Piedāvāju vērtēšanai šī portāla lietotāja Jura vēstuli.

Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Valdis Dziļkalns bite369@inbox.lv Kam: beerdrinkers.

Čau vecais idiots ! Nu ko neatbildi ? Tu esi nevis vīrietis , nearī normāls cilvēks , bet gan kā lēta mauka kurai vajag paradīt savu dvēseles un miesas striptīzu . Savas rupjības obligāti vajag izrādīt internetā publiski . Šeit jau nav interesanti . Bet tagad par lietu . Vai tava sieva labi sūkā ? Gribu viņai iedot atsūkāt . Ja labi sūkās viņu nesitīšu , tikai tevi . Ja slikti sūkās , padarīšu par invalīdiem jūs abus . Vai tavai sievai lieli pupi ? Atbildi tu vecā sūdu čupa fiksi . Juris .

Vai tam "Jurim" Valdim Dziļkalnam nepiemīt dziļš iekšējais skaistums?

 

11.septembris 2021, 12:47
Marcis

Beidz stresot,jo tas pats Juris man sutija tadus idiotiskus un deblus neta draudus un tagad esam abi neta draugi..

11.septembris 2021, 14:14
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Marci, loģiski, abi tak pediņi esat:)))

11.septembris 2021, 14:44
Marcis

Piedod,bet 100% neemu pederasts un tu ari tads neesi...

11.septembris 2021, 15:25
īpaši stulbs

Beerdrinkers ir mans draugs, bet ar Juri arī neesmu naidā.  Tur viņiem abiem laikam kas privāti neštimmē...

13.septembris 2021, 13:17
Jelena Sergejeva

Juris un Mārcis ir draugi????? Laikam tikai Mārča sapņos, vai arī zemeslode sākusi otrādi griezties. 

 

13.septembris 2021, 19:43
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Es gribu paskaidrot . Tā sauktais Beerdrinkers publiski iedeva man savu e- pastu lai ar viņu vienojos par satikšanos aci pret aci kā vīrs ar vīru lai noskaidrotu attiecības . Es viņam sākumā samērā pieklājīgi atbildēju un gaidīju atbildi . Kā Jūs domājat ko es saņemu ?! Es saņemu krāsainu nofotografētu vīriešu dzimumorgānu un it kā koķetīgu jautājumu : "Nu vai sūkāsi ?" Neviens normāls vīrietis ar kaut ko tādu nav spējīgs samierināties, tapēc jau arī radās šī ļoti naidīgā vestule . Par tādu aizvainojumu vīri parasti nogalina , tas prasa asinis . Es par savām emocijām nelepojos , es saprotu ka tā noladētā idiota Beerdrinkena sieva ( ja viņam tāda vispār ir ? ) ne pie kā nav vainīga , un ja viņa eksistē - tai nabaga sievietei lūdzu piedošanu . Viņa jau tā ir dzīvē smagi cietusi ka viņai ir tik debīls, pretīgs un nelietīgs vīrs . Ja tā padomā , ko tad es tādu sliktu tam dranķim uzrakstīju ka iemantoju viņa naidu un ka viņš nekautrēdamies no sievietēm - komentētājām mani nosauca par pedarastu un piedāvāja sūkāt ( paši ziniet ko ) ? Neko īpaši aizvainojošu ! Es aizrādīju ka viņš patiesībā no psiholoģijas un budisma nesajēdz absolūti neko ! Es psiholoģiski nevarēju izturēt viņa lielīšanos kura jau robežojās ar šizofrēniju . Un es zinu ka tā ir svēta patiesība ko rakstīju . Ja tas Beerdrinkers būtu psihiski normāls cilvēks , viņš ar mani uzsāktu diskusiju e- pastā , kuru viņam iedevu un mēģinātu pieradīt pretējo . Bet es pieklājīgi bez rupjībam un ar pierādījumiem paskaidrotu savu viedokli . Bet šis nožēlojamais vīrelis taču nevar samierināties ka kāds uzdrošinās apšaubīt viņa ģenialitāti un prāta spējas . Ļoti nepatika ka viņu nosaucu par gļēvuli , bet tā vietā lai mani satiktu un sadotu man pa purnu , viņš izrāda visus šitos mēslus publiski svešiem cilvēkiem . Vai tas ir normāli ???  

14.septembris 2021, 1:05
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Marci ! Neta draugi noteikti neesam un nekad nebūsim , bet svinīgi apsolu ka vairāk tevi nelamāšu un neko nedraudēšu . To darīju tikai tapēc ka tu rupji lamāji svešas sievietes rupjos vārdos tikai par to ka tev nepatika viņu komentāri . Esmu sapratis ka tevi nevar labot . Tad kāda jēga terēt laiku un tevi lamāt , draudēt ?! Dzīvē ir interesantākas lietas ko darīt . Piemēram atrast un piekaut nelietīgo Beerdrinkeru . Latviešu valodas gramatiku un pareizrakstību arī nav iespējams tev iemācīt . Tad kāpēc pūlēties ? Paliec sveiks un dzīvo laimīgs ! Manu lamāšanas stafeti pārņems Jelenas kundze. 

14.septembris 2021, 1:18
īpaši stulbs

Es, Juri, arī kategoriski atteiktos sūkāt. Aizsūti to Beerdrikera bildi Marcim! :D

14.septembris 2021, 16:41
Jelena Sergejeva

Mārcis par tādu piedāvājumu tikai priecātos un savas sasvīdušās roķeles berzētu.Nu beidzot kāds čupa čups viņam arī tiks. 

14.septembris 2021, 20:08
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Jurīti, tu mauc šķidro, bet nespēj uz vienkāršu jautājumu atbildēt- manu pipeli pasūkāsi?

14.septembris 2021, 21:18
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

 Beerdrinker , vai tad tava sieva tev nesūkā ? Tas ir viņas pienākums . Es esmu normāls vīrs un par tavu "dāsno" piedāvājumu tev naksies maksāt ar savām asinīm. Savu pipeli šobrīd vari piedāvāt Kašeram ar Miņinu . Varbūt tu viņiem iepatiksies un viņi paņems tevi sava pulkā . Būs grupene . Pēc tam varbūt Kačers tev dos iespēju savu ateju iztīrīt ? Varu sirsnīgi ieteikt ielikt sludinājumu avīzē . Varbūt uz tavas pipeles sūkāšānu "zilie" stāvēs rindā . Vēl kādu naudiņu varbūt nopelnīsi , nebūs tukšās pudeles pa krūmiem jalasa . Pateicoties tavam piedāvājumam visa Latvija redz ka esi negrābjams pedarasts . 

14.septembris 2021, 22:33
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Beerdrinker ! Lai šo jautājumu tu saņemtu labu atbildi mums jasatiekas . Kur un kad ? Uz tik vienkāršu jautājumu vari atbildēt ? 

14.septembris 2021, 22:36
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Jurīti, mēs jau satikāmies. Un tu riktīgi pa purnu atrāvies:)

Es uzvarēju, tu zaudēji.

Es pat zināju to, ka tu publiski taisnoties sāksi:) tu esi prognozējams. 

Redz, tev piemīt ārkārtīgi zems intelekta līmenis, principā, tārps tu esi.

Es par tevi vienkārši ņirgājos, bet rezultatīvi man sanāk. Es tevi smagi aizskaru, es tavu psihi grauju, priekš tevis, esmu naidnieks Nr.1, bet man tu neko izdarīt nespēj:))) Un zini, es turpināšu par tevi ņirgāties- mani vienkārši interesē tas, vai spēšu tevi, dārzeni, līdz psihenei novest:) man domāt, sanāks! 

Par to, ka vēlreiz aicini mani uz tikšanos- tomēr izlēmi manu pipeli pasūkāt?:)))

Eh, idiota gabal. Tu vēlies mani sist, ne es tevi. Tu man neko sliktu nodarījis neesi. Gluži otrādi, tu man jautrību dod:)))

Tālāk domājam loģiski- tu, dārzeni, esi kā saniknots bullis, vēlies mani sisti. Man, savukārt, tu esi absolūti vienaldzīgs. Nu ko tev darīt? Es Latvijā esmu vien Ziemassvētkos un, kā noskaidrojām, tevi sist nevēlos, nav par ko- tu, tārps, mani uzjautrini. Klaunus sist nav pieņemts. 

Jopcik, bet tu gribi mani kārtīgi "pārmācīt"... ko nu darīt...

Labi, man priekš tevis ir viena laba ideja- brauc mani sist uz Vāciju. Pa ko ne?

Lūk, mana adrese- Brenderweg 71, 56070 Koblenz, nu Vācija, protams.

Atbrauksi, varēsi manu pipeli pasūkāt:))) tiks arī tev savs prieciņš:)))

15.septembris 2021, 22:13
Marcis

Tev Beerdrinkers baigas cepums pat izcilu komentaru..

16.septembris 2021, 14:02
Jelena Sergejeva

Mārci, Tev tādus cepumus parasti mutē dod. Tikai nesaki, ka tev nepatīk. Lienes ielā tomēr tevi ir ieņēmuši un atejā laiduši pasaulē. 

16.septembris 2021, 15:12
Marcis

Tu debila neta mauka pakluse ar neta murgiem,un debila neta idiote liec miera manu mammu,kura pati dzemdeta caur dirsu Sergejava..

16.septembris 2021, 17:59
Jelena Sergejeva

Taisnība acīs kož, dupšelēn? 

16.septembris 2021, 18:18
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Marci, tu esi pagalam garlaicīgs, ne tā, kā Jurītis- viņš, vismaz, ir komisks, pasmieties var. Bet tu, kā krievi saka- ne zivs, ne gaļa... Pat nesaprotu to, kamdēļ kāds vispār tev atbild.

16.septembris 2021, 19:47
Jelena Sergejeva

Tu vispār izlasīji, ko sacerēji? Iznāk, ka tava mamma ir dzemdēta caur dirsu. Atvainojos tavai māmiņai,pareizāk būtu aborts. 

16.septembris 2021, 19:51

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas