Cīņa pret homofobiem

Aivars

LATVIETI, NESLINKO PARAKSTĪTIES !!!

            Laikraksts “DDD” patlaban atkārtoti publicē fragmentus no pirms teju 20 gadiem apgāda “Vieda” izdotās grāmatas “Homoseksuālisms – cilvēces negods un posts”. Pa šo laiku kopš šīs grāmatas iznākšanas Latvijā daudz kas ir mainījies, un diemžēl, no Normāla Latvieša viedokļa vērtējot, ne jau uz labo pusi. T.s. praidi, kas grāmatā pieminēti vien kā baisa iespēja nākotnē, nu ir kļuvuši par rūgtu realitāti. Kaut cik nopietna pretdarbība tiem bija vērojama tikai pašā to parādīšanās sākumā (skat., piemēram: www.apollo.lv/4936871/praid...puvusam-olam), nu jau vairs pat formālas, simboliskas pretdarbības (piem., piketa veidā) netiek novērotas.  Valdībā jau ilgus gadus Ārlietu ministra pienākumus pilda pederasts, nupat viņam pievienojusies Iekšlietu ministre okupante-lezbiete. Mūsu t.s. nacionāļi, kas vārdos it kā iestājas pret perversijām, draudzīgi sastrādājas ar augstāk minētajiem pretīgajiem tipiem vienā valdībā, lai gan normāls cilvēks ar tādiem radījumiem pat vienā tualetē blakus kabīnē nevēlētos tupēt. Vēl trakāk – praktiski no kosmopolītiskiem sorosītiem vien sastāvošā t.s. “Satversmes Tiesa” esot atzinusi, ka Latvija pastāvot dažādi ģimeņu modeļi, tāpēc arī tā dēvētos “viendzimuma pārus” vajagot aizsargāt un viņu tiesības nodrošināt likumdošanā.

            Kas vēl pagaidām nav noticis – nav kriminalizēta homoseksuālisma kritika (par ko jau tika brīdināts pirms pārdesmit gadiem izdotajā grāmatā). Tomēr pie tā dūšīgi tiek strādāts, analizējot, kā šim nolūkam varētu pārtaisīt Krimināllikuma 78.p. (nacionālā, rasu naida izraisīšana) vai 150.p. (sociālais naids). Pati bēdīgi slavenā Iekšlietu ministre M.Golubeva ir devusi rīkojumu izdomāt, kā varētu ierobežot t.s. “naida runu” un pastiprināt cīņu pret t.s. “naida noziegumiem”, respektīvi, neļaut tautai publiski negatīvi izteikties par seksuālo perversiju piekopējiem.

            Un te pēkšņi kā spožs saules stars melnā naktī uzspīd iniciatīva, ko iesniegusi apvienība “Latvijas vīru biedrība” un kam CVK brīnumainā kārtā neatrada iemeslu to noraidīt un nepieņemt, proti, likumprojekts par grozījumiem Satversmē, kas skaidri norādītu, ka ģimene sastāv no tēva-vīrieša un mātes-sievietes (skat. www.cvk.lv/uploads/files...rozijums.pdf).

Lai šī iniciatīva nonāktu Saeimā, ir jāsavāc vismaz 1/10 daļa balsstiesīgo vēlētāju, t.i., ap 155 000 parakstu. Skaits nav mazs, taču principā pilnīgi realizējams. Kā pieredze liecina, tad divas reizes līdzīgs parakstu skaits ir savākts, lai apturētu izmaiņas pensiju likumā, vienreiz - pilsonības likumā, sevišķi aktīvi ļaudis bija parakstu vākšanā pret VAS “LATVENERGO” privatizēšanu. (Sīkāk to, kādas ir bijušas parakstu vākšanas un kā tās beigušās, var apskatīt šeit: www.cvk.lv/lv/parakstu-v...z-2012-gadam).

            Jāatgādina, ka toreiz parakstīties bija daudz sarežģītāk – vajadzēja doties uz speciālu parakstu vākšanas punktu, kas strādāja tikai dažas stundas dienā un atradās nereti vairāku kilometru attālumā no konkrētā cilvēka dzīves vietas, turklāt vajadzīgais parakstu skaits bija jāsavāc VIENA MĒNEŠA laikā. Un tomēr ļaudis paveica to, ja uzskatīja par svarīgu un nepieciešamu. Tagad augstāk norādītais parakstu skaits jāsavāc GADA laikā, turklāt parakstīties var, neizejot no mājas, vienkārši autorizējoties ar savu internetbanku (reti kuram mūsdienās tās nav) portālā www.latvija.lv un, atrodot vajadzīgo sadaļu “Parakstu vākšana par vēlētāju iniciatīvām” (https://latvija.lv/lv/Epakalpojumi/EP177/Apraksts), pāris minūšu laikā  apliecināt savu atbalstu NORMĀLAI ģimenei, kas diemžēl 21.gadsimta pasaulē vairs nav pašsaprotama lieta.

            Pederastu un lezbu mafija nepārtraukti sludina, ka mūsu politiķi esot lieli “homofobi”, vēl lielāki, nekā tauta kopumā. Te diemžēl viņiem ir taisnība, ja mēs lietojam vārdu “homofobs” tā īstajā, pareizajā nozīmē, proti, indivīds, kas baidās no homoseksuālistiem vai arī baidās pats par tādu kļūt. Vairāk vai mazāk “homofobi” ir visi 100 Saeimas deputāti, nav starp viņiem neviena HOMOHEITA, kas aktīvi un drosmīgi cīnītos pret “zilās sērgas”, kas noteikti nav mazāk bīstama par Korona vīrusu, izplatību. Tādēļ nevaram cerēt, ka kāda no Saeimā pārstāvētajām partijām aktīvi aģitēs cilvēkus parakstīties par piedāvātajam izmaiņām Satversmē, jo, kas to lai zina, nākamajā Saeima droši vien nāksies ar tiem pašiem “rozā un zilajiem” atkal kopā veidot valdību. Šī paša iemesla dēļ nevaram lolot cerības arī uz “neatkarīgajiem” deputātiem, piem., Aldi Gobzemu. Aiz “zilās mafijas” taču stāv Soross, bet vai Gobzems kādreiz kaut ko par Sorosu ir publiski teicis sliktu? Es personīgi neko tādu neatceros. Tāpat netrūkst arī visādu tikumības sargu ārpus Saeimas, kuri gan ir drosmīgi vārdos, bet sašļūk, kad jāapliecina sevi darbos. Lūk, Ainārs Šlesers vēlas atgriezties politikā un Saeimā, piemetis pilnas ļaužu pastkastes ar savu bezmaksas avīzi, viņam gan jau pietiktu naudas samest arī tādu pašu aģitāciju ar aicinājumu tautai parakstīties, bet… bīstami taču “saiet ragos” ar sorosītu mafiju, it īpaši oligarham, var nonākt arī cietumā, Lemberga piemērs to uzskatāmi rāda.

            Un tā, no bagātajiem un pie varas esošajiem nekādu atbalstu mēs nevaram gaidīt, atliek tikai, runāsim bēdīgo patiesību atklāti, finansiāli visai trūcīgais laikraksts “DDD”, varbūt arī “Radio Merkurs”, ko reti kurš klausās, un arī vēl…mēs paši, cienījamie tautieši !!!  Ja katrs garīgi normāls cilvēks, kurš neatbalsta t.s. “netradicionālās ģimenes”, ne tikai pats parakstīsies, bet arī pierunās to izdarīt vismaz 10 citus normālus cilvēkus (arī cittautiešus, arī tādus, ar kuriem viedoklis varbūt pilnībā nesakrīt visos citos jautājumos), tad vajadzīgie paraksti tiks savākti ar uzviju jau līdz pat Jaunajam, 2022.gadam. Un Saeima tad visticamāk, līdzīgi kā gadījumā ar “Latvenergo”, nemaz nesāks rosināt referendumu, bet, redzot tautas nelokāmo gribu, pieņems šo likumu tāpat bez izmaiņām. (Starp citu, VAS “Latvenergo” joprojām privatizēta nav, sadalīta gan ir tikusi.)           

            Savukārt, ja būsim noziedzīgi pasīvi un diennaktīm ilgi sociālos tīklos dirnēt gan varēsim, bet veltīt pāris minūtes, lai ienāktu portālā latvija.lv un parakstītos, noslinkosim, un pat gada laikā šo relatīvi nelielo parakstu skaitu nesavāksim, tad nebrīnīsimies, ka joks, ko “Čikāgas piecīši”, pirmoreiz viesojoties Latvijā 1989.gadā, stāstīja par kovboju, kas gandrīz nošāva dzimtsarakstu nodaļas ierēdni, kurš nebija ar mieru leģitimēt (likumīgi noformēt) viņa piekoptās intīmi draudzīgās attiecības ar savu zirģeli, būs ne vairs rupja anekdote, bet gan rūgta realitāte. Tiem, kas par to nicīgi smīkņā, atgādināšu, ka 1989.gadā nekādi pidaru praidi arī nelikās Latvijā iespējami, kur nu vēl viendzimuma pāru oficiāla reģistrēšana. Pat bēdīgi slavenajam pidaram K.Streipam tādi prieki, droši vien, vēl pat sapņos nerādījās. Laiks diemžēl ir strādājis viņa labā, nevis mūsu. Kas notiks tālāk, ir tikai un vienīgi no mums pašiem atkarīgs !!!

NEBŪSIM ĢĻĒVI HOMOFOBI, BŪSIM DROSMĪGI HOMOHEITI !!!

CĪŅAI UN UZVARAI SVEIKS !!!

03.08.2021.                                                                                                   Aivars Gedroics

 

 

 

3.augusts 2021, 17:35
Kasiog

LGBT rullē viņi ir malači.
Un praidus vajag biežāk.

3.augusts 2021, 20:10
Jelena Sergejeva

Nākamo praidu vajag rīkot stingrā režīma kolonijā. 

3.augusts 2021, 21:46
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Gedroic, tu tak zināms piders esi:))) jopcik, dirsīsi vēl uz savējiem .

3.augusts 2021, 22:01
īpaši stulbs

Noteikti jāparakstās!

4.augusts 2021, 9:59
Jelena Sergejeva

Ir jau darīts, lai visādi pidermārči sevi neuzskatītu par pasaules nabu

4.augusts 2021, 22:53
Ilze

Es neesmu homofobs. Es uz pidariem skatos kā uz slimiem cilvēkiem. Man viņu pat kaut kādā mērā ir žēl.

5.augusts 2021, 11:24
Marcis

Ej tak dirts debilas homofobiskas atejas homosekualims nav slimiba,un toc Covid-19 laika psihiatri pateica 60% tautai ir garigi smezenu traucejumi..

5.augusts 2021, 19:07
Marcis

Un kurs idiots var izdomat tadus slimos murgus...

5.augusts 2021, 19:09
Marcis

Un tu Jelena Segejeva ar savas smirdigas saunas un nepiedirs netu ar saviem neta murgiem..DDDD,,

5.augusts 2021, 19:12
īpaši stulbs

Marcim taisnība. Pat ASV vadošie psihiatri noplātīja rokas un atzina, ka peredastija nav ārstējama. Medicīnas zinātne tiks un tiek galā galā ar HIV, Covidu, bet pret pediņiem tā vēl ir bezspēcīga. Bet zinātnieki strādā galvas nepacēluši....

5.augusts 2021, 19:45
Jelena Sergejeva

Mārci, izlasi kādreiz to ko esi sacerējis. Vienalga Tu esi pediņš. 

5.augusts 2021, 21:08
Jelena Sergejeva

Mārcim vieta kopējā atkritumu bedrē. Skābi pa virsu, lai nelien laukā. 

6.augusts 2021, 20:53
Edmunds Teetis Krievins

marci vari  pasuukaat  praidaa saviem vecaakiem ..mammai Karinjam,teetim Leevviiisukai pidarasam#

 

7.augusts 2021, 13:56
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Pederastija ir ārstējama īpaši stulbais.To sekmīgi ārstē gāzes kamera un giljotīna.Ļoti efektīvi tiek ārstēta Arābu Emirātos un citās islama  valstīs

9.augusts 2021, 8:24
Marcis

Tu debilas neta pederasts nemurgo neta drirsejs,un tadi ar ari pats tavi debilie neta draugi un pedrastijai nav nekadas sakars ar gejiem jo pederastija ir tas pats kas pedofilija un Jelena Sergejava ir veca un stulba lezba un  Edmunds Teetis Krievins debilas vari sev un taviem vecakiem kartigi nosukat debieli neta driseji.

9.augusts 2021, 18:18
Marcis

Un tev debalajam idiotam Aivaram Gedrocam pat tadu iniciativu un taviem homofobiskiem murgiem ir tikai vieta Tvaika iela 2 psihiatrikaja nodalas palata bez interneta piesleguma.

9.augusts 2021, 18:25
Aivars

Mārcim diez vai vērts ko ieteikt, viņam smadzeņu galvā nav, bet tiem, kas grib uzzināt, kas ir pederastija, pedofīlija...utt., lai lasa J.Zālīša grāmatas.

9.augusts 2021, 19:03
Marcis

Man ir pie vietas tas gramatas,ja tev interese kas ir pederastija un pedofilija paskaties Wikipedia..un garais penteris un tavu homofobiskie slimie murgu un Latvija 50% tauta ir neitrala pret LGBT un 25% ir par un 25% pret LGBT..

9.augusts 2021, 23:11
Marcis

Un tu debilas Edmuds Teetis Krivins pederasts tak fitre savu bazaru var pats nosukat sev, saviem vecakiem,savai sievai un saviem berniem aborta atlieka no savas debilas mates..

10.augusts 2021, 0:11

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas