Cukura lieta...

Aivars Gedroics

 

VAI H.CUKURA LIETĀ BEIDZOT TIKS PIELIKTS PUNKTS ?

Tas nu ir noticis – pēc gadiem (faktiski – gadu desmitiem) ilgas izmeklēšanas beidzot atradies prokurors, kurš oficiāli paziņojis – nav pierādījumu, kas liktu uzskatīt izcilo pirmskara Latvijas lidotāju Herbertu Cukuru par kara noziedznieku. (Skat., piemēram, www.diena.lv/raksts/viedok...mumu-14214965) Uzslavējot prokuroru Monvīdu Zelču par pieņemto  principā, protams, atbalstāmo lēmumu, nepatīkamas mieles gan atstāj šī paša cilvēka taisnošanās, ka vispār viņš jau nenoliedzot Cukura līdzdalību Arāja komandā (arī pats H.Cukurs to nebija noliedzis!) un neiebilstot pret to, ka ir cilvēki, kuri uzskata par vajadzīgu Cukura kungu nosodīt (ko mīlēt un ko nīst, vienmēr ļaudis ir izvēlējušies paši, un prokuroriem tur nav un nevar būt nekādas daļas), taču ar savāktajiem pierādījumiem nepietiktu, lai varētu izvirzīt H.Cukuram apsūdzību gadījumā, ja viņš vēl būtu dzīvs…tāpēc prokurors nolemj lietu izbeigt. Šādi izteikumi rada iespaidu, ka prokurors Zelčs varētu būt saņēmis politisku pasūtījumu un nu jūtas nelaimīgs, ka nav spējis to izpildīt… Bet, lai nu kā, lēmums ir pieņemts, cik saprotu, pārsūdzēt to neviens negrasās, tātad tas, ja vēl nav, tad vistuvākajā laikā stāsies juridiskā spēkā. Un tad paliek jautājums – vai H.Cukura lietai līdz ar to tiks pielikts punkts?

Atbilde skan – nē, līdz tam gan vēl ir ļoti tālu. Pirmkārt, beidzot jārealizē tas, ko mēs mūsu izcilajam lidotājam sen esam parādā – viņa mirstīgo atlieku pārapbedīšana Brāļu kapos. Un te, kā redzams, šķēršļu tiks likts daudz un dažādu; bez tiesu darbiem, visticamāk, šī lieta atrisināta netiks. Kā jau redzams no augstāk minētās hipersaites satura, Rīgas pieminekļu aģentūras vadītājs G.Gailītis Cukura pārapbedīšanai piekrišanu taisās prasīt, cita starpā, gan no Aizsardzības, gan no Ārlietu Ministrijas, kuras mājas lapā joprojām rēgojas nekaunīgi meli par Cukuru, un nedomāju, ka tie tiks dzēsti arī pēc prokurora Zelča lēmuma stāšanās spēkā. Tā kā sorosietis-pederasts E.Rinkevičs tiek uzskatīts par neaizstājamu Ārlietu ministru, kuru atbalsta arī t.s. “nacionāļi”, tad skaidrs, ka meli par Cukuru vismaz viņa ministrēšanas laikā paliks spēkā, un nekādu atļauju Cukura pārapbedīšanai viņa vadītā ministrija nemūžam nedos. Savukārt Aizsardzības ministriju vada tikpat liels draņķis, “naturāls” sorosietis Artis Pabriks. Šīs abas ministrijas darīs visu iespējamo un neiespējamo, lai traucētu Cukura pīšļiem ieņemt pelnīto atdusas vietu.

Protams, mūsu saziņas līdzekļi arī malā nestāv. Sorosiešu angažētie žurnaļugas un pseidovēsturnieki (īpaši te izceļas divi tipi – Kaspars Zellis un Uldis Neiburgs) turpina gāzt dubļus uz Cukuru galvas, apgalvodami – ja jau viņš mašīnas remontēja un ieročus tīrīja, tad viņš tik un tā ir līdzvainīgs, pat, ja nevienu žīdu pašrocīgi nenošāva. Pēc šādas loģikas gan prasītos sodīt arī visus čekas autoparka apkalpotājus, kā arī visus dzelzceļniekus, kuri piedalījās vilcienu sastāvu formēšanā iedzīvotāju deportēšanai uz Sibīriju, taču to šie “gudrinieki” nez kādēļ nepieprasa. Interesenti var noskatīties pārraidi “Kultūršoks”, kurā kāds nekaunīgs žīds un divi “šabezgoji” (cionisti tā dēvē ļaudis, kas nepieder pie viņu sugas, bet tai pat laikā gatavi realizēt viņiem izdevīgu politiku) polemizē ar Herberta meitu Antineu, augstāk minētos argumentus izmantojot par pamatojumu, kāpēc viņas tēvam nedrīkstot ļaut dusēt Brāļu kapos (https://ltv.lsm.lv/lv/raksts/22.02.2019-kultursoks-vai-herbertu-cukuru-parapbedis-rigas-bralu-kapos.id152182/?utm_source=draugiem.lv&utm_medium=say&utm_campaign=post_1827550664). Jāatzīst, ka cienījamā Antineas kundze izskatījās bāli uz viņu fona, cita starpā pat nepajautāja, ar kādām tiesībām Izraēlas specdienesti bez izmeklēšanas un tiesas zvēriski nogalināja viņas tēvu, vai MOSSADs tagad būtu prokurors, tiesnesis un bende vienā personā visā Zemeslodes teritorijā?  

Lūk, te mēs nonākam pie nākamā jautājuma – vai pēc šī prokurora slēdziena spēkā stāšanās varēs saukt pie atbildības arī Cukura slepkavas? Mani atbilde ir šāda – arī bez šī slēdziena to varēja un vajadzēja darīt, jo cilvēkam (vienalga kādam, labam vai sliktam) likumīgi atņemt dzīvību var tikai ar spēkā stājušos tiesas spriedumu, ja konkrētās valsts likumdošana paredz tādu soda mēru kā nāves sods. Un pat, ja tiešām viss, kas aprakstīts Antona Kincles grāmatā “Rīgas bendes nāve” (rakstniekiem-fantastiem līdz viņa līmenim būs grūti aizsniegties) par Cukura it kā paveiktajiem briesmu darbiem būtu taisnība, arī tad viņu neviens nebūtu devis tiesības brutāli ‘nolinčot”, kā to izdarīja MOSSADa darbinieki. Tātad, diskusijas par šo jautājumu it kā būtu nevietā. Taču tūlīt pat gan jāatzīst, ka diemžēl daudz kas jau ir nokavēts. Kopš H.Cukura brutālās slepkavības ir pagājuši jau 54 gadi, ļoti iespējams, ka noziedzīgās pavēles devēji un izpildītāji jau ir velna parauti uz viņsauli. Un, pat, ja kāds no viņiem vēl ir dzīvs, viņi noteikti savu vainu neatzītu, tāpat Izraēla viņus neizdotu, pamatojoties kaut vai uz to, ka lietā jau ir iestājies noilgums. Tātad, laikam par Cukura slepkavu reālu likumīgu sodīšanu diemžēl ir jāaizmirst. Taču mēs varam un mums noteikti vajag pieprasīt no Izraēlas valsts kompensāciju par mūsu valsts izcilā pilsoņa nekrietno un nelikumīgo noslepkavošanu. Domāju, mazākā summa, ko mēs varētu pieprasīt par MOSSADa rīcību, ir vismaz VIENS MILJONS dolāru vai eiriku, šo valūtu vērtības praktiski neatšķiras. Ja mums būtu normāls Ārlietu ministrs un daudz maz Latvijas nacionālās intereses aizstāvēt spējīga Saeima, tas sen jau būtu izdarīts. Līdz šim gan mēs, šķiet, paši KAUNĒJĀMIES no tā, ka bija mūsu tautā tāds cilvēks, kas Izraēlas specdienestiem traucēja un tika nolemts iznīcībai. Cita starpā iesaku palasīt mūsu tautas “drauga” F.Gordona ne tik sen publicēto rakstu “Kāpēc novāca tieši Cukuru?”! (http://www.la.lv/kapec-novaca-tiesi-cukuru), kurā viņš izklāsta savu versiju, kāpēc tieši Cukurs, nevis kāds Arājs vai Vagulāns tika izvēlēts par “upura jēru”. Cita starpā iesaku pievērst uzmanību tam, ka Gordons neizsaka ne mazāko nožēlu par notikušo un, protams, pat neieminas par nepieciešamību Izraēlai atvainoties un izmaksāt Latvijai kompensāciju. Tas stiprina manī pārliecību, ka kļūdās tie, kas uzskata šo žīdu par Latvijas draugu, par tādu drīzāk būtu uzskatāms žīds Stomahins, kurš allaž ir atbalstījis Latvijas dekolonizāciju un pašlaik izcieš sodu cietumā arī par tām publikācijām, kurās ir aizstāvējis Latviju un latviešus.

Bet ko mēs, vienkāršie ļaudis, varam darīt, lai taisnība Cukura lietā reiz tomēr triumfētu, ja jau mūsu varturi mums nedomā šajā cīņā palīdzēt, bet drīzāk gan traucē un traucēs arī turpmāk? Atbilde ir skaidra – pie katras iespējas popularizēt savus uzskatus, ka Cukurs ir nevainīgs un pelnījis tikt godināts, bet par viņa noslepkavošanu ir jāsaņem kompensācija. Un, manuprāt, sākt vajadzētu ar piketu pie Izraēlas vēstniecības katra gada 23.februārī (cik zīmīgs datums, lieku reizi varam vilkt daudzu vēsturnieku jau atzīmētās paralēles par t.s. “Armijas dienas” saistību ar Purima svētkiem). Žēl, ka šogad tāda piketa nebija, manuprāt, to vēl varēja pagūt pieteikt uzreiz pēc prokurora Zelča lēmuma publiskošanas. Katram no mums var pārmest, kāpēc tas netika izdarīts, tomēr, domāju, ka visvairāk to būtu pamats prasīt no paša H.Cukura radiniekiem, daudzi no kuriem patlaban ir pārcēlušies uz dzīvi Latvijā. Un, protams, visām sabiedriski-politiskām organizācijām, kuras sauc sevi par “nacionālām”…

 

LAI TAISNĪBA AUGŠĀMCELTOS, PAR TO IR JĀCĪNĀS !!!

CĪŅAI UN UZVARAI SVEIKS !!!

 

24.02.2019.                                                                                            Aivars Gedroics

24.februāris 2019, 17:34
Elijah

Vēl paliek Pastarā Tiesa, uz kuru VISI dodas, un KAS visiem saistoša, un kur katrs saņems PĒC NOPELNA vai nu GODU vai SODU. Arī AUGŠĀMCELSIES visi, vieni tāpat GODAM, citi tāpat SODAM.

Un viss ir SASKAITĪTS un PIERAKSTĪTS: kas TEIKTS, un kas DARĪTS, un ne zilbe nav pazudusi, un pazust NEVAR, jo šo pasauli radot, Dievs to tieši tādu ir iekārtojis, un smejies vai raudi, NEVIENS neko MAINĪT nevar un nespēj.

Mēs nezinām, kur būs Cukurs - ellē vai paradīzē, bet mēs varam NOJAUST, kur būsim mēs paši, jo ZINĀM, KĀ esam sev nolikto laiku virs Zemes vadījuši: vai krietni un godīgi, vai ļauni un nelietīgi.

Bet Radītājam Vienam vien gods un slava pienākas: par dzīvību, ko mums deva, par cerību, kas ļāva mums godam savas dienas vadīt un piepildīt!

28.februāris 2019, 19:03
Imants

Aicinājums - derīgs/vajadzīgs.

Citiem vārdiem: Svarīgi visiem ZINĀT! Valsts ierēdņi - MOSAD - bandā - veica - ri-tuāl-slep-ka-vī-bu - iedzīvošanās nolūkā - vadoties pēc Talmuda (Vecā derībā - 2. Samuēla 12. 31.) - nozāģēja kājas un lietoja āmuru. Un paši slepkavas uzrādīja upura atrašanās vietu, lai izskan pirms balsojuma. VFR - parlamentā gaidīja balsojumu, kas ietekmēja Izraēlas izredzes izdīkt kādu miljardu lielāku "sāpju naudu no" VFR.  Miljardu arī jāprasa no Izraēlas - sāpju naudā dalīties.

4.marts 2019, 4:09
Elijah

2.Samuēla 12.,31.

Un to tautu, kas atradās pilsētā, viņš novietoja pie zāģiem, pie dzelzs akmeņu kaltiem, pie dzelzs cirvjiem un lika tiem strādāt ķieģeļu cepļos...

Kaut kas līdzīgs, kas latviešiem UK.

 

4.marts 2019, 14:46
Valdis Freimantāls

Paldies Aivaram Gedroicam par labu un vajadzīgu rakstu!

Katram latvietim ir jāraksta šādi raksti. lai atjaunotu Latvijas godu un tautas labklājību!    

6.marts 2019, 15:14
Tautas balss

Kas vienam LABS un VAJADZĪGS, tas otram POSTS un NELAIME.

Ka gan ar rakstiem var atjaunot kādam GODU (kas ir gods, un kas no tā ir PAĒDIS vai DZĪVS?), un kā ar rakstiem atjaunot kādas tautas LABKLĀJĪBU, ja rakstu autors pārtiek no mesliem un no dvēseles izkārnījumiem, un citiem tos mēģina kā kaut ko ģeldīgu IESMĒRĒT?

Vai LABKLĀJĪBA no Dieva nenāk, un vai tā nav JĀLŪDZ, nevis, kaut ko rakstot gaidīt, kad maize no debesīm kritīs, kā to ISRAĒLS savulaik sagaidīja?

7.marts 2019, 23:19 (8.marts 2019, 14:30 - labots)
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

1. Uzvilka SD formu. Jau ar to pietiek, lai būtu pamats VISMAZ MORĀLI viņu nosodīt, bet fiziski tiesāt vairs nav iespējams. 2. Visas mūsdienu versijas, vai viņš būtu vai nebūtu notiesāts un ar kādu sodu, ir spekulācijas un der tikai uzkāršanai uz nagliņas kādā šaurā telpā, nu jūs paši sapratāt... Pie tam ''prokurors'' atklāti TĒLO NEZINĪTI, bet tas ir ļoti riskants paņēmiens - debatēs ar pretējās puses pārstāvjiem tādus nezinīšu tēlotājus nolidzina ar zemi, nežēlīgi izsmej un vēl nolamā, ja ar labu nesaprot, kad jāpārtrauc zaudēts strīds. Un vispār prokurors nevar reizē būt arī advokāts, kurš aizstāv apsūdzēto, un tiesnesis, kurš nosaka vainas pakāpi. 3. PSRS viņu noteikti būtu notiesājuši, tur varēja notiesāt jebkuru.  Ko darītu civilizētās valstīs? Izraēlā noteikti tiesātu un, visticamāk, atzītu par vainīgu. Es domāju, ka viņš pats to apzinājās, tāpēc arī bēguļoja. 4. Slepkavu komandas dalibniekam nav vietas starp ierakumu vīriem, lai guļ, kur aprakts, un nebojā Latvijas zemi. 5. Gedroics var saukāties kā grib, bet es viņu pašu uzskatu par provokatoru. Ja leģiona piemiņas dienā taisnība ir mums - mēs pieminam ierakumu vīrus un tas, ka viņi bija pretējā pusē, nav noziegums - tad noziedzīgas organizācijas (SD) dalībnieka pārvešana uz Latviju var būt tikai mēģinājums pakaitināt starptautisko sabiedrību, un Gedroics var lamāties, kamēr mute sausa, viņš vienmēr ir bijis provokators un viņam vēl uz krusta uzrakstīs '''Te guļ provokators.'' 6. Šis ir mans brīva pilsoņa viedoklis, kuru izteikt atļauj Latvijas Satversme. Es nezinu, kā vārdā un par kādu samaksu runā Gedroics, es runāju pats savā vārdā un daru to bez maksas, pie tam vēl pats apmaksāju datorlaiku.

21.marts 2019, 21:31 (21.marts 2019, 23:00 - labots)
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Un, protams, ja trollim  nav ko teikt par tēmu, jāstrīdas par beztēmu! Dzelzceļnieki ikdienā nestrādā represīvā aparāta vajadzībām un vispār var paši nezināt, kam vajadzīgs vilciena sastāvs, viņiem pateica sagatavot tik un tik vagonus uz rītdienu, viņi arī sagatavoja. Es nedomāju,ka viņiem kāds atskaitās par to, kādu kravu un uz kurieni vedīds vilciens, viņiem tā ir nevajadzīga informācija. Bet nevar nēsāt SD formu un nezināt, ar ko šī organizācija nodarbojas. Starp citu, gan Gedroics, gan viņa pieminētais prokurors pārāk bieži neko nezina un te ir divas iespējas. Vai nu jūs, mīļumi, melojat, bet tad jums iestājas atbildība par melošanu, vai tiešām esat nezinīši, bet tad uzrādiet ārsta izziņas (un tad jūsu viedoklis zaudē vērtību).

Piedāvāju šo jautajumu atrisināt, sarīkojot TV debates starp diviem pretējo pušu speciālistiem un noskaidrot faktus. Debates būtu ierakstāmas un ieraksts pārdodams veikalos vai par maksu apskatāms kādā mājas lapā. Esmu gatavs maksāt par šo ierakstu kā par labu filmu. Šīs debates vienreiz un par visām reizēm izbeigtu ķīvēšanos un beidzot noskaidrotu, kuram taisnība, kurš melis, bet kurš vēl arī angažēts melis. Protams, meli nebeigtos - bet būt pieķertam melim un spītīgam muļķim ir daudz grūtāk nekā nepieķertam melim.

21.marts 2019, 21:40 (21.marts 2019, 23:07 - labots)
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Verners Melderss bija izcils lidotājs iznīcinātājs, ass, nekad nav bijis saistīts ar SD, BET. No vācu gaisa spēku vienības nosaukuma izņēma viņa vārdu, jo viņš Spānijas pilsoņu karā bija piedalījies uzlidojumā Gernikai. Kā iznīcinātājs. Tas nozīmē, ka viņa uzdevums bija grozīt galvu uz visām pusēm un nenogulēt republikāņu iznīcinātājus, ja tie parādītos. Normāla kaujas pavēle, prastais iznīcinātāja darbs. BET uzlidojums Gernikai tiek vērtēts kā iebiedēšanas akcija. (Starp citu, neesmu dzirdējis, ka pēc kara tiesātu kādas puses lidotājus.)  Tāpēc mūsdienu Vācijā uzskata, ka Meldersa vārdam nav vietas kaujas vienības nosaukumā. Varbūt vācieši brauc grāvī - bet vai tas attaisno mūsu braukšanu otrā?

21.marts 2019, 21:45 (21.marts 2019, 23:07 - labots)
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Ar kādām tiesībām Izraēlas specdienesti bez tiesas...? Ar šofera, Gedroic, ar parastām šofera tiesībām. Pastāstiet, kā jūs tiesāsiet cilvēku, kas bēguļo un atrodas citā valstī? Sūtīsiet viņam tiesas pavēstes? Bet viņš šīs pavēstes izmantos kā tualetes papīru. Tālāk ko? Bezspēcībā noplātīsiet rociņas? Nederīgs variants. Kādi vēl varianti? Varbūt tas, ko izvēlējās specdienesti, arī bija vienīgais? Slepkavam ir jāzina, ka viņam pat Argentīnā zeme deg zem zem kājām, ka viņu pat Buenosairesā atradīs. Mans padoms - nekļūstiet par Kremļa noderīgo idiotu, bet, ja jūs tāds jau esat - beidziet par tādu būt.

21.marts 2019, 22:51 (21.marts 2019, 22:58 - labots)
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Un vēl viens padoms, Gedroic. Netēlojiet viszemākās šķiras antisemītu, kurš pats sevi apsaukā kaut kādos vārdos, kuros neviens ebrejs viņu nav saucis un kuri varbūt pat dabā neeksistē, bet pēc tam vaino ebrejus. Pārāk daudz faktu jūs nezināt, pārāk daudz naidīgu vārdu mētājat. Bet naidīgi vārdi ir tāda nejauka būšana, kas var lidot abos virzienos... :D

Sevišķi, ja jūs pats sevi uzskatāt par politisku aktīvistu, atbildiet uz tādu jautajumu - kā jūs rīt runāsiet ar cilvēku, mēģinot panākt viņa atbalstu, ja šodien būsiet saukājies? Nedomājat tik tālu? Bet vajag. Cilvēks no mērkaķa atšķiras ar spēju domāt.

 

21.marts 2019, 22:56 (21.marts 2019, 23:03 - labots)
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Starp citu, Nirnbergas tribunāla spriedumā SD ir atzīta par noziedzīgu organizāciju. Bet mūsdienu prokurors pat aptuveni nevar novērtēt, kā būtu tiesājuši pēc kara pavisam citos laikos un citā valstī, piemēram, tai pašā Izraēlā. Un mēs zinām, kāds absurda teātris var būt mūsdienu prokuratūra vai tiesa. Piemēram, Kononovu gandrīz attaisnoja, Tā ka aiz ausīm un pakaļkājām ir pievilkta visa jūsu ''argumentācija''.

Nav arī skaidrs, kāpēc jūs pārsteidz fakts, ka Gordons nejūt līdzi savas tautas slepkavam. Mani nepārsteidz, Gordons tikai tā var spriest. Mani pārsteigtu, ja Gordons rakstītu ko citu. Vai jūs pats justu līdzi Ježovam, Višinskim, Berijam, Jagodam vai vismaz Kononovam? Ko? Ak nē? Tad kāpēc prasāt, lai Gordons darītu to, ko jūs nedarāt? Ak mums kāds ir bijis izcils lidotājs? Es ne mirkli nešaubos, ka Lavrentijs Paličs Berija bija izcils vīrs un tēvs, paraugpilsonis, ideāls kolēģis, kulturāls ēdnīcā, pieklājīgs uz ielas un vispār zelta cilvēks... Tikai tas viņa kantoris pārvelk svītru visām viņa labajām īpašībām, lai kādas tās būtu? 

Un vēl, Gedroic. Kādam ir jābūt cilvēkam, lai vispār sapītos ar slepkavu komandu? Puslīdz adekvāts cilvēks izskrietu no turienes, riebumā vemdams, vai paķertu ieroci un sāktu šauties viens pret visiem. Jā, un vacieši nevienu tur ar varu neturēja. Tātad pats piekrita. Un pastāv taču elementāra loģika - ne vienmēr ''mēs'' būsim tie varenie šāvēji, var pienākt diena, kad šaus ''mūs''... Kādam šī diena pienāca Argentīnā. Tuvinieki sēro? Be to var darīt klusībā, bez starptautiskām provokācijām, neuzpūšot jau iepriekš zaudētu lietu. 

 

 

21.marts 2019, 23:37
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Savām rokām, ne savām... Cik cilvēku savām rokām nošāva Hitlers? Himlers? Kaltenbrunners? Jodls? Keitels? Ko tagad, pieprasīsiet revidēt Nirnbergas tribunāla spriedumu?

21.marts 2019, 23:44
Aivars

Te viens smirdīgs Sorosa pipeles sūkātājs riktīgi padarbojies, bet gļēvs bijis, jo raksta zem pseidonīma, ko es personīgi nekad nedaru. Nedomāju, ka ar šādiem gļēviem, stulbiem smerdeļiem būtu vērts diskutēt. Iedošu tikai par Nirbnergu palasit! klab.lv/users/aivars_666/6893.html

22.marts 2019, 20:23
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Te viens smirdīgs nacistu cūka Hitlera, Himlera,. Kaltenbrunnera, Heidriha un vēl dažu tamlīdzīgu personāžu dzimumlocekļa sūkātājs (dots pret dotu un dabūsi vēl, ja kvekšķēsi, nacistu atkritum) ir zaudējis strīdu, bet nav spējīgs turēt pec nacisma smirsdoišo rīkli aizvērtu, un tāpēc ķeras pie ndeģneerātu pēdējiem argumentiem - debilas saukāšanās un kvekšķēšanas par pseidonīmiem. Ja tu, glēv ais, stu8lobais nacistu sm erderli, neesi spējkīgyhs atbildēt, auzver savu njmacista brīklio un vācies n o tēmas! Un vēl, nacistu polukata. No šīs dienas tu esi zem palielināmā stikla, bravūras šovmenīti, un tev būs visas iespējas demonstrēt savu bravūru sarunās ar cilvēkiem, kas tev  nosauiks gan vārdu, gan uzvārdu, gan dienesta pakāpi. Un,k deģneerāt, ja tu sāc saukātie4s kā pēdējais debils, tad ctu esi pats sev atņēmis tiesības strīdēties par tēmu. Es ar gļēviem, stulbiem nacistu smerdeļōiemn nediskutēju - saņem smirdīgajā purnā patrs savus vārdis, nacistu plukata!

23.marts 2019, 21:50
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Pārējiem lasītājiem atgādinu, ka 1. Nirnbergas triibunāls atzina SD par noziedzīgu organizāciju, 2. Atšķirībā no armijas (ieroču SS grenadieru divīzijām), ko kara beigās jau komplektēja ar iesaukumu, dalība ssoda vienībās bija brīvprātīga unjh nevienu tur neiesauca un ar varu neturēja, 3. Es kā Latvijas pilsonis apsolu nacistam gedroicam, ka darīšu visu no manis atkarīgo un neatkarīgo, lai nepieļautu viņa provokācijas pret Latvijas valsti un tautu. 4. Te ir vieni noteikumi visiem, tā ka ekstrēmists, kurš sāka saukāties, saņēma ko bija pelnījis. Ja administrācijai ir pretenzijas, es neiebilstu pret sava iepriekšējā komentāra dzēšanu, bet tikai kopā ar sajēgu zaudējušā ekstrēmista saukāšanos. Kas ir atļauts vienam, ir atķļauts visiem; kas nav atļauts, nav atļauts nevienam. 5. Runājot par ''drosmi'' -  Latvijas Republika ir brīva valsts, kur tiesības izteikt viedokli garantē Satversme un nekāda ''drosme'' viedokļa izteikšanai nav vajadzīga, tikai neliela pieredze kontaktos ar stulbiem bļauriem un gatavība dot viņiem pretsparu, bet tas nav varoņdarbs un ordeņus par to nepiešķir. Medaļas arī nē. 6. Ja fašists psiho tāpēc, ka pēc pseidonīma nevarēs nevienu ''atrast un parunāties'', atgādinu viņam, ka par draudiem komentāros, ja viņš sāks tādus izteikt, viņam iestāsies kriminālatbildība. 7. Spriežot pēc ekstrēmista gedroica histēriskās reakcijas uz citādiem viedokļiem, personiska kontakta gadījumā ar viņu un/vai viņa drauģeļiem es būtu spiests pielietot to, ko likums sauc par pašaizsardzību, bet es esmu ieroču nēsāšanas pretinieks un man nebūs arī laika (tāpēc ka jāstrādā) skraidīt pa instancēm, skaidrojoties, vai esmu pārkāpis pašaizsardzības robežas vai topmēr nē. 8. Arī vārds ''Aivars'' neļauj ne identificēt personu, ne pārliecināties, ka persona, kas parakstījusies ar šo vārdu, vispār ir Aivars, tā ka esam vienādā situācijā.

23.marts 2019, 22:08
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Es pats zinu, kur izlasīt Nirnbergas tribunāla spriedumu, bet apšaubāmu saišu neatvēršana ir ELEMENTĀRS datora lietošanas drošības pasākums. Principā es protu tikt galā pat ar Trojas zirgu, bet neesmu datordrošības profesionālis un lieku reizi neriskēšu (bet paņēmiens ''ahā, tagad es zinu, kur tevi meklēt'' ir pārāk primitīvs, lai vēl kāds uz to ķertos.) Ja saitē kāds ir ieskatījies, tad tas nebiju es. 

23.marts 2019, 22:25 (23.marts 2019, 23:06 - labots)
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Cilvēkam var atņemt dzīvību visādi. Ja šis cilvēks bēguļo no tiesas, tad viņu neizdosies nogādāt tiesā, tāpat kā to, kurš  tur rokās pielādētu ieroci. Varbūt tikai ideālā pasaulē, kur pastāv ideāla sadarbība starp visu valstu... bet mēs nedzīvojam ideālā pasaulē.

23.marts 2019, 22:28
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Starp citu, pirms manis ar vārdu un uzvārdu parakstījās tikai viens cilvēks, bet nekādas histērijas no nacistu simpatizētāja puses nebija, un arī tad jautājums, cik Valdu Freimantālu vispār ir un kurš no viņiem ir rakstītājs, pat ja pieņem, ka viņš ir parakstījies ar īsto vārdu. Viszemākās šķiras troļļu paņēmiens ''Ja nav iespējams strīdēties par tēmu, jāstrīdas par komentētāja personas datiem'', pilnīgi neatbilstošs cilvēkam, kas rakstā apsprieda (vai vismaz mēģināja, kaut arī tikai ar grūtībām valdīdams nacistiem ekstrēmistiem raksturīgo histēriju un naida runu) tieslietas, morāli un vēsturi. 

23.marts 2019, 23:15
Aivars

Oi, vecais, debilais smerdeli, kā tu psiho, laikam patiesība acis kož! Nediskutēšu vairs ar tevi, vienīgi atgādināšu faktu - ja jau pat ģenproks man neko izdarīt nevarēja nesenā pagātnē, tad tu ar savām cāļa smadzenēm pat nemēģini! LIKUMUS ES IEVĒROJU VIENMĒR UN VISUR !!!

24.marts 2019, 20:44

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas