Cik nozīmīga Latvijai ir pāvesta Franciska vizīte?

Andris Vilde

Interesanti cik valsts maksas kad ieradīsies pareizticīgo patriarhs Kirils? 

14.jūlijs 2018, 6:17
Itamārs Toledano

Manuprāt, tur nav nekā interesanta. Nevienam makā neviens eiro no tā neiekritīs, vai Kirilam maksās tūkstošus vai miljardus.Ne mēs zinām,ko kuram maksā, ne mēs ko zināsim, un mēs no tā labāki nepaliksim,  ja arī ko zinātu.

15.jūlijs 2018, 1:37
Andris Vilde

Gribētu redzēt kā Pāvests skūpsta asfaltu,jeb prezidenta kājas 

16.jūlijs 2018, 2:16
Tautas balss

Cilvēks aiz savas seklās un vulgārā ziņkārības GRIB redzēt daudz ko. Ja Dievs viņam būtu prātu devis, visupirms lūgtu Tam līdz vizītei dzīvam un veselam palikt.

16.jūlijs 2018, 13:32
Marga Diteriha

Tikpat vajadzīgs šis apmeklējums, kā zivij lietussargs.

 

19.jūlijs 2018, 8:27
Itamārs Toledano

Zivij vai astoņkājim, nudien, lietussarga nevajag, bet muļka mugurai runga - pašā laikā! Tā mums Svētie Raksti māca.

19.jūlijs 2018, 12:10
Sandra Harmonija

Latvijai  pāvesta FRanciska vizīte - Viņš mums varētu iedot SVĒTĪBU ,MIERU- KĀ HIMNĀ  DIEVS SVĒTĪ LATVIJU!!!!    LAI APCIEMO MŪS, IEPAZĪST LATVIJU, APRUNĀJAS.

Pasaka kādu gudru domu. 

20.jūlijs 2018, 0:28
Itamārs Toledano

Pāvesta vizīte ir valstiski svarīgs notikums. Tas nav tā, ja -teiksim- Vējonis viesotos Jaunkaledonijā vai Sahārā.

20.jūlijs 2018, 10:19 (20.jūlijs 2018, 10:20 - labots)
daiko

pie dirsas to pāvestu ar visu dziesmagrāmatu..smerdelis !!

23.jūlijs 2018, 0:13
Tautas balss

Pie dirsas atrodas tas SMERDELIS, kas šādus ''daiko'' izdirzdams laida pasaulē.

23.jūlijs 2018, 2:22
Latvian pagan

Pāvests Francisks, īstajā vārdā Horhe Mario Bergoljo, Latvijai nav vēlams. Manā pasaules uztverē kristietība ir vien biznesa modelis. Pietam visai agresīvs biznesa modelis. No ezotērikas viedokļa kristietība ir ciešanu kults. Vai latviešiem to vajag? Vai ir jēga iekšā  kristietībā grūzt savu naudu, laiku un citus resursus? Es domāju, ka nē. Romas pāvests parāda, cik viegli krievijas naudiņa spēj aizmiglot prātu. Vatņiks kleitā Latvijai nav vajadzīgs. 

Turklāt Dievu un Dieviešu ir visai daudz. Bez rabīna Jēzus Kristus un kristiešu Dieva var iztikt. 

22.marts, 20:21
Latvian pagan

Latvija ir Latvju Dievu zeme. Dieva Pērkona zeme. Dievietes Māras zeme. Dievietes Laimas zeme. Un vel citu Baltu tautu Dievu un Dieviešu zeme. 

22.marts, 20:23
daiko

šis ar nav pediņs )???  tad jau rinks ar šo labi sapasēs..Rinkam kak raz vīrs vajadzīgs..

22.marts, 21:55
NAMEDA

Pāvests un visa baznīcas superlierkulīga būtība man nepienemama, bet šis Vellers gan pavestam iekabina  gan prata, aspratības un informetības un arī godprata,logiskuma ziņa - 

https://www.youtube.com/watch?v=-gGKOYg1lNM  

Kolēgi teica, ka Aleksis jau par to rakstījis,bet neko neatradu - viss pačibējis?

22.marts, 21:57
Latvian pagan

Man kristietība nekad nav patikusi, jo tā ir sistēmas uzspiesta. Respektīvi, darbojas pēc principa "tikai tā un nekā savādāk". Bet cilvēks ir brīvdomīga būtne. Un ja cilvēks nevar pats radoši izpausties un pieņemt dzīvē kaut kādus sev saistošus lēmumus, tad vai no šādas dzīves vispār ir jēga? 

Eiropā pašlaik politeisms kļūst aktuāls pagānisma/neopagānisma formā. Asatru. Druidrisms. Vikka. Hellēnisms. Ridnovirstvo. Dievturība/Romuva. Un šis pagānisms/neopagānisms pēc būtības ir bezmaksas. Dievu un Dieviešu bildes var bezmaksas lejupielādēt no interneta un izdrukāt. Elkus – Dievu un Dieviešu fiziskus atveidojumus – var brīvi un lēti nopirkt. Citreiz var pat dabūt 3D skici bezmaksas, lai pēcāk pats varētu izdrukāt ar 3D printeri. Lai gan manā pasaules redzējumā, bronza/dzelzs, māls, koks ir labāki materiāli par dažnedažādajām plastmasām. Bet tādā gadījumā pieaugt arī cena. 

Svētvietu var ierīkot savā privātīpašumā. Ja ir savs mežiņš un zeme 2 ha platībā, tad pavisam ir lieliski. Var uzstādīt svētakmeni un Dievu/Dieviešu elkus savā mežā. Kur problēma? Tas, protams, maksās naudu. Toties sirdsapziņa būs tīra, ka nav nepadarītu darbu. 

23.marts, 12:24

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas