Cukura lieta...

Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Debilais bezsmadzeņu nacistu smerdeli plukata atkritum derģneerāt, tu neievēro PAT ELEMENTĀRAS UZVERDĪBAS NORMAS. ATGĀDINĀŠU FAKTU - JA TU NEIEĀCĪSIES0 UZVESTIES, TEVI PIESPIEDĪS TO IZDARĪT, JA NE AR LABU TAD AR SLIKTU, BET PAR LIKUMIEM, NAIDA RUNĀTĀJ ANTISEMĪT NACISTU ATKRITUM, ATGĀDINU TEV KĀ ANALFABĒTAMTU ESI ZEM PALIELINĀMĀ STIKLA. UN TU BEZSMADZEŅU NACIST BRAVŪRAS ŠOVMENĪTI IZMIUSUMĀ RAUDĀDAMS NOŽĒLOSI, KA SAPINIES AR NACISTIEM UN KĻUVI PAR DEĢENERĀTU, ES TEV APSOLU. BĻAUJAMO CAURUMU AIZVĒRI, NACISTU PABIRA? 

24.marts 2019, 21:31 (24.marts 2019, 21:41 - labots)
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Ko neievēro nacistu provokators debilais bezsmeadzeņu kvekšķis plukata gedroics.Protams, elementāras uzvedības normas un portālu lietošanas noteikumus, bet ne par to stāsts. Tātad,nacistu plukata, fakti sakauj tavus debilos nacista melus. 1. Totalitāro režīmu noziegumu attaisnošana un noliegšāšana. 2. Naida runa (antisemītisms, bet ne tikai). 3. Lamāšanās sabiedriskās vēietās (debilais bezsmadzeņu nacist, arī tas ir pārkāpums un nekas, ka administratīvs.) TĀ KA AIZVER SAVU BRAVŪRĪGO NOZIEDZNIEKA RĪKLI, ŠAJĀ STRĪDĀ TU, NACIST, ESI SAKAUTS DIVREIZ - PIRMO REIZI, KAD TIKA ATMASKOTI TAVI NACISTA MELI, UN OTTREIZ, KAD TU PĒC ZAUDĒJUMA STRĪDĀ SARĪKOJI HISTĒRIJU. GRIBI TE KĀDU NOBIEDĒT AR SAVU VARENO DEĢENERĀTA BALSI? NEIZDOSIES,NACIST, ES NE TĀDUS VIEN PADIBENES ESMU REDZĒJIS. AIZVERIES, SAKAUTAIS NACISTU MELI?

 

24.marts 2019, 21:40 (25.marts 2019, 12:47 - labots)
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Cukura lietā ir pielicis punktu pats nacistu padibene deģenerāts tikai saukāties spējīgais histērijas šovmenis deklasētais elements gedroics, parādot, ka debilisms, histērija un huligānisms ir viņa vienīgie ''argumenti.'' Ja nepietika, padibene - saņemsi vel.

24.marts 2019, 21:43
Aivars

Jā, vari bļaut, cik vien gribi, stulbais mērkaķi, bet Cukuru neviens vairs nedrīkstēs saukt par noziedznieku, un drīzāk gan jādrebj būs tiem, kas viņa vārdu nelietīgi valkās turpmāk. Tā kā iedzer kādas nervu zālītes un ej čučēt !!!

24.marts 2019, 23:53
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

CUKURS IR NOZIEDZNIEKS Tātad tā - vai nu kāds nacisma apoloģēts te iemācsies uzvesties vai arī viņu iemācīs. Es domāju, patīrīs to cūkkūti, ko viņš te atstājis. Portālos pastāv noteikumi un tie ir jāievēro.

Par lietu - ja cilvēks ir beidzis savas gaitas šajā pasaulē, labi vai slikti, tad vislabākais, ko darīt, ir vismaz likt mieru viņa pīšļiem un viņa vārdam, nevazāt to pa prokuratūrām - pēc cilvēka nāves lieta vai nu tiek beigta vai netiek sākta - nespekulēt, nerīkot deģenerātu bļaustīšanās šovus, netracināt viņa tuviniekus ar tukšām cerībām un histēriski neuzbrukt visiem, kas domā pretēji. Bļaujot un saukājoties tu, ekstrēmist, neko nepierādīsi, tikai to, ka esi pastulbs ekstrēmists, un iegūsi tikai ienaidniekus tev to vajag? Un pat ja tu netiec notiesāts, vai tev ir patīkami skaidroties ar prokuroriem vai lidot ārā no portāliem? CUKURS IR NOZIEDZNIEKS

 

25.marts 2019, 4:06 (25.marts 2019, 4:26 - labots)
Aivars

Lūk, par tādiem apgalvojumiem tev, smirdīgais vepri, gan var nākties atbildēt pēc LKL 157.panta! Man ir sakari ar Cukura radiniekiem, es ar viņiem noteikti sazināšos! Cukurs nevienu žīdu nav nogalinājis, bet vairākus izglābis, tas aprakstīts gan Šābertes, gan Pučes grāmatā. Un arī šeit, starp citu... www.latvietis.lv/index.cgi?action=7&id=3607

25.marts 2019, 11:48
Aivars

Mjā, tu vari doties uz Tjumeņu un pēc MOSSADA parauga likvidēt tur paslēpušos omoniešus, atļauju! :) Vairs ar tevi nestrīdēšos, tavus murgus pārsūtīšu Cukura meitai, lai viņa lemj, kā uz tiem reaģēt, varbūt pateicību izteiks tev! :))

25.marts 2019, 13:54
Aivars

Sajucis tu esi galīgi un neatgriezeniski !!! :)

25.marts 2019, 16:32
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

CUKURS IR NOZIEDZNIEKS Nu, neatgriezeniski jukušais nacist? Tā arī neiedosi man Cukura meitas adresi? Un, protams, neaizvērsies arī, kaut gan jau divas reizes bļāvi, ka to darīsi? :D CUKURS IR NOZIEDZNIEKS

25.marts 2019, 17:43
Aivars

Klau, bet tavējiem vēl trakāks "obloms", Millers nespēja Trampam neko piešūt!!! Ārpŗats, tas ir vēl briesmīgāk kā Cukuru attaisnot! :)))

25.marts 2019, 18:24
Aivars

Labi, labi...dzer zāles un ej guēt !!! :)))

25.marts 2019, 18:47
Teva Vards

Tos icekus jau sen vajag nolikt pi vietas!

6.aprīlis 2019, 19:44
Lidija Gulbe

Par Cukuru ir skaidrs, Bet par kadiem nopelniem Braallu kapos apgllabati Usakova vecaaki? Vai kaads to var pateikt? Kas vini tadi ir un kadus varondarbu veikusi?

6.aprīlis 2019, 21:36
dzintra

Ušakova vecāki ir apglabāti Meža kapos nevis Brāļu kapos.Nelikumīgi,pa blatu.Viņi bija padomju kolonisti un nekādu nopelnu viņiem nebija un nevarēja būt.Bet Gedroica kungam paldies par rakstu!Bet tas "dzēstais lietotājs"ir slims histēriķis.Ja būtu vesels,tad varētu pret viņu griezties attiecīgās iestādēs par gānīšanos un neslavas celšanu,bet ,ja ir nepieskaitāms,tad nav vērts tērēt laiku un enerģiju.

7.aprīlis 2019, 15:44
Aivars

Nebrīnīšos, ja tas izrādīsies bēdīgi slavenais pidarmots Dzidzis Melbiksis !!!

8.aprīlis 2019, 21:35
Ina Fominova

Skatoties no CIVILIZEETAAS, pie kuras Latviju pieskaitiit kljuust arvien gruutaak, pasaules skatu punkta - piedodiet, prokurors, iespeejams, var pieraadiit,ka personiigi H.Cukurs nevienu zhiidu nav noshaavis, bet tajaa pashaa laikaa vinjsh atziist, ka H.Cukurs bija iestaajies Araaja komandaa ??? Par to tagad vinjsh izrokams un ierokams Braalju kapos ??? Kas, juus tur Latvijaa, visi praataa esiet sajukushi ?  Tad jau tur buus vieta tieshaam arii tiem omonieshiem, kuri NEVIENU nenogalinaaja ? Staljinu droshi vien, ka arii varees ierakt, jo pats jau diez vai vinjsh kaadu nogalinaaja ?  

Rietumeiropaa liidz shim briidim cilveeki nesaprot un sarunaa izvairiigi noveersh acis, kad saruna ievirzaas par kaashkrustotajiem karogiem un vaacu formaas teerptiem viiriem Riigas ielaas. Jo, JAA, bija taadi laiki, bija taadi apstaaklji, cilveeki bija spiesti, dazhs labs arii paarlieciibas peec atradaas legjionaa, bet vienu gan vajadzeetu saprast - to var atziit, to var saprast, bet tas NAV, AR KO LEPOTIES.  Latvijaa, diemzheel, lepojas ar to, noliedz Salaspili, pat liidz tam, ka taa gluzhi vai profesionaali tehniskaa skola bijusi.  Jas kas, virs visaam vaacu koncentraacijas nometneem bija uzraksts ARBEIT MACHT FREI, bet taas NEBIJA darba nometnes...  

Savu vietu Latvijas izcilo cilveeku viduu Herberts Cukurs ir zaudeejis, iestaajoties Araaja komandaa. Tikai iestaajoties. Jo ir atzinis sho komandu par labu esam. Viss.

5.maijs 2019, 13:14 (5.maijs 2019, 13:37 - labots)
Aivars

Klausies tu, moskaļu kuce, komandē savā PaRašā, bet te piever ciet savu maujamo, kamēr ar sūdainu mietu neesi no Larvijas iztriekta!

9.maijs 2019, 20:46
Imants

4.marta Elihasa bībeles melu citāts saglabāts, jo gana žīdisks mosad attaisnojums.

Izdzēsts manis citētais. Kātad ļaudīm uzzināt - īstenību? 

19.maijs 2019, 20:22
Uldis Kims

Gedroicu derētu pakratīt DP viņš nav labāks par Cukuru, iedod tik tādām ieroci rokās. Kā  viņš pats par žīdiem izsakās. Cik viņam šmaiseru šķūnī  norakts. 

 

 

 

 

21.maijs 2019, 0:59
Rolands Savickis

Cepas ap Cukura k-gu,bet aizmirsuši Zviedrijas valdību kura pēc kara izdeva Krievijas čekistiem tūkstošus Latvijas strelniekus apšaušanai.

21.maijs 2019, 10:50

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas