Cik patiesībā ir saslimušo ar Covid-19 Latvijā?

Toto

 Katra diena iesākas ar ''svaigas'' statistikas atspoguļošanu medijos par saslimušo skaitu Latvijā.

 Katru dienu komentāros lasām, ka tas viss ir meli, valdība slēpj patieso skaitli utt. Lasām rakstus par pētniekiem, kas noliedz oficiālos skaitļus.

 Kāpēc būtu jāslēpj patiesība? Lai skaistāk izskatāmies uz pasaules fona, lai pieprasītu miljonus seku likvidēšanai no ES fondiem, lai cilvēkiem uzspiestu totālu kontroli utt.?

 Šodien pasaulei  ir vienalga  kā katra valsts atsevišķi izskatās, miljonus ES dalīs tāpat, kontroles iespējas jau sen pastāv, neatkarīgi no zemādas čipu neesamības. Kas saprot, kā strādā mūsdienu tehnoloģijas, to zina.

Kas mainītos,  ja šodien būtu 29, nevis 9 saslimušo? Nekas.

Ja kopā būtu  55 mirušie, nevis 5? Nekas...

Kā tas ietekmētu ikdienas dzīvi, vai mainītu ikdienas paradumus? Nekādi.

 Kur rodas aizdomas par datu nepatiesumu?  Atstāsim sazvērestību teorijas tiem, kam tās tuvākas, bet paskatīsimies, ko dara mūsu pašu ''valdnieki''.

 Oficiālā atbilde, sākumā, par slimnieku skaitu konkrētā novadā bija: Tikai tad, kad saslims vairāk par pieciem vienā novadā!? Kāpēc?! Vai mēs esam tikai slaucami lopiņi?

 Novada vadības jautājumam par slimnieku dzīvesvietām, atbilde ir: Datu aizsardzības likums neļauj! Sākšoties raganu medības!

Tās gan sākas, ja cilvēki nezin kas un kā notiek patiesībā, kā to jau pierādīja viduslaiku notikumi, kad cilvēkiem patiesību noklusēja, vai to nezināja.

 Ja ciemā kāds ir saslimis, tad to ātri atšifrē,  slēpj to valdība vai nē, vienīgi rodas mieles par ''valdnieku rīcību''. Pašvaldībai nav iespējas rīkotis, jo baumas nevar būt pašvaldības darbību virzītājs.

 Tikmēr citur katrs pretimnācējs tiek uztverts ar aizdomām! Vai veselības ministrei tas liekas veselīgi, vairot nevajadzīgu stresu cilvēkos? Pietiek jau stresa domājot par iztikšanu un maksājumiem krīzes laikā, kurai gals atrodams vienīgi kafijas biezumos…, ja pat LB vadītāja prognozes mainās līdzīgi laika prognozēm. Un ne uz to labāko pusi. Cilvēks grib zināt, jo no tā atkarīga viņa veselība un pat dzīvība. Izdzīvošanas instinkts ir pats spēcīgākais instinkts, bet liekas, ka valdība to vēlas apkarot! Neziņa rada tikai un vienīgi baumas! Ja nu tas kaimiņš ir to 1 līdz 50 skaitā? Tā aizdomīgi kāsēja un velkas uz veikalu...

 Vai mūsu valdības komunikācijas stilam jābūt Padomju valdības līmenī: Jums nekas nav jāzina, mēs visu kontrolējam?

 Nedomāju gan, cilvēki ir saprotoši, ievēro gan pašizolāciju, gan higiēnu, nevienu pie kāķa nevilks, neatkarīgi no daža valdības locekļa domām par tautas intelekta līmeni. Nu ja nu vienīgi uzvārds sakrīt ar ''tautā iemīļota un slavena'' mūziķa uzvārdu...

 Beidziet mūs uzskatīt par muļķiem, jo jūs nākat no mūsu vidus un neesat ne ar ko labāki, tikai tāpēc, ka jūs ievēlējām! Vai tomēr paši esat gatavi raganas dedzināt?

 Sāciet runāt un neslēpt to, ko nu galīgi nav vērts slēpt, aizbildinoties ar muļķīgiem noteikumiem.  Mēs ievēlējām arī pašvaldības un arī tām ir tiesības zināt, kas notiek viņu novadā. Tāpat, kā vēlētājiem. Mēs visi esam vienā laivā, tad airējam visi kopā, nevis katrs pa savam, līdz Covid mūs šķirs...

Patiesība, lai cik slikta tā nebūtu, ir daudz labāka par klusēšanu.

Tad Melu Teorijai mazāk būs ko darīt.

21.aprīlis 2020, 15:05
Vests

Redzi Toto,varētu jau informāciju par saslimušajiem publicēt,bet padomā kā būs ja pats saslimsi un sēdēsi karantīnā ar visu policijas uzraudzību.Un vecais labais kaimiņš no tevis izvairīsies kā velns no krusta.Pirmais šajā portālā brēkalēsi par personas datu izpaušanu.

21.aprīlis 2020, 18:01
Elisa Meijere

Ļoti pareizi, mums jseko līdzi. Cik zināms citās valstīs ir tāpat. Es gan laprāt zinātu vairāk par saslimušajiem un mirušajiem. PIem. Kādas hroniskas slimības bija. Par to kur inficētie dzīvo. Daudzdzīvokļu mājās tas ir sevišķi svarīgi.  Un pareizi, ka jaizvairās, lai visi domā ko grib. Cilvēkiem, kā rāda prakse, ir atšķirīga apziņas pakāpe, ne jau visi ir izglītoti, vai domā par otru. Tepat komentāros ir daudz skeptisko un bravūrīgo.

Saslimušie var būt arī alkoholiķi, vai cit degradēti elementi, kas var braukt ar sabiedrisko, vai apgrābstīt veikalā preci.

22.aprīlis 2020, 12:04
Andis Persidskis

Kad nebus ko rit tad viss bus pie d...s. Pasi blaveji vilksies lauka un mekles savu tevu pardotas zemes

 

22.aprīlis 2020, 19:59 (22.aprīlis 2020, 20:01 - labots)
Vērotājs

Protams ka saslimušo un izslimojošo ir daudz vairāk. Pagājusā gadā ar plaušu karsoni viņsaulē aizgāja darba biedrs, pats izslimoju ar 39,6 C 2 dienas drudzī, gandrīz nemaņā. Vajag vekt vairāk test, arī antivielu analīzes, Testi tagad nav dārgi, līdz 5$. Tā kā plēst no cilvēkiem 80 eiro, tā ir laupīšana.

22.aprīlis 2020, 23:40
Andris Ozols

mazāk zināsi, labāk gulēsi utt.

24.aprīlis 2020, 20:30
Johns Doo

Veelvienai melnai aitai ir aizdomas kad sunis straadaa kopaa ar cilveeku :)))))

Tu jau atbildeeji uz sevis uzdoto jautaajumu 3rindkop. Latvija censhas tikai zeel kad ne tautas labaa.

Tautas kapitaals???, Investicijas Cilveekaa???? - Nee!!! Neesam dzirdeejushi. Tagad liels iespeeju laiks, jaasaprot, jaapacieshaas. Kungiem arii eest gribaas. Iespeejams driiz "Zigu" visi metiisim :PPPP

Mysophobiajas iipasniekiemtaadiem kaa Vesmai un Elitaj noveelu pasizoleeties pagrabaa uz 5-6 meeneshi un netrauceet citiem dziivot. Eedat bietes lai pietiktu asins visiem testiem.

 

 

 

 

 

 

24.aprīlis 2020, 23:03
Alegers

Patologs aplūkojot mirušo slimnīcā prasa galvenajam ārstam : kādu diagnozi rakstīsim?

Ārsts atbild: protams, Covid-19

Patologs: bet viņam ir 10 šautas brūces!

Ārsts: nekas, pieraksti, ka tās ir blaknes....

16.maijs 2020, 15:14
īpaši stulbs

Pie mums te, Jēkabpilī, nav neviena slimā.

18.maijs 2020, 14:44
īpaši stulbs

Ne jau visi cilvēki, Antonius, bailēs no vakcīnām labi apmaksātu darbu mainīs pret slotu. Protams, sētnieka darbs arī ir vajadzīgs, bet nav jau arī tik daudz vakanču.

19.jūlijs 2021, 6:19
Saulīte Andris

NAV RUNA  PAR  BAILĒM NO VAKCĪNAS  --  RUNA IR PAR NEVAJADZĪBU  --  ----   VAKCĪNU SARS SĒRGĀM NEVAJAG--     SAUSA ATLIKUMA NAV  NO VAKCĪNĀM --IR DRĪŽAK POSTĪJUMI  BLAKUS  JOMĀS----  IR BEZJEDZĪGI CENSIES Lai  miršanas  apliecībā  neieraksītu   nekošerīgo  kovid 19   bet   miršaNAS APLIERCVĪBU IZRAKSTĪS TIKPA āttri ja ne ātrāk  ---un preenzijas un miršnAS DIAGNOZI PĒC VAKCĪNAS PIESAKA 4-5 CITAS   DIAGNOZES  ----   PIDEDRASU  PREENZIOJAS NOTERIKT  KAD KĀDAM MIR VAI NEMIR UN DIAGNOZES AĻAU VAI AIZLIEGT  ---nekā cia kovidfignā nav

19.jūlijs 2021, 11:06
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

'' kovids plosās'' jau gadu,bet pat līdz šim nezinu  nevienu kovida mirušo.3 paziņas it kā bij '' slimi'',2 no tiem  bij vispār slimojot kā veseli(pat neizskatijās slimi,laikam briesmīgais bezsimtomu kovids),bet 1 bij kaut kas līdzīgs gripai 2 nedēļas.Paziņam kurš it kā pēc ārstu teiktā bij kovids un no tā mira kovida īstenībā nebij, jo viņa sieva teica,ka miris no dzeršanas,aknas nestrādāja vispār,bet papīros tika noformēts,ka miris no kovida.Lohotrons muļķiem.

20.jūlijs 2021, 17:03
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

pret AIDS 40 gados vakcīna nav radīta,visiem pokuj a pret kovidu 3 mēnešos izstrādā,ražo bez problēmām tūkstošiem tonnu un visiem dur par velti,sak  mirstiet no jebkā tikai ne no kovida,atbrauksim pat uz mājām ,ielaidīsim laimes žļurgu plecā un pat samaksāsim naudu.

20.jūlijs 2021, 19:41

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas