Mūziķi kreatīvs un st4rface apvienojas kopīgā dziesmā par godu ZOOM tiešsaistes lekcijām

Mareks

28.oktobra vakarā, kopīgu skaņdarbu ir izlaiduši divi pašmāju mūziķi - kreatīvs un st4rface. Viņu kopīgais singls ar nosaukumu ''Zoom'' nu ir pieejams visos populārākajos mūzikas straumēšanas servisos. Vai tā būs dziesma, kuru klausīties ''Zoom'' tiešsaistēs? Kā kuram...

Jaunā dziesma ir negaidīta sadarbība starp divām uzlecošajām Latvijas mūzikas scēnas zvaigznēm. Gan kreatīvs, gan st4rface ir Latvijas hip-hopa scēnas jaunpievedumi, kas jau uzrāda cienījamu statistiku visās straumēšanas platformās.

Pašmāju mūziķis st4rface ir pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā ''Pilsētas Gaismas'', ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'' un arī ''Vēl, Vēl'', kur dalību ņem Latvijā labi zināmais reperis Trench Mafia Locco. St4rface daiļrade bieži vien ir dzirdama arī Latvijas radio stacijās.

Tikmēr kreatīvs ir atpazīstams ar tādu singlu kā ''Divas Labākās Draudzenes'', kas arī ir piedzīvojis debiju Latvijas radio. Abi mūziķi ir talantīgi un šajā jaunajā dziesmā par to var pārliecināties. Skanīga dziesma ar aizraujošu piedziedājumu.

Piedāvājam Tev noklausīties kreatīvs un st4rface kopīgo dziesmu ''Zoom''. Uzslēdz un izbaudi - ir tā vērts!

28.oktobris 2021, 23:16
īpaši stulbs

Pateicos Liktenim, ka neesmu personīgi pazīstams ar šiem "talantīgajiem" mūziķiem, jo tad, ja kaut kādu apstākļu mudināts uzdrošinātos pateikt  šiem, ko domāju par viņu dziesmu, tad noteikti norautos pa muti.

4.novembris 2021, 9:52

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:28

Jaunākās diskusijas