Pankroks Latvijā ir DZĪVS! Mūziķis st4rface laiž klajā dziesmu ''Mūžam Jauns''

Emīls

Šī gada 12.septembrī, ar jaunu skaņdarbu pārsteidza talantīgais pašmāju mūziķis st4rface (pilnajā vārdā - Reinis Aumeisters). Viņš klausītāju vērtējumam nodeva vasarīgu singlu pop funk stilā ar nosaukumu ''Mūžam Jauns''.

St4rface ir mākslinieks, kas spēj radīt jebkāda žanra mūziku. Viņa diskogrāfija to ļoti labi pierāda. Tajā ir gan reps, gan melodiskais hip-hops, gan arī pankroks, ko st4rface tagad aktīvi cenšas Latvijā attīstīt un bīdīt uz priekšu. Ne velti viņa mūziku bieži vien pielīdzina Machine Gun Kelly daiļradei.

Jaunais mūziķis ir zināms ar tādām dziesmām kā ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'', ''Pilsētas Gaismas'' un ''Vēl, Vēl'', kur dalību ņem arī Latvijā labi zināmais reperis Trench Mafia Locco. ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'' bieži skan arī Latvijas radio stacijās.

Pašmāju talants nāk no Valmieras, taču jau vairākus gadus dzīvo Rīgā. Viņš aktīvi izlaiž mūziku un cenšas uzturēt savus klausītājus ieinteresētus viņa daiļradē. Viņam tas arī ļoti labi izdodas, jo statistika aug un jauna dziesma iznāk praktiski katru mēnesi.

Piedāvājam noklausīties st4rface jauno dziesmu ''Mūžam Jauns''. Lai labi skan!

13.septembris 2021, 11:35
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Jopcik, kāds sakars ir šim sviestam ar pankroku? Britpops, bet pagalam sūdīgs. 

 

19.septembris 2021, 22:29
Jelena Sergejeva

 Tas pat nav britpops, bet parasts pops, par pankroku pat nerunājot. Diez ko par šādu pankroka interpretāciju teiktu Dambis? Diez vai viņš par tādu ST4RFACE vispār ir dzirdējis. 

20.septembris 2021, 10:56

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas