Vai kāda partija ir ierunājusies par dzīvokļa pieejamību jaunai ģimenei?

Demos

Runā tik par attīstību, bet "parastais iedzīvotājs" , t.i. ne desmittūkstošu algas saņēmējs, dzīvokli nevar nopirkt pat trijos mūžos. Valsts atbalstam, protams, "nepietiek naudiņas".

8.janvāris 2019, 18:42
Vitto

Partijaam topaa ir pensionaari,kaa lielaakais un vieglaak ietekmeejamais veeleetaaju kopums.Kaapeec neviens nesaprot,ka bez jaunajiem vecajiem nav naakotnes.

Nav dzirdeets,ka jaunajiem kaut kas buutu soliits vairaak par esoso.

11.janvāris 2019, 1:48
Mareks

Par visu un visiem padomāt nav reāli deputātiem.. Tālab jārunā tautai pašai un jāprasa darbība, kas sniegs labumu jautājumā, ko pieminējāt.. Šis forums ir pateicīga vide, kur sabiedrība var "likt galvas kopā" , veicināt sabiedrisko domu un aktualizēt idejas, ierosinājumus, kas var sasniegt vēlamo publicitāti varas aprindās.. Tautai ir jālieto sava vara, komunikācijā ar politikas varnešiem..  Viens ir runāt par, mūsuprāt, aktuālo, otrs ir parādīt citiem savu ierosinājumu pamatotību, tā teikt, reklamēt ideju.. Viss pie kā strādājam pamatīgi "atradīs dienas gaismu" .. 

18.janvāris 2019, 15:02
Valdis Freimantāls

Tas taču ir latviešu biedrību jautājums!

21.janvāris 2019, 23:34
Elva Liede

  1. Bet vai tad te uz gandriz vai katra stūra nepārdod dzivokļus pat jaunus un ja to cenas  un "izmaksas"pakontrolētu mazliet-un adekvātas iztaisitu tad drizāk pārpalikums laikam būtu nekā trūkums

18.februāris 2019, 8:31 (18.februāris 2019, 8:33 - labots)
Elva Liede

Ari daudzās citās lielpilsētās laikam ir lidzigas situācijas 

18.februāris 2019, 8:37
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Protams, valstij nepietiek naudas, lai uzsauktu bezmaksas dzīvokļus lumpeņiem. Kurā valstī jūs esat tādus brīnumus redzējuši? Un kāpēc jaunās ģimenes būtu vienlīdzīgākas par pārējām? Vienam pusmūžā ir citas  vajadzības vai varbūt viņš jums nav cilvēks?

25.marts 2019, 12:03
Maris

Kāpēc tika atļauta "bezrobežu " spekulācija ar fundamentāto, alias, dzīves vietu; kas par "mēsliem" bija "pie teikšanas"...domājiet, domājiet, tauta...  

10.maijs 2019, 1:39
Kaspars Namsons

Daudzaas valstiis ir sociaalie dziivokli, pieejami katram, kam tas nepiecieshams... Te komentaros raksta, valstij nepietiek naudas... Bet soc dziivokli nekur nav par velti, tur ir iires maksas un ne mazas, bet arii ne lielas. Tas LV soc dzivokli alkashiem tiek sadaliti gandriz par baltu velti, taapeec ar ir taa situacija - valstij nav naudas. Vel arzemees ir citi benefiti kaa housing benefits, ja cilvekam tieshaam ir situacija ka nav speejiigs pilnvertiigi pelniit, tad dala no iires maksas tiek novirzita uz pashvaldibas pleciem. LV vnk viss ir ne taa, taapeec loti liela dala soc budzheta tiek vnk izniekota cilveekiem, kas bez taa vareetu iztikt, vai vismaz samazinat uz pusi... Bet nu jaa, priekshkam kko mainiit, taapat viss tiek novelts uz nodoklu maksaataaju pleciem, valstsviiri pashi neparko neatbild, algas buus pa mazu, vnk pacels veel par tuukstoti

12.maijs 2019, 10:54
juris

Celies tauta, par Tevi "rūpējas"  tikai pirms vēlēšanām ... :)

30.maijs 2019, 15:19
liene

Cik gandrīz pabeigtu jauno dzīvojāmo ēku pa visu Latviju tika tīšām iznīcinātas no krievu laikiem Liepāja -kara osta,Skrunda kara pilsētiņa,Jēkabpils,Līvāni,Pļaviņas u.t.t.Kurš par to atbildes?Viss tika darīts tīšām,lai varētu pēc tam būvēt jaunas mājas un pārdod dzīvokļus par astronomiskām summam.Jaunās ģimenes un jūs vēl ejiet vēlēt par šiem neliešiem?

7.jūnijs 2019, 14:20
Andris

Jēkabpilī gan tagad viss kārtībā. Tur atkal pie varas korumpētais Bārda, kurš savas rebas un rīkojumus pilsētniekiem nodod caur mīzalu puiku Krapu. Arī Fēniksi un Jokeri, tur tagad godā. Bārdam tak kaut kur tā iekasētā naudiņa jāpakāš. Bet Krapam tak spēļu zāļu paklāji ir tualete.

10.jūnijs 2019, 12:58
Roberts

Ārpus latvānijas

1.jūlijs 2019, 12:46
Andrejs Krumins

Valstij neesot naudas, lai uzsāktu bezmaksas dzīvokļus lumpeņiem. Tad kāpēc uzsauca dzīvokļus par latu kv.m. no "brālīgajām" republikām iebraukušajiem viesstrādniekiem? Būtu vismaz pārdevuši vismaz par sertifikātu nominālvērtībā, tad būtu nauda, lai uzceltu īres dzīvokļus okupācijas laikā rindu nesagaidījušajiem, bet valsts to nedarīja, jo tad šīs pasaules varenie nevarētu ar nesamērīgi augstajām mājokļu cenām uzpūst treknos gadus. 

10.jūlijs 2019, 18:04
Liene Chiekurins

Pateicoties valsts valdībai, visiem gudrīšiem mums ir 3 varianti 1.Cīnīties un censties izdzīvot, kas ir aizvien nereālāk, 2.aizbraukt pasargājot sevi no izdegšanas vai 3. Kā daudzi dara sociālais līmenis, sociālie dzīvokļi, pabalsti no mūsu strādājošo algām un viņiem palīdz.... Bet tos kas strādā slīcina mucā

26.jūlijs 2019, 12:11
Sokrats

Cik smieklīgi skan "reemigrācijas" pasākumi, ja par savu "reemigranta" algu nevari ģimenei atļauties īrēt dzīvokli...

14.augusts 2019, 0:26
Sanita Rigaste

Netikkai īrēt es aizgāju uz pagastu un pajautāju nu ja gadijumā palieku viena ar bērnu vai man varēs palīdzēt ar dzīvojamo platību man teica ko jūs ja būtu trīs bērni tad jā ar vienu var apmēram dzīvot uz ielas tākā mēs vairojam nevis labvēlīgas ģimenes kas audzina un skolo un seko bērna gaitām bet ejam uz konvejeri kur bērni skraida savā vaļā vecāki kur nezin bet viņiem ir dzīvoklis to nepilnību ir ļoti daudz uz kurām tiek pievērtas acis.

16.augusts 2019, 12:46
Inara Gerasko

Esmu pensionāre un dzīvokli nevaru noīrēt ne Rīgā, ne ārpus Rīgas par savu pensiju.

 

21.augusts 2019, 18:20
Leons

Īres vergi - mūsdienu verdzības forma. Nejauki, - bet, liekas, romiešu vergiem bija vairāk tiesību kā šodienas "brīvās Latvijas" dzīvokļu īrniekiem...

29.augusts 2019, 23:12

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:29

Jaunākās diskusijas