Nenormāls prieks par jauno paaudzi!

Dana

Teikšu godīgi, līdz šim rītam biju diezgan skeptiski noskaņota runājot par jauno paaudzi, bet šorīt Ziedot.lv FB lapā uzgāju ierakstu par burgeru ballīti pie rehabilitācijas centra POGA. Sāku skatīties kas tas par pasākumu un aiz pārsteiguma biju sēdus! Izrādās 13 gadīgs jaunietis ir aizsācis labdarības akciju Pipars Pogai. Šis jaunietis ir blogeris un youtuberis. Viņa blogs www.pipars.lv un youtube kanāls ar tādu pašu nosaukumu. Viņš ir izveidojis akciju kurā iesaistījis daudzus Latvijas youtuberus un tie ir apvienojušies, lai kopā savāktu līdzekļus puisītim ar veselības problēmām. Es noskatījos akcijas video tas ir šeit un apraudājos!

Zemāk apskatāmi citu youtuberu video. Mani pārsteidz fakts, ka izrādās mūsdienu jaunieši nav tikai sevī iemīlējušies indivīdi un datorā sēdētāji, bet spēj arī paveikt labas lietas uz kurām brīžiem nav spējīga valsts un mēs pieaugušie. Es zemu paklanos šī jaunieša priekšā un uzskatu, kamēr ir šādi cilvēki, mūsu valstij ir nākotne!

2.septembris 2018, 10:23
Tautas balss

NENORMĀLS PRIEKS ir PLĀNPRĀTĪBA, jo arī tā NAV NORMA. Nenormālibas sekas ir allaž letālas, un tās ceļš uz trako namu ved. Priekam būtu jābūt NORMĀLAM, lai tā sekas nebūtu traģiskas.

2.septembris 2018, 13:57
Tautas balss

NENORMĀLS PRIEKS cilvēku sagāna un par to liecina Svētie Raksti.

2.septembris 2018, 13:58 (2.septembris 2018, 14:06 - labots)
Elijah

to Dana.

Nu nesaki godīgi, jo tagad visi MELODAMI saka - teikšu godīgi jeb atklāti sakot, un NEVIENS nesaka - neteikšu atklāti; godīgi neteikšu! Tā kā, dzirdot ''teikšu godīgi'' tūlīt ir skaidrs, kāds sāks melot un nav ne mazākās ticības PATEIKTAJAM.

2.septembris 2018, 23:48 (2.septembris 2018, 23:49 - labots)

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas