Piedāvāju vērtēšanai šī portāla lietotāja Jura vēstuli.

Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Paldies cien. Māriņas kundze par dažiem man veltītiem labiem vārdiem . Ja man to mūdzi BVK neizdosies sastapt LV uz Ziemassvētku laiku , viņš mani sagaidīs Vācijā savā dzīves vietā tad kad to vismazāk gaidīs . Protams ka es viņam netaisos dot savu LV adresi , jo ļoti labi zinu kāpēc viņš cenšas mani izaicināt lai to iedodu . Šitais idiots iedomājās ka redz man cauri un var paredzēt manus gājienus . Bet es viņējos vēl labāk , jo tas idiots pats sevi atklāja izlielīdamies par saviem plāniem par boksera konfliktu ar vienu interneta nekauņu . Ja BVK būtu puslīdz normāls vecis , kaut arī ne pārāk gudrs , es viņam labprāt sniegtu bezmaksas juridisko konsultāciju , bet tagad kaut ko paskaidrot nenāk ne prātā. Tāpēc paredzu ka ne jau šis sūda gabals zvanīs pie manām durvīm lai noskaidrotu attiecības kā normāls vecis ar citu veci . Visticamāk pie manām durvīm zvanīs policijas darbinieki , bet mūdzis BVK gļēvi slēpsies aiz viņu mugurām . Pēc tam būs iesniegums tiesā par draudiem un dzīvības apdraudējumu . Tālāk sekos augstprātīgs piedāvājums par noteiktu naudas sumu ( sastāvošu no 4 cipariem ) atsaukt iesniegumu . Bet tā kā es neesmu slikts psihologs un šādus gajienus paredzu , mūdzim BVK šitie prieki un izklaide izpaliks. Arī konflikts ar Vācijas policiju ( kuru ļoti cienu ) , man nav vajadzīgs . Tāpēc protams ka nepaziņošu savu ierašanās laiku Vācijā . Kad šitais stulbais lielīgais mūdzis redzēs mani pie sava mitekļa durvīm ............. nožēlos ka vispār ir piedzimis un nevienam nekur un nekad nespēs stučīt . Es arī stipri šaubos vai viņa dotā Vācijas adrese ir īsta , bet tas tiks parbaudīts . Parāk aizdomīgi drosmīga rīcība no šādas gļēvas un debīlas cūkas . 

10.oktobris 2021, 19:22
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Protams, ka ta adrese ir feiks, jau bija parbaudit pazistams kurjers, kam sanaca but tai Ko_blenz miesta. Vienigais uz ko vins var ceret - uz dzillo iegrimi Marcene

10.oktobris 2021, 23:58
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Jā Andri Fon Kivi ! Man jau bija pārliecība par ~95 % ka šī adrese ir feiks . Bet kā saka : "Cerība mirst pēdējā" . Mazliet cerēju ka BVK savā lielībā un iedomīgumā būs tik stulbs ka iedos savu īsto adresi . Bet nekā ! Diemžēl nebija tika stulbs . Vēl pastāv iespēja ka tas draņķis vispār nedzīvo Vācijā , bet tikai muld un ķer uz muļķi. Es ļoti labi pazīstu dzīvi Vācijā. Nu nevajag vāciešiem vienu latviešu pamuļķi. Tur vajag tikai gudrus cilvēkus , kuri labi un cītīgi strādā . Bet BVK tāds nav. Nu neies viņš riskēt dabūt smagi pa purnu vai kļūt par invalīdu satiekoties ar mani natūrā ! Turpināsies bezgalīga "diršana" un lielīšanās internetā un tas būs vis . 

11.oktobris 2021, 1:12
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Tas mesls ir tik pat stulbs mizala - ka vinna diben draudzene Marcene

12.oktobris 2021, 0:32
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Tur nu Jums Andri Fon Kiwi ir 100% taisnība . Perversais, homoseksuālais, infantīlais, gļevais un iedomīgais mūdzis BVK un garīgais kroplīts Marcis ir kā divi brāļi, vienu un to pašu sabiedrības padibeņu - vecāku dēli . BVK vismaz māk rakstīt gramatiski pareizā latviešu valodā , kas diben Mārcim ir neaizsniedzams sapnis kurš nekad nepiepildīsies .  

13.oktobris 2021, 20:36
evalds

Parastais par daudz iedzēruša vēmiemsir tīrais sīkums pret šitādu sūdu izlaišanu pa muti.

Pretīgs murgojums.

 

13.oktobris 2021, 21:48
are

Straupes abiturienti.... kā teica pulkvedis Dubčeks, ja nebūtu disciplīnas visi karavīri sēdētu uz kokiem kā mērkaķi...

14.oktobris 2021, 7:30
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Jurīti, atbrauksi un pasūkāsi manu pimpi?

Adrese ir korekta, pider, Brenderweg 71, Koblenz.

Hallo, ujobok, tu tak neatbrauksi- ne naudas ceļam, ne lustes pa purnu norauties.

Bļa, mēsls, atbrauc pie manis?

Kamdēļ ne?

I pa muti norausies, i manu pimpi pasūkāsi. Visu nodrošināšu pa pirmo zorti!

Aber nē, garus palagus tik tu, pediņ, maut spēj:)

Sūda piders tu ir būt. 

Savu adresi tev, vijebok, pateicu. Pateiksi savu? Sūda gnīda. 

22.oktobris 2021, 19:44
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Jurīti, nemeiz, nevajag meizt!

Atbrauksi pie manis, tad meizīsi:)

22.oktobris 2021, 19:51
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Nolādētais kropli BVK , vari neuztraukties un šeit ar savām rupjībām vari publiski vairāk nepazemoties . Es noteikti pie tevis , smirdīgā latviešu sūdu čupa , atbraukšu ja tu tikai tik tiešam mitinies tajā adresē ko te uzrādi ? Bet mani māc lielas šaubas , jo tu esi pārāk gļēvs lai uzrādītu īsto adresi . Kad stāvēšu tavu durvju priekšā ( ja tik tiešām tu tur mitinies ??? ) , tu visticamāk rāposi manā priekšā uz ceļiem un lūgsi piedošanu , bet tu savu likteni un nožēlojamo galu esi izvelējies un tur vairs neko nevar labot . Tāpēc vari nepūlēties . Tu tikai sevi pazemo un parādi visiem lasītajiem savu sapujušo dvēseli . Vai tiešām esi tik debīls ka to nesaproti ?! Kāpēc neraksti man uz e- pastu ko iedevu ? Kāpēc tev , gļēvai un zemiskai cūkai , tik ļoti gribās izradīties visai pasaulei ?  Tas pierāda tikai to ka esi psihiski slims . Tu nespēj novērtēt realitāti . Satiecies ar mani , nodauzi man purnu ja vari , un tad lielies cik uzziet . Nevajag lielīties ar to ko gribi vai sapņo izdarīt . Lielīties var TIKAI ar  to ko jau esi izdarījis . 

24.oktobris 2021, 16:06
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Idiot, liec mani mierā, ok? Atpisies, nelaime. Nevēlos runāties ar lopiem. Viss skaidrs?

P. S. ujobok, mana adrese tev ir, brauc un sit mani.  Ak, nevari? Tad žaunu aizver. Kaut kāds šakālēns uz vilku dirsīs... tak dirsti pisies.

24.oktobris 2021, 22:45 (24.oktobris 2021, 22:52 - labots)
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Kurš kuru , nolādētais Beerdrinkers ......kā viņu tur sauc , neliek otru mierā un kurš no mums abiem otram uzpisās ???!  Pēdējie komentāri no citu komentētāju puses šeit bija 13.10. un 14.10.. Pilnīgi piekrītu "evaldam" ka mūsu savstarpējie komenti ir kā "pretīgs murgojums" . Piekrītu arī "arem" : " Straupes abiturienti ...." . Kribu tev muļķim atgādināt un paskaidrot , ka šo divu cilvēku vērtējums no malas attiecās uz mums ABIEM nevis tikai uz mani. Tieši tu man , bet nevis es tev , 22.10. uzrakstīji 2 apvainojošas publiskās vēstules šajā "Forumā" . Ja tev man gribas ko pateikt , raksti man uz e- pastu , kura adresi tev arī iedevu . Kāpec neraksti tur , bet kapēc raksti šeit ? Tas ir tāpēc ka tev gribās izrādīies un savus sūdus rādīt un dot ostīt visiem kam vien var iedot . Tieši tu , bet nevis es , šo debīlo saraksti regulāri atjauno Forumā . Tas vis , kā arī tava nenormālā plātīšanās tieksme liecina par tavu garīgo nepilnvērtību , iepējamo psihisko saslimšanu . Tu te lielījies ar savu garīgo nesatricināmību un ka novedīšot mani līdz psihiatriskajai slimnīcai ?  Bet tavas pēdējās 3 histēriskās vēstules liecina par pilnīgi pretējo . It sevišķi pedējā .                                                                                                       Kad man braukt tevi sist ( vai varbūt kastrēt ? varbūt ietaukotu egles čiekuru tev ānusā iebāzt ? ) , izlemšu tikai es pats . Es noteikti tev savu vizīti iepriekš nepieteikšu un visai pasaulei internetā nepaziņošu . Tādas lietas gudri cilvēki un normāli vīri dara klusējot un nevienam nelieloties . Bet kas jādara , tas jādara ! Pasaule no mēsliem jātbrīvo !                  Pēdējais ziņkārības jautājums - cik ilgi tu jau slimo ar sifilisu un kur to dabūji ? Varbūt Vācijā kādu lētu krievu stacijas prostitūtu izdrāzi ?  Normāla sieviete taču neielaidīsies  ar tādu vīrieša karikatūru kā tu !  Kad atsūtīji sava dzimumlocekļa foto , uzreiz sapratu ka esi slims ar sifilisu . Šī slimība saēd arī smadzenes . Tāpēc arī tavi komentāri un uzvedība ir tāda kāda ir.   JA TEV ĻOTI GRIBĀS MAN KO TEIKT - RAKSTI UZ MANU IEDOTO E- PASTU , NEVIS ŠEIT . 

 

 

25.oktobris 2021, 13:06
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Neinteresē komunikācija ar cilvēkiem, kuri "ietauko egles čiekurus, lai pakaļā iebāzt varētu" :)

27.oktobris 2021, 18:13

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:34

Jaunākās diskusijas