Pašmāju mākslinieks st4rface nāk klajā ar dziesmu ''VIŅA''

Kārlis

27.martā, ar jaunu dziesmu klajā ir nācis pašmāju mūziķis st4rface jeb pilnajā vārdā - Reinis Aumeisters. Jaunais singls ar nosaukumu ''Viņa'' ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Šis gads mūziķim ir, pagaidām, bijis ražens. Šis ir jau ceturtais skaņdarbs šogad un ar katru dziesmu - statistika aug. Pirms nepilnām trīs nedēļām viņš izlaida dziesmu ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'', kas ir, pagaidām, straujāk augošais viņa skaņdarbs un vienīgais viņa radītais darbs, kas skan arī Latvijas radiostacijās.

Dziesma ''Viņa'' ir par attiecībām un par to kā reizēm sieviete attiecībās spēlē velna lomu to nevienam neapzinoties. Reizēm vajag pieņemt lēmumu ar prātu nevis sirdi, lai dzīvē viss sāktu nokārtoties.

Piedāvājam noklausīties st4rface jauno dziesmu - ''Viņa''.

www.youtube.com/watch?v=MdunLqLfy4o

27.marts 2021, 16:16
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Ak kungs - atkal Reinis no Pampāļiem uzstājas ar savu kārtējo tizlumu! Reinis neļauj saviem video (ne Man nevajag vēl vienu piedod, ne Dušas seksam pievienot negatīvus komentārus, negatīvos izdzēš, pats pieraksta klāt 30 komplimentus - wow, malacis! Foršs gabals! Ej nost - šis ir labais, bet tu vari vēl labāk! 1 h laikā skatījumu skaits pieaug par vairākiem tūkstošiem no 17 skatījumiem pirms 1 h, visi negatīvie komenti (16!!!) pazuduši, ei, čalīt, tu pats sevi zemē iegremdēsi, virsū uzaugs zāle, to apspīdēs saule un tu tad atkal būsi dzīvs, jo tev tak traki patīk Cojs, vai ne? Es tev pieliku komentu pie tavas jaunās VIŅA "copy-paste no stulbā Man nevajag vēl vienu piedod un Dušas sekss = aborta atliekas no kaut kā, ko pats Reinis nezina vairs, no kā, špikoja no Coja un Līviem, tagad špiko pats no sevis un kļūst tikai aizvien stulbāks, fuck. Redzēs, cik ātri šoreiz slavenais ST4FANCE - VIŅA - YouTube, 2021. 27. martā, ievietots pirms 1 h, jau 108 skatījumi, 21 īkšķītis uz augšu, 2 uz leju, kad gribēju pielikt uz leju, izlēca, ka nu vairs ir tikai viens dislike, 3 komenti - st4rfance: Paldies visiem par atbalstu. Tapšanas procesā ir klips, kuru jums nodošu jau pavisam drīz. Esmu gatavs jūs pārsteigt! (divi pozītīvie, neviens negatīvais - pirms 1stundas), kāds tommythekiid nokomentējis (pirms 1 stundas): ...klausoties labu mūziku vienmēr  uznāk zosāda... tev tas sanāca, gj bro (arī pirms 1 stundas), kāds Rodrigo Ozols: One love man + 4 sirsniņas, bet augšā virs komentiem pašreklāma - 1,83 tūkst. subscribers, mans negatīvais koments ar niku Aija A tagad iznāk kā otrais un pirms 1 sekundes - redzēs, cik ātri Reinis šoreiz to izdzēsīs, čalim baigi veikli pirkstiņi, ka tikai labo rociņu pārāk nesamoka, naktī vēl var savajadzēties. 

27.marts 2021, 17:44 (27.marts 2021, 18:24 - labots)
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Aiz dusmām nupat visus Viktora Coja gabalus noskatījos, kas turpat pa labi redzami - gan pleilistu ar 50 dziesmām, gan Kukušku(72 miljoni skatījumu pirms 7 gadiem), gan Zakroi za mne dvjer, ja uhožu (21 miljons skatījumu pirms 11 gadiem), gan Grupa krovi. Turpat arī foršiņā francūziete Alizee - Moi...Lolita (30 miljonu skatījumu pirms 2 gadiem) un viņas J'en ai marre! (17 miljoni skatījumu pirms 2 gadiem). Ja es kaut ko te nesaprotu, tad tikai to, kāpēc Reinis pats nesaprot, kāds nožēlojams un zemisks tārps viņš ir.

27.marts 2021, 18:44
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

nu vecit izbeidz, pat jake paulam labak sanak

28.marts 2021, 13:45
Vālodzis Balodis

Ko Jūs mums cenšaties pateikt, shoifajanu? Es iegāju linkos, kas sadrukāti pie visām str4fance dziesmām - sorī, kaut kādā kopējā mesidžā tā arī neiebaucu. Vai tas būtu sekotāju skaits, kas jašaskaita kopā pie visiem linkiem???

24.aprīlis 2021, 14:31

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:19

Jaunākās diskusijas