Žēlīgie latvieši nelaiž Saeimu

Normunds Grostiņš

Sakarā ar Centra partijas uzsākto referenduma procedūru Saeimas atlaišanai internetā parādījies varas algotu vai varas propagandas apmuļķotu “žēlīgo latviešu” bariņš, kuri saka - esošie strādā slikti, bet neesot jau alternatīvas, tāpēc jāpacieš nekompetence, augstprātība, korupcija un jebkuri murgi arī turpmāk...

Pirmkārt, alternatīva, protams, ir. Vajag vēlēt nevis solītājus, bet cilvēkus, kas sevi labi parādījuši 30 gadu laikā.

Bet minimums - ar parakstu www.latvija.lv/pv vismaz lieciet varai sevi cienīt. Citādi vara izturas pret tautu kā pret kājslauķi. Turklāt esam ierosinājuši turpat www.latvija.lv/pv vēl vienu referendumu - Saeimas deputātu skaita samazināšanu no 100 uz 50, ietaupot vismaz 250 000 mēnesī. Ja saeimu atlaiź, visas nākamās būs labāk audzinātas, vairāk domās par tautu. Vai arī izlidos ar referendumu tāpat kā 13. Saeima.

1.maijs 2020, 12:16
Malda Freiberga

Skaidrs, ka jāsamazina deputātu skaits, to algas un katru mēnesi atliks 1 miljons Valsts attīstībai. Tauta ir iebaidīta jau PSRS laikos, pēc tās izjukšanas un vēl šobrīd nezin ko likt vietā, jo tie kas negrib zagt un iedzīvoties tur nonākot, tie nereklamējas nekur. Tie vienkārši ir jāatrod iekš Tautas vidus, kuri ir ieguvuši augstākās izglītības Politikas novirzienos un izprot tautas prasības un vēlas tās piepildīt.

2.maijs 2020, 21:03
Gundega Saulīte

Kurš iztulkos, ko, lūdzu, nozīmē virsraksts?

3.maijs 2020, 19:18

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:06

Jaunākās diskusijas