur. Abu mūziķu kopīgā dziesma ''Katru Reizi'' ir pop žanra stilā un ir ļoti nostalģiska. To arī parāda dziesmas titulbilde jeb vāks.

St4rface un tommythekiid kopīgā dziesma ''Katru Reizi'' ir pieejama visur. Uzslēdz un noklausies! Zemāk pievienojām arī YouTube versiju šai dziesmai. Lai labi skan!

17.novembris 2021, 15:30
īpaši stulbs

Šitais jau tāds kā klausāmāks gabals.. Kaut kur atgādina kaut ko starp Mielavu un iesākuma  grupu Credo.

17.novembris 2021, 17:29
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Joponskij gorodovoj, kas tas par sūdu???   Un, ziniet, pārāk vecs esmu, lai sūds mani varētu šokēt. 

17.novembris 2021, 19:23
Jelena Sergejeva

Es piekrītu Drinkeram. Laikam es arī esmu par vecu, lai šis mani aizrautu.

27.novembris 2021, 1:25
Ingrīda Rimoviča

Normāla dziesma ! Cilvēki cenšās, bet dažiem nedod ēst-, ka tik kādu varētu noķēzīt! Vai Beerdrinkers, neskaitot izvadītos sūdus,  ir ko jēdzīgu dzīvē izdarījis?

28.novembris 2021, 16:06
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Ingrīda, es izteicu vien savu viedokli par šo "skaņdarbu". Ja tas man šķiet sūds, tad tā arī saku. 

28.novembris 2021, 16:15
Tuudalu Cuuka

Šoreiz jāpiekrīt Beerdrinkeram. Tiešām, sūds.

28.novembris 2021, 16:54
Saulīte Andris

Eiropas Parlamentārā asmbleja (PACE) 2021. Gada 27. Janvārī ar nospiedošu balsu vairākumu (115 par, 2 pret, 13 atturas) pieņēma rezolūciju Nr.2361 “ Covid vaccines ethical, legal and practical considerations”. ( Covid-19 vakcīnas: ētiskie, juridiskie un praktiskie apsvērumi), kurus punktā 7.3. ir teikts:
7.3.1. nodrošināt, ka pilsoņi ir informēti, ka vakcinācija NAV obligāta, un ka NEVIENS pilsonis NETIEK PAKĻAUTS politiskam, sociālam vai citādam spiedienam vakcinēties, ja pilsonis NEVĒLAS to darīt.
7.3.2. nodrošināt, ka NEVIENS NETIEK DISKRIMINĒTS par to, ka NAV vakcinēts saistībā ar iespējamiem veselības riskiem vai NEVĒLĒŠANOS vakcinēties.
7.5.2. izmantot vakcinācijas sertifikātus tikai tam, lai uzraudzītu vakcīnas efektivitāti, iespējamās blakusparādības un blakusparādības;
pace.coe.int/en/files/29004#trace-4

28.novembris 2021, 22:38
Roberts Ukss

Ja kaut ko citu darītu, varbūt būtu jēdzīgāk?

30.novembris 2021, 18:04

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:26

Jaunākās diskusijas