Pašmāju zvaigznes Trench Mafia Locco un st4rface izlaiž kopīgu dziesmu - ''Vēl, Vēl''

Kristofers

6.augustā ar kopīgu skaņdarbu ir pārsteiguši divi pašmāju reperi no Valmieras - Trench Mafia Locco un st4rface. Viņi klausītājiem nodevuši īstu ballīšu skaņdarbu - ''Vēl, Vēl''. Dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās, kā arī YouTube.

Trench Mafia Locco ir Latvijas mūzikas scēnā ļoti labi zināms vārds. Viņa kontā ir gandrīz 20 skaņdarbi, kuriem ir vairāk nekā 100 tūkstoši skatījumu iekš YouTube platformas. Viņa populārākā dziesma ''Bez Tevis Nevaru'' strauji tuvojas arī miljons skatījumu atzīmei.

Savukārt, st4rface ir pazīstams ar tādām dziesmām kā ''Pilsētas Gaismas'' un ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod''. Viņa daiļrade ir dzirdama reizēm arī Latvijas radio stacijās. Piemēram, ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'' noturējās Radio SWH raidījuma ''Priekšnams'' topā veselus divus mēnešus. Vienreiz tika izcīnīta pat augstā sestā pozīcija šajā topā.

Valmieriešu kopdarbs ir tieši dziesmai šai vasarai un ballītēm, kas patiks jauniešiem. Tas ir melodisks, ļoti skanīgs un kvalitatīvs.

Piedāvājam noklausīties Trench Mafia Locco un st4rface kopīgo dziesmu ar nosaukumu ''Vēl, Vēl''.

www.youtube.com/watch?v=PXAi8tX8WCs

6.augusts 2021, 17:11
īpaši stulbs

Atgādina beduīnu gaudu dziesmas pēc lietus.

7.augusts 2021, 15:34

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas