Latvijas YouTube zvaigzne Br1xzy šokē ar mūzikas videoklipu ''Tik Augstu''

Mareks

26.septembra pievakarē, ar savu pirmo dziesmu klajā nāca Latvijas YouTube sensācija Br1xzy. Viņš izlaida klipu, kura nosaukums ir ''Tik Augstu''. Tajā dalību ņem arī pašmāju mākslinieks st4rface. Dziesma ir pieejama YouTube un drīzumā būs arī visās pārējās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Par spīti tam, ka Br1xzy ir YouTuberis, viņš savai auditorijai deva solījumu, ka uz 10 000 abonentiem iekš YouTube, viņš uztaisīs dziesmu. Tā nu ir sanācis, ka šo robežu viņš sasniedza ātri, jo ir strauji augošs kanāls.

Klipu palīdzēja veidot Darens, savukārt dalību pašā dziesmā un klipā ņēma arī pašmāju mūziķis st4rface. St4rface ir pazīstams ar tādām dziesmām, kā ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'', ''Pilsētas Gaismas'' un arī ''Vēl, Vēl'', kur dalību ņem Latvijā labi zināmais reperis Trench Mafia Locco. St4rface daiļrade bieži vien skan arī pa lielākajām Latvijas radio stacijām.

''Tik Augstu'' ir parasta dziesma par izaugsmi ar ļoti kvalitatīvu un Latvijai ļoti kvalitatīvu mūzikas klipu. Montēšanas stils klipam ir ļoti līdzīgs ar pasaulē labi zināmo Cole Bennett. Dziesma tiešām ir kvalitatīva un abi jaunieši tam ir atdevuši visu dvēseli. Dziesma ir kā pateicība no Br1xzy viņa atbalstītājiem.

Jāpiemin, ka brīdī, kad iznāca šis videoklips, to reizē skatījās 311 cilvēki. Dziesma uzrāda fenomenālu statistiku - tā pirmajās 24 stundās sasniedz 9500 skatījumus iekš YouTube platformas.

Piedāvājam ievērtēt YouTube zvaigznes Br1xzy un pašmāju mūziķa st4rface kopīgo mūzikas videoklipu ''Tik Augstu''.

27.septembris 2021, 1:00
īpaši stulbs

Sūc tur ne dziesma. Blēj kā āži. Pat Suitu sievas labāk dzied.

30.septembris 2021, 16:26
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Suitu sievām vainas nekādas nav- Alsungas novada dziesmas. 

Bet šitas ir vājprātā dedzīgs gabals. Sūc, ne dziesma.

30.septembris 2021, 18:01
Atalik Mullin

Ļoti patīkama dziesma .

11.oktobris 2021, 11:53

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas