Mūziķis st4rface laiž klajā jaunu dziesmu ar nosaukumu ''Shower Sex''

Kārlis

2020.gads tuvojas izskaņai, bet latviešu mūziķis st4rface (īstajā vārdā Reinis Aumeisters) tikai uzņem apgriezienus izlaižot vēl nedzirdētus skaņdarbus. Nu tautas klausījumam ir nodots singls ar nosaukumu ''Shower Sex''. Tas ir pieejams visās mūzikas strīmošanas platformās.

19 gadus vecais mūziķis šogad ir paspējis izlaist daudz skaņdarbu. Vairāki singli un pat viņa debijas albums ar nosaukumu ''59/61''. Albums iznāca šī gada 19.septembrī un kopš tā brīža jaunu dziesmu nav no viņa iznācis. Taču, tikai līdz šim brīdim...

Jaunais skaņdarbs ar nosaukumu ''Shower Sex'' nav viņa tipiskais žanrs un dziesma. Ja parasti mūziķis izlaiž vairāk hip-hopa un R&B tipa dziesmas, tad šī dziesma ir vairāk roka, melodiskā hip-hopa un pat nedaudz popmūzikas apvienojums. Šāda tipa mūziku varētu izlaist tādi mākslinieki kā Machine Gun Kelly vai Juice WRLD.

Šāda kvalitāte Latvijā ir reta un vēl iepriekš nedzirdēta. Ja mūziķis būtu jau slavens mākslinieks no Amerikas, tad dziesma noteikti būtu mūzikas topos. Dziesmai ir lieliska melodija, lipīgs piedziedājums un ļoti kvalitatīvs pirmais un otrais pants. Lieliska dziesma! Jāpiemin, ka šī dziesma jau pirms tam internetā noklīda un maza daļiņa bija dzirdama jau iepriekš.

Jāpiemin, ka jaunais mūziķis sācis sadarboties arī ar jauniem producentiem, kā arī izmēģina jaunu studiju. Dotajā brīdī viņš sadarbojas ar Latvijā plaši pazīstamo latviešu YouTube zvaigzni jammetti.

Izrādās, ka mūziķim ir gatavi un top jau nākamie gabali un pavisam drīz tos varētu dzirdēt jau viņa fani un visi mūzikas cienītāji. Lai vai kā - atliek vien gaidīt un redzēsim ar ko mūs pārsteigs jaunais un talantīgais mākslinieks.

Piedāvājam nobaudīt st4rface jaunāko meistardarbu ar nosaukumu ''Shower Sex'', kā arī aicinām piesekot viņam sociālajos tīklos, lai uzzinātu vairāk par mūziķa gaitām.

31.decembris 2020, 20:45

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas