Piedāvāju vērtēšanai šī portāla lietotāja Jura vēstuli.

Marcis

Tevi debilo un infantilo neta mauka tevi pati dzemdeja caur dirsu debila neta driseja, kas publisi apvaino manu mammu.

17.septembris 2021, 18:18
Jelena Sergejeva

Tu jau dalbajob pats viņu apsaukā. Man no visas sirds žēl ir tava māmiņa, ka viņai tāds izdzimtenis radies. 

17.septembris 2021, 19:02
Marcis

Man tavi debili neta murgi jau sen ir pie vienas vietas..

17.septembris 2021, 19:56
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Jurīti, kad ciemos brauksi? Manu adresi tagad tak zini.

Es tev esmu nopircis čupa- čupsus un krēma vafelītes, aš nenoēdīsies:)))

19.septembris 2021, 21:47
Marcis

Beerdrenkers Juris tak ir 100% pederasts ....

20.septembris 2021, 13:24
Jelena Sergejeva

Saproti, kā gribi. Mārcis tagad apdirsa abus.Mārcēn, tas ir apmēram, kā par tavu apdirsto māti. Joprojām žēl un neticu, ka tāds var izaugt, kā Tu. 

20.septembris 2021, 16:39
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Jelena Sergejeva, vot mani viņš noteikti neapdirsa:)))

Par to, ka tāds var piedzimt, un, pat izaugt:) tu redzi- tā gadās:))) fakti ir viņam uz sejas:)

20.septembris 2021, 20:47
Jelena Sergejeva

Saproti mani pareizi. Izlasi viņa sacerējumus un tad iznāk, ka Tu esi Beerdrinker Juris.Es jau ar tiem komatiem mokos, bet te jau pat man, krievu maukai ir par traku. 

20.septembris 2021, 23:32
Marcis

Tu pati neta mauka apdirisi manu mammu..

22.septembris 2021, 21:25
Sarmite Nikitina

Tu visus apdirs,tad nav ko vaimanāt.Arī savu mammu vienīgi tu apdirs,ne citi.

22.septembris 2021, 21:51
Jelena Sergejeva

Mārci, vēlreiz un pēdējo reiz atkārtoju, es Tavu māmiņu neapsaukāju, ja Tu sivēn nemāki lasīt un rakstīt, tās nav manas problēmas. 

22.septembris 2021, 23:55
Māriņa

Pilnīgs ''čau''! Turklāt BVK jau kuro reizi publisko privātu saraksti. Kāpēc tā, kāpēc Juris ne reizi to nav darījis? Kurš tad no viņiem ir mīslis, jautājums retorisks. Nožēlojami, priekš vīrieša, ja neteikt vairāk.

P.S. Marci, ej un nošaujies, tev šajā epopejā nekādi nav vietas.

23.septembris 2021, 23:31
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Māriņa, tu tak ir bezgalstulba. Es Jurītim uzrakstīju savu adresi- Jurītis man savu nē. 

Es Jurīti sist nevēlos, viņš mani neinteresē...bet Jurītis mani grib sist. Bļa, tavs Jurītis ir sūda ujoboks, kurš mētā lētus pontus, jopcik, dod savu adresi, braukšu un sitīšu ! Tas tavs vijeboks Jurītis par saviem vārdiem neatbild!

Teica- dod adresi, būšu klāt! Iedevu. Un? Jurīti, wo, čmo, bist du?

24.septembris 2021, 21:24
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Jurīti,  saņemies tak! Es tev bonbongas aš nopirku:)

25.septembris 2021, 22:16
Māriņa

Vai, kāda BVK bidlam skaista latviešu valodiņa. Lumpenim, kas rej pārējos par viņu gramatiku un pareizrakstību. Viņš nav nekāds ''mans'' - es pat nepazīstu viņu. Toties skaidri redzu, kas par radījumu esi tu. BVK, tu tak esi bezkompromisa debiloids! Ielien zemē un nokaunies, kāds mīslis patiesībā esi. Tik vien kā māki uzbrukt un pazemot sievietes, bet kad darīšana ar vīriešiem, kas tev var paretināt tavus palikušos zobeļus, tad bikšeles pilnas. Tik pilnas, ka piesauci pat visa portāla lasītāju uzmanību.

25.septembris 2021, 23:35
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Jā, Māriņa, tu nespēj loģiski domāt. Un tas tevi nekādā veidā neizdaiļo.

Labi, pamēģini redzēt tikai faktus. Šaubos, ka tev tas izdosies, bet mēģināt vari.

1. Man ir perfekta latviešu valoda, tādēļ es drīkstu atļauties runāt arī žargonā, dialektos, ģermānismos, rusicismos un pat krievu piecstāvīgajā makjernajaa. Es četrās valodās protu runāt. Domāju, tas nav daudz, bet nav arī maz. Vari mani saukt par bidlu un lumpeni, bet lūdzu- tas mani nekādā vīzē neaizskar. Tu neesi spējīga mani aizvainot. Pret mani, kā ar galvu pret sienu. Tikai sevi sasitīsi.

2. Es uzbrūku un pazemoju sievietes? Jocīgs apgalvojums. Es sievietes mīlu un cienu. Bet stulbums man riebjas un stulbumam nav dzimuma. Par sievietēm- ja redzu, ka kāds urla/ urlas uz ielas jebšu sabtransportā uzmācas sievietēm, es nenobīšos, es parādīšu urlām viņu vietu. Neesmu pārliecināts, ka Jurītis arī tā darīs. Vairums cilvēku tādās situācijās nobīstas un neiesaistās. Bet ne es.

3. Par Jurīti. Jurītis vēlas paretināt manus atlikušos zobeļus. Tādēļ uzrakstīju savu adresi- brauc un retini:) Jurītis savu adresi gan uzrakstījis nav- raustās no tā, ka beerdrinkers var atbraukt un spēks nebūs Jurīša pusē. Un pareizi ir, ka Jurītis raustās. Beerdrinkers bija padarmijas seržants Kazahijā, mācīts, lai pretinieku, ne tas, ka nogalinātu, bet izslēgtu iespējami ātrāk. Jurītim pret mani iespēju nebūtu. Eh, vēl divu metru augums un 90 kg dzīvsvars. Bet, kā jau teicu, Latvijā esmu tikai Ziemassvētku atvaļinājumā un manos plānos nekādi neietilpst Jurīša sišana- man viņš neko nodarījis nav, mani viņš aizskāris nav, tieši otrādi- viņš ļauj man par viņu smieties:) Tas ir jautri. Tādēļ Jurītis var neuztraukties. 

Viss skaidrs, Māriņa? 

Jauku tev dienu,

Rodžers 

 

26.septembris 2021, 14:07
Jelena Sergejeva

Rodžer, ir tikai viens jautājums : kāpēc Tu uzskati sevi gudrāku par citiem? Nevar visiem būt viens viedoklis. Ja, Tu uzskati, ka tavējais ir tas pareizākais, tad man žēl tevis. Tā nav bijis un nekad nebūs. 

2.oktobris 2021, 1:09
Māriņa

Jeļena, darīšana ir ar narcisa sindroma apsēsto, turklāt ar hroniska šovinista pieskaņu. Es vairs pat neatbildēšu uz visiem viņa murgiem par vīrišķību, armijas specsagatavotību un spējām izslēgt jebkuru, kas nedzied ar viņu unisonā. Tas ir cilvēks, kas ar autista centību sakārto savus argumentus pa punktiem :) Viņš pat nejūt to, ko dara pats, taču tajā pat laikā pārmet apkārtējiem analoģiskas darbības. Vīrietim jau vecums pāri pusgadsimtam, taču uzvedas kā gražīga meitenīte. Lai kāds nebūtu Juris, viņš ne reizi nav veidojis forumā sarakstes publisku apspriešanu. Nu ko, lai tik plātās, mums jau no tā ne silts, ne auksts.

2.oktobris 2021, 21:01
Jelena Sergejeva

Māriņai taisnība. Nedrīkst visus nolikt vienā plauktā. 

6.oktobris 2021, 2:33
Ulvis

Dīvaini,ka divi cilvēki personiskās attiecības kārto internetā.

7.oktobris 2021, 13:07

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:56

Jaunākās diskusijas