Ēģiptes viesnīcas ieteikumi

Ilze Lasite

Labdien! Skatos, ka tagad daudzi piedāvā iespēju jau tagad pavasarī sauļoties Ēģiptē Sarkanās jūras pludmalēs. Pašlaik skatos piedāvājumus pie Novatours un man radās divi galvenie jautājumi - kura pilsēta tad tomēr ir labākā Hurgada vai Šarm? Un cenu ziņā krāsu atšķiras viesnīcas 1. līnijā un 2. Tāpēc pieļauju labu viesnīcu, kura nebūs tik tuvu pludmalei. Ko varat ieteikt no savas pieredzes? Bērnu mums nav, līdz ko animācija un bērnu klubs neinteresē :) Ir svarīgi, lai būtu kvalitatīvs ēdiens un tīrs numurs :) Paldies!

12.aprīlis 2019, 11:46
Nellija Ko

Iesaku Sharmu. Eģiptē galvenais nav tīrs viesnīcas numurs, bet gan, cik labs ir koraļļu rifs jūsu viesnīcas pludmalē. Labās viesnīcas maksā labu naudiņu, un tas ir tikai normāli. Iesaku Stella di Mare, Fanara resort, Sonesta club. Tajās esmu bijusi, un tās ir foršas. Teikšu gan vienu: es LV tūroperatorus neizmantoju, visur braucu tikai caur Vāciju, jo mūsu cenas daudzreiz ir pilnīgi nepieņemamas.

13.aprīlis 2019, 20:52
jokis

Bijam Egipte februari miskaste pirms 10g bij vel daudz maz turistiem ekskursijas un viesnicas ar konfortu tagad viss ir aizlaists nebutiba  vairs nemuzam turp nebrauksim

19.aprīlis 2019, 23:35
Kristaps Kent

Iesaku Sharmu. Biju pēdējā brīža ceļojumā ar https://vrktravel.com/

Fantastiska pieredze.

14.maijs 2019, 3:01
Elisa Meijere

Baron Resort Sharmā, fantastiska viesnīca ar lieliem nr. vairāki baseini tsk, ar jūras ūdeni, vairāki restorāni, pat vakariņās zviedru galds ar modernu virtuvi, ļoti garšigi arī brokastis. Visu dienu animatori piedāvā dažādas nodarbes, gan pieaaugušajiem, gan bērniem,- vingrošana, ūdens āerobika, ūdens voljbols, joga. Laba masāžiste pēc turku saunas. Vispār viss super. Bijām marta sākumā, laiks bija ap 25, vakaros vēss. Gandrīz viss personāls runā gan angliki, krieviski, daži franciski. Turpat viesnīcā labs juvilierveikals, var notīrīt, salabot vai uztaisīt pēc pasūtījuma savus zelta izstrādājumus. Shuttle bus ved uz centru un atpakaļ. Viesnīcai sava pludmales zona, gan iiet grūt,i jo akmeņaina, bet, ja no mākslīgajiem moliem, kas speciāli izveidot,i tad ok. Silti iesaku, laba atpūta, par samērā lētu naudu.

21.maijs 2019, 13:11
Iveta

Hurgada vai Sharms, tas nu gan, kas kuram labāk patīk. Ja vēlas eiropiskāk, tad Sharms, bet ja tuvāk arābiem, tad Hurgada. Piemērs Latvijā, Majori, Dzintari - Sharms, Tūja, Salacgrīva- Hurgada. Domāju, ja jau izvēle ir uz Ēģipti, tad tuvāk arābiem.  Viesnīcu noteikti 4* jo zemākās pilnas ar odiem. Ieteikšu viesnīcu izvēlēties Hurgadas centrā, lai vakaros bez Tax. izmantošanas, var izbaudīt ielu dzīvi.

27.maijs 2019, 15:30
Jānis

Vai variet ieteikt caur kādu Vācijas saitu labāk izvēlēties? 

12.jūnijs 2019, 17:28
Daina Laudere

car kadu Vacijas saitu ir labaak

28.jūnijs 2019, 13:58
Dainis Soms

 Sveiciens! Es biju tieši tādas dilēmas priekšā...abās vietās bija būts...Beigās uz Emirātiem aizlaidu, cena stipri līdzīga toties attieksme cita, civilizēta...neviens tirgitājs virsū nrbāžas, cilvēki laipni, biju Sārdžā...līdz pludmalei ved...vispār Ēģipti vairs redzēt negribu...

26.augusts 2019, 14:17
Lana Leistmane

Sveiki!Bijām viesnīcā Hugardā Sunny Days.Man ļoti patika,ka pirmā līnija pie jūras.Jā varbūt numurā bija kāda  krāsu nobružāta mēbele,bet mums galvenais bija pēc iespējad vairāk  visu apskatīt.Tīrība numiriņā super.Gan dvieļus ik dienas gan gultas veļa nomainīta.Viesnīca liela,vairāki kompleski.Staigā ,kur vēlies.Man ēdiens ļoti garšoja,ja nu nav kāds supet izlepušais....bet īpašu pateicību gribu pateikt viesnīcas administrācijai un apsatdzei,kas manu nozaudēto telefonu operatīvi atrada.

 

 

10.aprīlis 2023, 23:42

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas