Latviešu mūziķis st4rface izlaiž skandalozu dziesmu ''Te Mēs Esam Atkal''

Mareks

22.oktobra vakarā, jaunu skaņdarbu ar nosaukumu ''Te Mēs Esam Atkal'' izlaida pašmāju mākslinieks st4rface (pilnajā vārdā - Reinis Aumeisters). Jaunā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Dziesma, kas pīta melodiskā hip-hopa izskaņās ir ar jestru un aktīvu bītu jeb instrumentāli, bet samērā bēdīgām lirikām jeb vārdiem. Skaņdarbs ir par attiecību apburto loku - par to kā viss iet uz apli un neizdodas rast mieru. Attiecības nekad nav vieglas un šis skaņdarbs to pierāda!

St4rface ir pašmāju mūziķis, kas nāk no Valmieras, taču jau vairākus gadus uzturās Rīgā. Viņam ir vien 20 gadu, bet viņa daiļrade jau skan dažādās Latvijas radio stacijās. Viņš ir pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā ''Pilsētas Gaismas'', ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'' un arī ''Vēl, Vēl'', kur dalību ņem Latvijā plaši zināmais reperis Trench Mafia Locco.

Lai gan st4rface rada melodiskā hip-hopa stila mūziku visbiežāk, viņu ļoti bieži pielīdzina Machine Gun Kelly. Ir pat cilvēki, kas viņu dēvē tieši par šī mūziķa latvisko versiju. To pierāda arī viņa viens no pēdējiem skaņdarbiem, kuru sauc ''Mūžam Jauns''. Nesen mūziķis sadarbojās arī ar latviešu YouTube uzlecošo zvaigzni Br1xzy. Abi izlaida kopīgu mūzikas videoklipu dziesmai ''Tik Augstu''. Šim skaņdarbam iekš YouTube ir jau vairāk nekā 30 tūkstoši skatījumu.

Piedāvājam noklausīties Tev jauno st4rface dziesmu ''Te Mēs Esam Atkal''. Izbaudi!

23.oktobris 2021, 12:44
īpaši stulbs

Nevaru iztēloties cilvēku, kas no šitādas mūzikas gūst baudu. :D

23.oktobris 2021, 14:14
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Piekrītu manam Sēlijas draugam..

Vot vakar plašu bodē izņēmu savu pasūtīto plati- AC/DC "Back in black". Tā ir mūzika. 

24.oktobris 2021, 1:13
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Mans labais draugs no Jēkaba pils, tak viņi ir peredasti/ mazohisti- paši mokās, paši dročī un smērē viens otram matos. Rituāls tāds. 

FCUK.

24.oktobris 2021, 1:20
Ferdinands Kokoška

Jūs, kungi, nesaprotat Jaunā Cilvēka ciešanas. Dziesma skandaloza, kas nu ir, tas ir. 

28.oktobris 2021, 11:00
Vālodzis Balodis

Un kas tur tik skandaloz, saldupsīt Pmpāļreini? 

3.novembris 2021, 13:16

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:12

Jaunākās diskusijas