Kelly Preston izlaiž dziesmu ar nosaukumu ''Fall Again'' - noklausies!

Kristofers

Aktīvi šo vasaru turpina ārzemju mākslinieks Kelly Preston. Viņš savu fanu vērtējumam nodeva savu trešo singlu sovasar - ''Fall Again''. Jaunā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Kelly Preston jeb Preston Strockbine ir pop mākslinieks, dziedātājs, producents un liriku autors, kas nāk no Amerikas. Viņa mērķis ir radīt pozitīvu ietekmi uz pasauli ar savu mūziku. Viņš ir ļoti godīgs un atzīst, ka viņa mērķis ir arī nopelnīt agri vai vēlu ar šo hobiju!

Jaunā un talantīgā mūziķa diskogrāfijā kopā ir, pagaidām, vien trīs skaņdarbi - jaunā dziesma ''Fall Again'', kā arī singli ''Pocket That Money And Run'' un ''I Can''. Visas dziesmas izlaistas šovasar. Lai gan ar mūziku profesionāli viņš nodarbojas samērā nesen (kā to var redzēt), viņam iekš Spotify jau ir izveidojies 800 lojālo klausītāju sekotāju bāze. Iespaidīgi!

Jaunajam mūziķim ir tiešām liels talants un jāsaka, ka viņu gaida lielās mūzikas skatuves. Potenciāls ir milzīgs un viņam atliek vien radīt jaunu mūziku. Ar laiku viņu gaidīs ne vien koncerti un festivāli, bet arī mūzikas topu virsotnes. Dod vien iespēju mūziķa daiļradei un to tiešām nenožēlosi!

Piedāvājam noklausīties jauno Kelly Preston dziesmu ''Fall Again''.

www.youtube.com/watch?v=wHyEBB4gIcE

4.augusts 2021, 22:24

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas